Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 éves férfiként már elkéstem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves férfiként már elkéstem a társkereséssel?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatom még sosem volt, nem azért mert nem akartam volna hanem nem találtam hozzá alkalmas partnert. Eddig csak egy lánnyal voltam randizni de ő átvágott sajnos.

Még behozhatom a lemaradásom és lehet normális kapcsolatom?

Öregnek érzem már magam hogy itt tartsak a nők témában.

2021. szept. 14. 22:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
Remeny mindig van, az esely pedig egyre tavolodik a napok szamaval.
2021. szept. 14. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Behozhatod. Ha van önbizalmad menni fog
2021. szept. 14. 22:57
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Csak ha rohamosan elkezdesz fejlődni szociálisan + önismeretben + emberismeretben (tehát mind a háromban) az eddigi önmagadhoz képest képest.
2021. szept. 14. 22:58
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
Nekem 20, 25,26,27 évesen volt új kapcsolatom. A férfiak 30 felett érnek be igazán, akkor vagyunk erőnk teljében. Huszonévesen se rossz, de akkor még az építésre kell fókuszálnia.
2021. szept. 14. 23:12
 5/13 anonim ***** válasza:
12%
Dehogy, még efölött vannak az aranyévek, mikor a sok megcsalt, elvált, gyerekes anyuka, kihasznált nő rájön, hogy életet élni nem a "rossz fiúkkal" lehet.
2021. szept. 14. 23:12
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
El.
2021. szept. 14. 23:19
 7/13 anonim ***** válasza:
20%
Nekem még mindig írhatsz.Józsi bácsi 64F
2021. szept. 14. 23:27
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
El.
2021. szept. 15. 04:20
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Társat KERESNI minden életkorban lehet. Valakinek ez probléma lesz akár 60-70 évesen is. Pl. megözvegyül, elválik és nagyon sokan utána sem szeretnének egyedül maradni, idős(ebb) koruk ellenére sem.

Szóval társat kereshetsz bármikor.

2021. szept. 15. 06:10
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem. Én 25 éves nő vagyok, nincs jelenleg senkim, mert eddig a sulival, munkával foglalkoztam. Nem is értem, mi ezaz új divat most? Állandóan ilyeneket olvasok, hogy "25 évesen öreg vagyok?" stb. A f@$zt. Van olyan kolléganőm, nem is egy, aki ennyi idősen vált el egy gyerekkel a karján, a másik 30 éves, de a férje folyamatosan csalja, a harmadik dicsekszik, hogy eljegyezték 20 évesen, közben meg a csávóját most tiltottam le, mert folyamatosan írkál nekem.

Bocsi, de nem fogok ilyen kapcsolatokba belebonyolódni. Van kivétel, de 90%-ban azt látom magam körül, hogy mindenki erőlteti. Tök izzadtság szagúak ezek a kapcsolatok, csak, hogy legyen valakije, akivel nem is boldog, de legalább otthon bemutathatja, meg kiteheti facera milyen boldog.

Már hogy a tökömbe lennék én öreg ennyi idősen a társ kereséshez? Ha nem lesz sem akasztom magam fel, persze én is szeretnék, de nem ilyen áron. Ne aggódj már, hol lennél már lemaradva. Ennél azért sokkal rosszabb is lehetne a szitu.

Szomszédomba 60 fölött jött össze egy mami meg egy papi, tök cukik, és eskü boldogabbak mint sok 20 éves. Ne izgulj, majd lesz, ahogy lesz. Lesz ahogy lesz 😊🌷

2021. szept. 15. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!