Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves férfi a szüleinél él, tanul, de képes az önállóságra. Ettől még lehet komoly kapcsolatom?
3 barátnőm volt, de közülük max. 5 hónapos kapcsolat jött össze, a többi 1-2 hónap. Szeretnék már önállósodni, legalábbis ahogy lesz munkahelyem. Volt egy olyan barátnőm, aki nem hitte el, hogy képes vagyok erre, pedig nem is ismert csak 2 hétig jártunk.
Nyilván szüleimnél lakom, mert szülővárosomban tanulok még, jövőre végzem el az egyetemet és keresek munkát.
Szerintetek hölgyek? Ez gondot okoz nektek?
Azért laksz a szüleidnél mert abban a városban jársz egyetemre. Nem pedig azért mert képtelen lennél önállósodni. Minek mennél albérletbe vagy kollégiumba?
Én munka mellett is sokáig éltem a szüleimmel. Az albérletre kidobott pénzt így félre tudtam rakni és rövidesen saját lakást vehettem. A párkapcsolatban sem éreztem hátrányát a szülőkkel élésnek. Sőt, városról ma már vissza is akarunk költözni a ma már üres falu széli szomszédmentes szülői házba. Mivel városon van néhányszor 10 négyzetméteres életterem, ott meg 1,5 hektár, plusz a szabad természet ami körülveszi. Vagyis nem volt a saját városi lakás annyira nyerő.
Sok ismerősöm szinte vigyázba vágta magát amiért saját lakásom van. Én meg tréfából majdnem azt mondtam hogy "Pihenj!". Mivel az igazi gyöngy életem a szülőkkel volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!