Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen kapcsolataitok voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kapcsolataitok voltak nektek 25 éves korotok alatt?

Figyelt kérdés
Jók, rosszak?
2021. nov. 7. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
2 próbálkozás, 1 tartós 10+ évig, nyilván ez túlnyúlt 25-ön.
2021. nov. 7. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
pár randi, más dologra koncentráltam ez idő alatt.
2021. nov. 7. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Vegyesek. Szerintem 16 éves korom óta, mióta voltak párkapcsolataim, rengeteget változtam. Sajnos akkor még elég gyerekes voltam, ezáltal javarészt én rontottam el a kapcsolataimat. De nem gond, hiszen a hibáiból tanul az ember, fejlődik. Nekem legalábbis így volt, kellett idő ahhoz, hogy megtanuljam hogyan kell igazán tisztelni és megbecsülni a páromat, illetve azt is, hogy a problémákat veszekedéssel nem lehet megoldani. Nem érdemes hisztizni akkor, hanem el kell fogadni a párom nézeteit is, és ha azt látom, hogy már nem tisztel, nem szeret úgy, akkor nem veszekedek, hanem elfogadom a helyzetet és továbbállok. A problémákhoz is már másképpen állok mint régen. Már kész vagyok nyugodtan, higgadtan, a megoldást keresve megbeszélni azt ami miatt esetleg nézeteltérésünk van, mint hogy gyerekesen megsértődve, a másik nézeteit figyelmen kívül hagyva, csak a saját érdekeimet nézzem, és csak a másiktól várjam, hogy ő alkalmazkodjon hozzám. Ehhez már kell egy bizonyos érettség és az, hogy valóban szeressük, tiszteljük a párunkat. Nekem régen ez talán azért sem ment, mert még saját magamat sem tiszteltem/szerettem igazán. Szerintem ha rendben van magával az ember, csak akkor lesz képes boldog párkapcsolat kialakítására. Szerintem az, hogy ki mikor képes erre, az változó, hiszen látni arra is példát hogy valakik tini koruk óta együtt vannak. De ők szerintem azért is maradtak együtt, mert tudtak együtt fejlődni, és meg tudták oldani együtt a problémákat. Nővéremék esete is ilyen, 16 éves volt mikor összejött a párjával, akkor még eléggé féltékeny és korlátozó típus volt, de ahogy telt az idő megtanulta, hogy ez nem egy jó út, és ha együtt szeretne maradni a párjával, ezen változtatnia kell, és képes is volt rá, azóta is boldogan élnek együtt.

De sokan csak a párkapcsolatukból kikerülve döbbennek rá a hibáikra, és már csak egy következő kapcsolatban adódik lehetőségük arra, hogy ugyanazt a hibát ne kövessék el újra. :)

2021. nov. 7. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen mentem férjhez. Amúgy előtte meg (21 éves korom előtt) rövidebb, 0,5-1,5 évig tartó kapcsolataim voltak, jellemzően ilyen "meh, elmegy" jellegűek. Ami nem ilyen volt, az inkább jó. Csak hát nyilván okkal lett vége mindegyiknek.
2021. nov. 7. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
1 volt, 18 évesen jöttünk össze, 25 voltam mikor szakítottam
2021. nov. 7. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Laza, néhány hetes, néhány hónapos járogatások.
2021. nov. 7. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy hosszú, eddig 7 éves, még tart és még nem vagyok 25. Jó, amiben voltak hullámvölgyek. A kommunikáció nagyon jól működik köztünk.
2021. nov. 7. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Az összes.
2021. nov. 7. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
18 éves korom óta a férjemmel vagyok. Szuper, tartós, érzelemdús kapcsolat, 25 évesen fogant meg az első gyermekünk. 😊
2021. nov. 8. 00:24
 10/12 anonim ***** válasza:

21 évesen lett az első (és azóta is utolsó) barátnőm, előtte se egy randi, ismerkedés, csók, szex, semmi nem volt, tehát mindenben ő volt az első. 25 éves koromban (abban az évben töltöttem) ért véget a dolog.Ennek már két éve, azóta volt pár próbálkozásom, kavarás, alkalmi kapcsolat.

Sajnos mivel a tini kori próbálkozások, "bénázások" kimaradtak nekem, így azóta is azt érzem, hogy óriási hátránnyal indulok e téren. Ez a tapasztalat azt hiszem fontos lenne, lett volna ahhoz, hogy normálisan tudjak a dologhoz állni.

2021. nov. 8. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!