Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti járnátok egy 25 éves sráccal, akinek van egy gyereke az előző kapcsolatából?
én is ismerek egy ilyen fiút, ő is pont 25 (talán már 26) éves és 4 éves a fia
fiatalabbnak néz ki, kb 21-22 éves
mikor mondta, hogy van egy ovis gyereke, hát nagyot néztem
szerinem van előnye, például hogy érett, sokkal érettebb már most mint a kortársai. 10 év múlva nagyon jó pasi lesz = egy 50+ éves férfi megbízhatósága/érettsége egy fiatal testben
hátránya:
- a gyerek édesanyja! amíg a gyerek kiskorú ott lesz a férfi kapcsolataiban, mint egy láthatatlan de mindenben jelenlévő harmadik
- első lesz neki a gyerek, a második a gyerek anyja, a barátnője csak utánuk jöhet
- gyerektartás fizetése 18+ évig
- bizalmatlanság a férfiban hogy a barátnője vajon mikor vágja majd át ugyanígy
Szerintem nincsen abból gond hogy van gyereke.
Sokkal érettebben gondolkodik. Nem játszadozik.
Ez a kommented
Kinek van pénze a mai világban, hogy ilyen drága gumikat használjon?
192 forintos gumiról.... ... nem éppen az érettségedről árulkodik Xd
Az a barom, amelyiknek drága a gumi, azt hiszi, hogy a fogamzásgátló minimum felét nem fizettetném ki vele?🤣
A gyógyszernek még a fele is drágább lenne, mint a gumi vásárlás, te agyalágyult.
Ráadásul rizikós. Én trombózist kaptam tőle, de nekem más miatt írták fel. Pusztán fogamzásgátlási céllal sosem szedtem volna egy fasz kényelméért. Hát kik vagytok ti?
Más kockáztassa az egészségét és fizesse a ti baszásotokat?
Komoly, haver? Úgy gondoltad, hogy majd ezen spórolsz?
Ha nincs pénzed, ne dugj! Ennyi.
Egyértelműen nem mondanám, hogy nem, mert tudom, hogy egy átlagos 20 év körüli srác életében vannak olyan pillantok, amikor nem feltétlenül az esze vezéreli a gondolatait. Egy felelőtlen döntés miatt nem feltétlenül ítélkezek, de egy ilyen esemény/életében történő változás után elvárnám, hogy sokkal felelősségteljesebben gondolkozzon és a korábbi döntéseinek a következményeit megfelelően viselje.
Az csak egy kifogás, hogy becsapott az exed, amivel magadat nyugtatod, hisz ketten kellettetek ahhoz a gyerekhez.
Az előbb említett felelősségteljesebb gondolkozásba nálam beletartozik, hogy a gyereke életében részt vegyen és az adott körülményekből a legjobbat kihozza. Ehhez a csomaghoz a gyerek anyja is hozzátartozik... őszintén nem tudom, hogy azzal, hogyan birkóznék meg, vagy jól tudnám-e kezelni, hogy egy másik nő, aki a barátom gyermekének az anyja, az életünk része.
DE ha mindent megtalálnék a srácban, ami fontos számomra egy kapcsolathoz és ahhoz, hogy jó társ legyen, ez nem lenne első körben kizáró ok, de azért a fent említett nehézségeket nem tudom, hogy tudnám-e jól kezelni, ha ténylegesen egy ilyen szituációban lennék.
23L
A mai vilagba eleg nehez mar 25 evesen is olyan tarsat talalni ahol meg nincs gyermek.
Van ferjem es babat szeretnenk. De ha ugy alakulna hogy kette valnanak utjaink es nem lenne meg baba akkor abban az esetben nem lenne kizaro ok a meglevo ha nem zarkozik el egy kozos babatol hiszen en a sajat gyermekrol nem szeretnek lemondani.
Persze lenne meg ezen felul elvaras pl. Ha egyutt vagyunk akkor nem az van amit otthon tanul hanem ha nem bir viselkedni akkor pl. Vehessem ki a reszemet a fegyelmezesbol es nevelesbol. Szoval hogy nem csak a parom fia es problemaja hanem a kettonk problemaja es egyutt kell megoldani.
Egy rossz ex meg nem hatraltatna meg.
Már miért is ne lennének??
Vagy lemaradtam valamiről és attól lesz valaki nő, ha más kölykét szíves örömest elfogadja és esetlegesen neveli is? Ne szórakozzunk már.
Ez van, el kell fogadni, hogy a nők nagy része nem állna le egy 25 éves gyerekes fickóval, hiszti ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!