Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti járnátok egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti járnátok egy 25 éves sráccal, akinek van egy gyereke az előző kapcsolatából?

Figyelt kérdés
Az exe kitolt vele, azt hazudta, hogy szedi a fogamzásgátló tablettákat. Szegény jóhiszemű srác pórul járt.

2022. dec. 28. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 A kérdező kommentje:
#59: Kapcsolat volt az, de az elejétől tudni lehetett, hogy vége lesz. Csak hát a nő rá volt szállva a haverra. A haver egy igazi csád.
2023. jan. 2. 19:02
 62/80 anonim ***** válasza:
89%

Aha rögvest gondoltam és te mit foglalkozol ennyire a “haverral” meg az állítólagos kapcsolatával? Nem veled történt, akkor meg? Bár ahogy hozzáállsz a témához, nem lepődnék meg, ha te is sikeresen teherbe ejtenél egy nőt..

Haver meg így járt, legközelebb majd 2x meggondolja, hogy rábízza-e 100%-ig a nőre a védekezést vagy inkább nem siránkozik a gumi árán és szépen felhúzza.🤷🏻‍♀️

2023. jan. 2. 19:08
 63/80 anonim ***** válasza:
90%
Szóval a ronda nő nem esik teherbe, mehet gumi nélkül telibe? A "haver" megtanulta 1 életre hogy a szex gyerekkel járhat, főleg ha orosz rulettet játszik. Ingyen szex helyett nyert egy életre szóló kötelezettséget. Szerintem korrekt.
2023. jan. 2. 20:09
 64/80 anonim ***** válasza:
88%
Jaj ez már megint a csádos troll.
2023. jan. 2. 20:12
 65/80 anonim ***** válasza:
100%

A fogamzásgátló tabletta lehet, hogy olcsóbb, viszont a nő szétb... vele a szervezetét.

Persze a férfiaknak mindegy, nem ők szenvednek aztán pl cikluszavarral, PCOS-vel, stb.

Kérdező: kizárt. Saját gyereket sem akarok, nemhogy másét :D

2023. jan. 2. 20:55
 66/80 anonim ***** válasza:
100%
A hormonális fog.gátló gyakori mellékhatása a 0 libidó. Na így tényleg nem kell a gyerek miatt aggódni, pasika meg verheti magának.
2023. jan. 2. 22:12
 67/80 anonim ***** válasza:
77%
Nekem oké lenne, csak én már 35 vagyok, de nekem nem kizáró tényező az előző kapcsolatból született gyerek.
2023. jan. 10. 20:22
 68/80 anonim ***** válasza:
0%
Bezzeg fordìtott esetben meg ti sirnàtok hogy miért nem adnak a pasik esélyt :D
2023. jan. 12. 05:50
 69/80 anonim ***** válasza:
89%

Marhára nem sírnék, nem akarok gyereket (sem most, sem máskor), így hogy soha nem kerülnék fordított helyzetbe.

Nem mellesleg rengeteg férfi pont ugyanígy vélekedik a gyerekes nőkről, hogy nem jöhetnek szóba, úgyhogy ennyit erről.

Mindenki annak ad esélyt, akinek akar, ez ennyire egyszerű.

2023. jan. 12. 10:28
 70/80 anonim ***** válasza:
0%
Igen mindent meglehet magyaràzni
2023. jan. 12. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!