Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti járnátok egy 25 éves sráccal, akinek van egy gyereke az előző kapcsolatából?
Szóval nem érte volna meg gumiban szexelni, mert az került volna vagy 1200 forintba, helyette most fizetheti a több tízezres gyerektartást, igazi veréb 😂.
Mégis csak megérte volna gumit húzni ugye-ugye.
Aki meg ilyen undorítóan fogalmaz, hogy “ingyenes nő”, akit lehet gumi nélkül dugni meg gumival már nem érte volna meg, az meg is érdemli a sorsát, egyetlen pillanatig nem tudom sajnálni.
De van aki naponta egy csomaggal fogyaszt. Akkor neki 90000/hó???
Na jó legyen 40.000 de akkor is.
#57 Fuu te jó ég, inkább nem kommentálom, a végén még kitiltanának. Hol a logika amúgy?
Jó nőt gumival, kevésbé jó nőt anélkül?? Ez aztán igen.
Teljesen mindegy, hogy mi érte volna meg és mi nem, a lényeg hogy ügyesen felcsinálta, perkálhat mint a katonatiszt, aztán lehet tovább sírni, hogy így annyi pénz sem marad gumira.🤦🏻♀️
#58: "Hol a logika amúgy? Jó nőt gumival, kevésbé jó nőt anélkül??"
Igen, ez így van. Gumi nélkül jobb dugni. Mondjuk ha választani kell, hogy megdugsz egy 5/10-es nőt gumi nélkül vagy egy 6/10-est gumiban, én az előbbit választanám, ha biztosra lehetne tudni, hogy nem fog teherbe esni.
Mondjuk beszélhetnél talán egy kicsit több tisztelettel más emberekről, ahelyett hogy rangsorolod őket dughatóság szerint…🤮
És ezek után komolyan sajnálni kéne téged (vagy ha nem te vagy a szóban forgó pasi, akkor azt akiről beszélsz), hogy szegénykét átverte az exe?? Ráadásul nekem nem áll össze, ezekből a kommentekből az jön le, hogy egy alkalomról van szó, közben meg a kérdésben kapcsolatról beszélsz, akkor most tálald már ki mi van. Arról szót se ejtsünk mekkora agyhalott az, aki egy egyéjszakás kalandnál nem használ gumit plusz zokszó nélkül elhiszi, amit a nő mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!