Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves férfiként már elkéstem a társkereséssel?
Komoly kapcsolatom még sosem volt, nem azért mert nem akartam volna hanem nem találtam hozzá alkalmas partnert. Eddig csak egy lánnyal voltam randizni de ő átvágott sajnos.
Még behozhatom a lemaradásom és lehet normális kapcsolatom?
Öregnek érzem már magam hogy itt tartsak a nők témában.
Társat KERESNI minden életkorban lehet. Valakinek ez probléma lesz akár 60-70 évesen is. Pl. megözvegyül, elválik és nagyon sokan utána sem szeretnének egyedül maradni, idős(ebb) koruk ellenére sem.
Szóval társat kereshetsz bármikor.
Nem. Én 25 éves nő vagyok, nincs jelenleg senkim, mert eddig a sulival, munkával foglalkoztam. Nem is értem, mi ezaz új divat most? Állandóan ilyeneket olvasok, hogy "25 évesen öreg vagyok?" stb. A f@$zt. Van olyan kolléganőm, nem is egy, aki ennyi idősen vált el egy gyerekkel a karján, a másik 30 éves, de a férje folyamatosan csalja, a harmadik dicsekszik, hogy eljegyezték 20 évesen, közben meg a csávóját most tiltottam le, mert folyamatosan írkál nekem.
Bocsi, de nem fogok ilyen kapcsolatokba belebonyolódni. Van kivétel, de 90%-ban azt látom magam körül, hogy mindenki erőlteti. Tök izzadtság szagúak ezek a kapcsolatok, csak, hogy legyen valakije, akivel nem is boldog, de legalább otthon bemutathatja, meg kiteheti facera milyen boldog.
Már hogy a tökömbe lennék én öreg ennyi idősen a társ kereséshez? Ha nem lesz sem akasztom magam fel, persze én is szeretnék, de nem ilyen áron. Ne aggódj már, hol lennél már lemaradva. Ennél azért sokkal rosszabb is lehetne a szitu.
Szomszédomba 60 fölött jött össze egy mami meg egy papi, tök cukik, és eskü boldogabbak mint sok 20 éves. Ne izgulj, majd lesz, ahogy lesz. Lesz ahogy lesz 😊🌷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!