Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok párt? 25 éves nőként ez már ennyire nehéz?
Bárhol, komolyan bárhol. Nappali vásárlástól kezdve az éjszakai a kiskocsmába ülésig.
Miért nem írsz rám itt, én is onnan vagyok
Tizenévesek??
Pont a legkeresettebb korban vagy, lehet, nem jó helyen keresgélsz.
Én a lányoknak mindig azt tanácsolom, inkább ők keressenek párt, mert ha őket találják meg, annak túl nagy jövője nincs.
1-es vok
A 2-esnek teljesen igaza van. Kényelmetlenebb, de sokkal jobban jársz, ha te "szedsz fel" egy megfelelő férfit, mintha egy pimasz tuskó téged.
Azok patkányok voltak.. csak a lelki szegény hülyék mondanak ilyeneket, hogy sosem szerettelek. Ezzel akartak megalázni.
De amúgy miért kellett már két kérdést kiírni ezért? :)
"Csakhogy neki sem tetszettem, és tiltott."
wtf?! azért csak úgy nem szoktak tiltani emberek, vmi komoly oka van...
amúgy én meg pont fordítva látom, bűn ronda nők is tudnak sec-pec alatt találni tőlük jobb párt, ha nem, ott más a gond
Nem tetszettem neki, egy nemibeteg k*vának tartott, mert előtte egy héttel találkoztam egy másik fiúval, és nem tudtam, hogy barátok. Ezért tiltott! Most jobb?
Mit látsz fordítva? Pont azt írtam le, hogy igénytelen nők is párkapcsolatban vannak. Én meg odaírtam, hogy nem tudom, mi lehet velem a baj. Lehet a kisugárzásom a rossz, vagy lehet tényleg annyira visszataszító jelenség vagyok, hogy a "bűnronda" nők is jóval fölöttem állnak.
azért a stílusodból itélve nem vagy egy "könnyű eset" természetileg
talán lehet ez az oka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!