Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 eves ferfi fel tud szedni 25 eves lanyt komoly kapcsolatra? Akar csaladalapítasra?
Én 45 vagyok. Egy 25 éves lány/nő akár a lányom is lehetne(de nem az :D). Arra biztosan jó lenne, hogy a régi korszakomat felidézze, meg hogy újra pezsgést érezzek, meg hogy feldobná a szexuális életemet. Viszont csalódás is lenne, mivel folyamatosan csak a múltban lennék, nem a jelenben. A jelen meg az, hogy 45 éves vagyok, 20 év múlva 65, amikor a nő csak 45 lesz. Itt már az elején is hazugság lenne az egész, nem is beszélve a generációs szakadékról. Ha gazdag lennék, akár egy háremet is tartanék(bevallom), de az is csak a testiségről szólna, nem az érzésekről és hogy a jövőmet velük képzelem el. 45 éves férfi részéről egy 25 éves nő csak egy szexuális álom.
Aki ma 25 éves se érezze magát sérthetetlennek, mert brutálisan, sőt extrém tempóban rohan az idő. Egy pillanat csak a fiatalság, husssss és máris rátok mondják a ma 5 évesek hogy papi. Az a borzasztó, hogy belül mindenki fiatal marad, csak vannak akik ezt nem tudják kezelni.
És Te melyik vagy, az elmebeteg vagy az idegbeteg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!