Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják azt a pasik, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják azt a pasik, h a nőknek könnyű párt találni?

Figyelt kérdés

Itt is rendszeresen azt olvasom, h "jah, te nő vagy? Akkor találsz párt..." és egyebek.

De a párkeresés nem olyan egyszerű. Nekem az a tapasztalatom, h a pasik nem akarnak elköteleződni, a szexen van a hangsúly. Ha szeretném, h magam miatt legyenek velem, programok és egyebek...akkor hirtelen eltávolodunk egymástól. Vagy velem lehet a baj? Már teljesen tanácstalan vagyok, h miért nem tudok megtartani senkit magam mellett :(

2018. máj. 3. 08:01
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Pest környékén lakom. 27 éves vagyok. Talán az a baj, h kevés a szabadidőm? Nehezen tudtuk összeegyeztetni az időnket?...nem tudom. Talán az is probléma, h eleinte sokkal visszafogottabb vagyok, nehezen oldódok és az a tapasztalatom, h a pasiknak jobban bejönnek a karakán lányok, mondák is. Én, pedig a kis ártatlan...szűzies...közben nem is vagyok olyan (aki kicsit ismer, tudja), csak nincs időnk megismerkedni, mert vagy én dobom, mert túl erőszakos v neki vagyok túl kevés és talál egy belevaló lányt, aki kevésbé stresszel rá egy új kapcsolatra. Nem tudom...

De eléggé el vagyok keseredve.

Próbálok rájönni, h min változtassak v miben van a hiba...mit csinálok rosszul...

Mindegy, nem siránkozni akarok, de ezt muszáj volt kiadnom magamból. Mindig lesz valahogy. Talán nem ártana egy kis nyugalom.

Köszönöm a válaszokat.

2018. máj. 3. 11:50
 22/25 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom, én azt veszem észre, hogy nagyon sok nő borzalmasan türelmetlen és rohanna mindenhova, ha nincs csók első találkozáskor, akkor kitalálják, hogy nem is akarok tőlük semmit.

Mondjuk megértem részben, mert egy kapcsolatnak sok buktatója van és a legtöbb csak hosszú időbefektetés után derül ki, de ha van csók és később meggondolom magam akkor jön a sértődés és legyen nekem bűntudatom, amiért szórakozok velük.

Nem mondom, hogy bárkinek könnyű, de azt alapul véve, hogy a huszonéves korosztályban egy bő 10%al kevesebb nő van, mint férfi, hozzáadva, hogy sok nő az idősebb pasikat szereti, ez eléggé lecsökkenti a potenciális partnerek számát.

2018. máj. 3. 11:53
 23/25 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a nőknek csak a dugásig bezárólag könnyű/lenne könnyű párt találni.

Csakhogy dugás nem egyenlő azzal, hogy párja van az ember lányának.

Pasik ezt egybemossák, és mivel nemigen jutnak p!nához azok, akik nem átlag felettiek valamiben, ezért terjedt el ez a nézet. Tehát nekik valóban nehéz AKÁRMILYEN lányt is találni, pusztán csak dugásra is.

Egy lány azért ritkán megy a 3,14csája után, tehát nekik nehéz NORMÁLISAT találni.

2018. máj. 3. 12:54
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én erre csak annyit mondok, hogy amennyiben férfi-női párkapcsolatról beszélünk, úgy pont ugyanannyi nő van kapcsolatban, mint férfi (a szerető, az egyszeri megcsalás, egy éjszaka, az nem párkapcsolat). Amennyiben az egynemű kapcsolatokat is idevesszük, úgy fogalmam sincs, nem tudom, hogy a női vagy a férfi egynemű pár-e a több.

Én mindig azt mondom, hogy siránkozni kár, attól nem lesz jobb. Másokat ócsárolni szintén felesleges, attól sem lesz jobb. Felszínes kapcsolatot könnyebben talál az ember, mint mély, őszinte párkapcsolatot. Persze ez csak egy vélemény. Egy felszínes kapcsolatért a nőnek kevesebbet kell tenni, én inkább így fogalmaznám meg. Ugyanakkor a másik verziót egy nőnek sem egyszerű megtalálni, ahogy a férfinak sem. Plusz fenntartani sem mindig egyszerű.

Várj türelemmel, ne sürgesd, ne akarj minden áron megfelelni (szerepet úgysem tudsz játszani egy életen át), tartsd nyitva a szemed, ha valaki szimpatikus, fejezd ki felé is (írásban, szóban, tettekben), felejtsd el a játszmázást, legyél nyílt és érdeklődő, de persze azért az eszed legyen a helyén, hogy időben kiszűrd a komolytalanabb szándékúakat. Nem mondom, hogy egyszerű, de nem lehetetlen.

2018. máj. 3. 13:31
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a parkereees az egyenlő mindkettő nemnél....

De viszont a szex az könnyebb ( barátság extrákkal) ha a no keres partnert mint fordítva. :)

2018. máj. 4. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!