Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják azt a pasik, h a nőknek könnyű párt találni?
Itt is rendszeresen azt olvasom, h "jah, te nő vagy? Akkor találsz párt..." és egyebek.
De a párkeresés nem olyan egyszerű. Nekem az a tapasztalatom, h a pasik nem akarnak elköteleződni, a szexen van a hangsúly. Ha szeretném, h magam miatt legyenek velem, programok és egyebek...akkor hirtelen eltávolodunk egymástól. Vagy velem lehet a baj? Már teljesen tanácstalan vagyok, h miért nem tudok megtartani senkit magam mellett :(
Mert szerintük a párkeresés annyi, hogy megfogjanak egy okés csajt és vele legyenek. Mert lyuk-lyuk, tök mindegy. Szellemi, érzelmi társat férfinak és nőnek is nehéz találni.
Lehet, hogy a nők hamarabb összejöhetnének egy "akárkivel", de abban a kapcsolatban nem lenne köszönet.
Semmi extrát nem keresek, legyen átlagos kinézete, megbízható munkahelye és legyen maximálisan őszinte.
De akárhányszor próbálkozom, mindig szexkapcsolat lesz belőle. Aztán kapom az üzit, h "bocsi, de megismertem valakit, akivel komolyan gondoljuk"...de azt hittem, h velem is a cél, főleg, h az elején megbeszéltük, h csakis komolyat szeretnék.
Talán a kevés szabadidőm nem engedi a kapcsolatok elmélyülését? Vagy nem tudom...de nagyon el vagyok keseredve...
Mert náluk összefolyik az, hogy dugás, meg párkapcsolat.
Szexre valóban könnyen találunk bármikor. Viszont rendes párkapcsolatot, olyan férfit, aki nem csal meg, akire lehet számítani, értelmes, családszerető, nincsenek kisebbségi komplexusai, na azt ugyanolyan nehéz találnunk mint a férfiaknak. Csak ők ezt soha nem fogják megérteni.
Neki pár=rendszeres dugópajti. Semmi más oka nincs ennek.
Amikor komoly kapcsolatról beszélsz, megkérdezted már valaha, hogy ő mit ért alatta? Meg fogsz lepődni.
#4 S mi van, ha gyakran úgy kapod ki, hogy épp nekik már barátnőjük van?
Amúgy gondolkozz, mielőtt írsz, normális férfival/nővel nem “5 perc alatt csajozol be”. Erről is elég téves elképzeléseid vannak. Normális pasi mélyebben, hosszadalmasabban ismerkedik inkább. Akit 5 perc alatt felszedsz, az megint csak egy könnyelmű, komolytalanka csitri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!