Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 év körüli férfiak, összejönnétek egy 45 éves nővel komoly kapcsolat céljából? Ha igen, milyen elvárásaid lennének a nővel és a kapcsolattal szemben?
Most még nem olyan gáz de mi lesz 10-20 év múlva ?
A férfi 55 a nő 65 éves. A férfi még élne egy kicsit a nő meg már inkább már nagymamának érzi magát.
Meg kell fontolni.
36 vagyok és igen. Semmi extra kívánság nincs, csak legyen érdeklődő a világ dolgai iránt, legyen határozott, de aki megérdemli, azzal átlagos viselkedésű.
És ami fontos: legyen ápolt lábfeje:).
És savanyú talp illata ne legyen?
Nem. Elég sokat teszek azért, hogy fiatalos maradjak mind kinézetre, mind szellemileg.
Már a korosztályomban is a legtöbb nő eleresztette magát, a volt középiskolai osztálytársnők jó része nagyobb darab, mint én (és nem a sport miatt), akinek nincs gyereke az a két végén égette a gyertyát eddig, és ez bizony meglátszik rajtuk. A többségük olyan mellettem, mintha az öccse lennék, és nem egy korosztály.
(Akinek meg gyereke van, azt végképp hagyjuk, 30 osztálytársnőből jó ha 3-4nek van meg a férje is, a többi neveli egyedül a gyerekeket, és várja a szőke herceget, vagy sosem volt férjnél)
Most persze könnyű népszerűnek lenni náluk már azzal, hogy nincs méretes sör hasam, és nem vagyok sörrel a kézben a foci előtt döglő 40-es pasi, de szerencsére a 25-32 közötti nőknek is bejön ez, így nem keresek 10 évvel idősebbet, de még a saját korosztályom sem.
38f
“Már nemazért de a 45+os pasik is lepukkantak, nem még az 55 -ösök. Csinos nők meg akadnak bőven 50 felett is.”
Mindkét nemben akadnak jól kinézők, de azért nem ez a jellemző 40 felett.
Valami oka csak van, hogy Top3 ország vagyunk elhízásban, depresszióban, betegségekben. A többség annyit nem tesz az egészségéért, hogy ne zabáljon és piáljon össze mindent, és ez mindkét nemre igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!