Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű hogy találok ilyen párt a korosztályomból (25 év alattiak)?
Okos, kreatív, állat és természetvédő, nem sminkelő, nem divatot követő, egészséges életmódot követő N/21 vagyok.
Olyan srácra vágyom akit nem érdekel a szex. Tudom az a kapcsolat része de engem nem vonz túlzottan, a jövőben amikor már teljesen ismerjük egymást nincs kizárva de nálam egyáltalán nem a legfontosabb dolgok között van. Én jobban értékelem az egyéb együtt töltött időt, beszélgetést, "lelki társ" dolgot amikor megfogalmazhatatlan,leírhatatlan kapcsolat,vonzódás van köztetek és élvezitek az összes egymással töltött percet.
Továbbá zárkózott, csendes típus vagyok, azt hiszem introvertáltnak hívják azt amilyen vagyok élőben. De ha eltelik elég idő akkor megnyílok, beszédesebb vagyok az addig "idegennel" is csak kell hogy megismerjem kicsit.
Ennek kezelésére, megértésére illetve eleve a kapcsolathoz pedig egy türelmes, érzelmes, megértő, hozzám hasonló férfi/fiú szükséges szerintem akivel megtaláljuk egymásban a társat...
Kérdés mennyire létezik ilyen?
Nem azt mondom,hogy menj bele alkalmikba,de ha a szex nem érdekel ennyi idősen,keress fel egy szexológust,ha módodban áll,mert ez aszexualitás.
Vagy keress aszexuális fiút.De ahogy az első írta,lehet a szexuális érdeklődése miatt nem lesz valami vonzó,mert nem is próbál majd adni magára,maximum alaphigiénia szintjén,pont tesztoszteron hiány miatt.
Megtudod magyarázni hogy még is mi nem érdekel a szexben? Már mint nem jó? alantasnak tartod? vagy nem vagy jó benne?
Hogy nem lehet azt szeretni és kívánni ha adott hozzá egy jó partner is esetleg?
Ilyen vagyok, csak 26 éves, a szex nálam nem központi téma, fontosnak fontos, de ez is csak egy dolog a sok közül egy kapcsolatban. Az elején nem szoktam a szexet erőltetni, ha olyan a lány, elég türelmes vagyok ilyen téren. Alapvetően nem vagyok az a típus, aki mindenáron kapcsolatra vágyik, csak olyannal jönnék össze, akivel tényleg egy hullámhosszon vagyunk, addig meg inkább vagyok egyedül.
Szerintem sok ilyen van egyébként, csak nem könnyű megtalálni őket, mert ők is introvertáltak ,mint te.
unalmas ez az "olyan srácra vágyom akit nem érdekel a szex" szöveg
mi van az ilyen nőkkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!