Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi tényleg azt gondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi tényleg azt gondolja, hogy azzal a nővel, akinek nem nagyon volt kapcsolata még 25 éves kora alatt, azzal valami komoly baj van?

Figyelt kérdés
2018. aug. 3. 02:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Leginkább a a magyar pasikkal van gond, nem igazán adnék a véleményükre.

Komoly önértékelést kellene végezzenek.

2018. aug. 3. 09:27
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
Szociális fóbiám van, de még nekem is voltak kapcsolataim, így én is kissé furcsállom, ha valakinek egyáltalán nem volt, annak ellenére, hogy nem vallásos neveltetésū nõrõl van szó.
2018. aug. 3. 09:29
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Én is az voltam 25 felett is, szocfóbia és akkora voltam, mint 3 ház.

Mondjuk "gáz" is volt velem, mert idővel ráparáztam a szexnek arra a részére, amiről nem beszélnek az emberek, a hangok, szagok, nedvek. Maga a szex nem undorított, inkább zavart, hogy nem tudtam a gyakorlatban ezek hogy valósulnak meg.

Meg a lelki része is kiakasztott, hogy a szex annyira intim dolog, egyedül kéne csinálni, nem másokkal. 😄

De erre van a pszichológus.

2018. aug. 3. 10:04
 14/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
23%
Igen, ezt gondolom. 25 éves korára még a legelvetemültebb nők is túlvannak minimum 2-3 párkapcsolaton, úgyhogy akit 25 éves korára sem akart felszedni senki, az egyértelműen flúgos.
2018. aug. 3. 10:27
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondolom, hogy feltétlenül baj lenne vele ( nyilván olyan is van) és tény, hogy nem szokványos. De mindenkinek más a személyisége, élethelyzete, stb ezt így kívülről nehéz megmondani, tehát ítélkezni sem szabad felette...
2018. aug. 3. 11:01
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

Én is szűz voltam 25 éves koromig. Annyi volt a flúgom, hogy nem akartam komolytalan kapcsolatot és a kölcsönös szerelmet kerestem. Na most, komolytalan kapcsolatom sok lehetett volna, csak szexre sok pasinak kellettem volna. Két olyan pasi ismerkedett velem, aki rendes, normális, komoly srác volt, de velük nem volt meg a kémia, nem volt szerelem. Annak meg gondolom, semmi értelme, hogy olyannal jöjjek össze, aki nem vonz. Nem, nem voltak az egekben az igényeim, sőt.

25 évesen találtam meg azt a férfit akivel kialakult ez a kölcsönös szerelem. Hozzá is mentem feleségül. A történet további részét nem írom le, nem happy end feltétlenül. De nem is ez a lényeg. Azért voltam szűz 25 éves koromig, mert egyszerűen így alakult.

2018. aug. 3. 12:25
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

Az egyik válaszoló megfogalmazta: bűnronda

Aki nem szép azt minden férfi elutasítja. Lehet mondani, hogy magasak az igények... de nem ez az oka, hogy nem talál párt, hanem az, hogy a külső miatt elítélik és meg sem akarják ismerni őt.

2018. aug. 3. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, én még nem láttam olyan ronda nőt, akinek csak a külseje miatt ne lett volna párja.
2018. aug. 3. 18:42
 19/20 anonim ***** válasza:
40%

"csak szexre sok pasinak kellettem volna. Két olyan pasi ismerkedett velem, aki rendes, normális, komoly srác volt, de velük nem volt meg a kémia, nem volt szerelem. Annak meg gondolom, semmi értelme, hogy olyannal jöjjek össze, aki nem vonz.

25 évesen találtam meg azt a férfit akivel kialakult ez a kölcsönös szerelem. Hozzá is mentem feleségül. A történet további részét nem írom le, nem happy end feltétlenül. De nem is ez a lényeg."

Összegezve: a legjobb pasiknak, akik bárkit megkaphatnak szexre nem kellettél, mert nekik csak szexre kellettél.

Mindenki másnál nem volt meg a kémia, majd a végén csak bedőltél egy díszpintynek, de ő is kivágott.

Ha nem szépítgeted agyon, akkor kicsit egyszerűbb a történet.

2018. aug. 3. 20:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Sikerült teljesen félre értelmezned a dolgot. Voltak akik "jópasinak" számítanak, de bunkók és ostobák voltak, illetve valóban szexre hajtottak, az ilyen felejtős. Két normális emberrel nem volt meg a kémia (tudom,az én hibám, hogy nem tudok vonzalmat érezni bárki iránt aki nem egy se g gfej :-)

Aki rabul ejtette a szívemet, az egy totálisan rendes ember, és rögtön vonzódtunk egymáshoz. Amúgy alacsony és csóró pasi, de nagyon jó stílussal. A tizensok éves kapcsolat, házasság tönkremeneteléhez nincs közöd, de annyit mondok, hogy én váltam el, és jogosan. Nem csalt meg, más gondok voltak, ami nem rád tartozik. Tudom, nagyon szeretnéd rásütni minden nőre, hogy csak a külső érdekli és extrém módon válogat, és baromira zavar téged, ha nem ez a helyzet, úgyhogy inkább lépj tovább.

2018. aug. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!