Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi tényleg azt gondolja, hogy azzal a nővel, akinek nem nagyon volt kapcsolata még 25 éves kora alatt, azzal valami komoly baj van?
A fokuszban volt az a idosebb no. Aki arulja a szezesseget, mert az penzben merheto ertek.
Nah, speciel nekem ez jut eloszor eszembe.
Volt 25 éves szűz barátnőm.
Szép lány volt, kedves, intelligens, de igen, volt vele probléma (pontosabban az anyjával, aki mindenkit el mert mellőle. Engem is éveken át fúrt, a végén sikerült neki).
Én ismerek ilyen 23-24-25 éves szűz csajokat és igen, mindegyikkel van valami probléma.
Egyik iszonyatosan fennhordja az orrát, el van kényeztetve, akaratos, egy férfi sem marad meg mellette 1 hétnél tovább. Ezenkívül válogat is rendesen, alapból a férfiak 99,9%-a nem felel meg neki.
A másik bűnronda. Tudom, hogy nem szép dolog ilyet mondani, de ez az igazság.
A harmadik szociális fóbiás, meg szorongós volt kb mostanáig. Most is az, csak már minimálisan.
A fenti dolgok mind olyanok, amik nem segítenek a szüzesség elvesztésében és a kapcsolat kialakításában.
Ismerek vallásos lányokat is. De ők 20-21 évesen házasodnak.
Nekem se nagyon volt
24 éves vagyok és ketto kapcsolatom volt eddig
19 éves koromban kezdtem el az egészet addig nem érdekelt az egész
Szex kapcsolat, laza kapcsolat nem érdekelt/erdekel
Jelenleg egyedülálló vagyok és ezen egy jó darabig nem is akarok változtatni mert rájöttem egy kapcsolat csak akadályoz sok mindenben kompromisszumok és lemondások sokasága. Amíg nem erem el az álmaim celjaim nem bulizom ki magam addig biztos nem kell kapcsolat
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!