Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják azt a pasik, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják azt a pasik, h a nőknek könnyű párt találni?

Figyelt kérdés

Itt is rendszeresen azt olvasom, h "jah, te nő vagy? Akkor találsz párt..." és egyebek.

De a párkeresés nem olyan egyszerű. Nekem az a tapasztalatom, h a pasik nem akarnak elköteleződni, a szexen van a hangsúly. Ha szeretném, h magam miatt legyenek velem, programok és egyebek...akkor hirtelen eltávolodunk egymástól. Vagy velem lehet a baj? Már teljesen tanácstalan vagyok, h miért nem tudok megtartani senkit magam mellett :(

2018. máj. 3. 08:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Egyébként gondoskodó típus vagyok, szerintem is fontos a kölcsönösség. Egy évvel ezelőttig, csak hosszú, néhány éves kapcsolataim voltak.

Nem tudom mi változott..

Lehet, h beszerzek egy kutyát...kevésbé sérülök

2018. máj. 3. 09:05
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Egy vegetariánus sem tudna mit enni egy hentesboltban. Csak mert valamiből sok van, nem jelenti azt, hogy jó is.
2018. máj. 3. 09:16
 13/25 anonim ***** válasza:
1%

Már az ismerkedésnél meg lehet tapasztalni a női odaadást és együttérzést: "Nem szórakoztatsz eléggé? Lesz másik, akkor."

Óriási érzelmi intelligencia fellegvára, ami a fiatal lányokban tartózkodik...:D

2018. máj. 3. 09:18
 14/25 anonim ***** válasza:
13%
"...náluk van az összes p-nci"
2018. máj. 3. 09:22
 15/25 Diavolino44 ***** válasza:
68%

En abbol indulok ki, hogy mivel mindket nemet ugyanolyan szulok nevelik,igy nincs kulonbseg nagy atlagban az ertekes illetve a selejet kozott. Vagyis ugyan annyi a selejet no mint a selejt ferfi.

S mivel a nok valogahatnak a selejtobol de a ferfiak nem igazan, igy a noknek konnyebb dolguk van.

Valamint mas a preferencia, a nok olyan ferfit keresnek, aki atlagos kulsovel rendelkezik de bomba szemelyisseggel. Igy az lesz a selejt akinek atlag szemelyisege van.

A ferfiak atlag szemelyiseget keresnek de bomba kulsovel. Igy az lesz a selejt aki atlagos kulseju.

2018. máj. 3. 09:27
 16/25 anonim ***** válasza:
74%

17:

Azért oltári különbség van egy olyan nő és egy olyan férfi között, akit egyedülálló anya, vagy nárcisztikus apa nevel fel.

Abban van valami, hogy a pasik a tökéletes külsőt keresik, a nők a jó belsőt, és mindkét nemnél ez a legritkább.

2018. máj. 3. 09:33
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Nőknek könnyebb szexpartnert találni :)

Viszont férfiaknak meg könnyebb hosszabb kapcsolatot kialakítani:) (persze a férfiaknak meg nehéz a kapcsolatot elkezdeni bármilyen téren)

Ne add fel :)

2018. máj. 3. 09:36
 18/25 anonim ***** válasza:
23%

Mert így van. Átlagos vagy csinosabb lányokat elég ritkán látni egyedülállóként és azt sem venném észre, hogy ne lenne mindig 3-4 fiú/férfi aki körülöttük sündörög amikor épp nincs senkijük.

Már el tudja jobban adni magát mert még, ha szexre is megy közülük 2-3, ha a lány elég jó bennső tulajdoságokkal bír akkor el tudja csavarni egy csak szexre menő férfi fejét is, ha ügyes.

Eközben egy férfi igazából tök mindegy mit akar, az esetek nagy részében el sem jut odáig, hogy eladja magát mert egyből kukázva van.

Saját tapasztalatom az, hogy csak azon nőknek nehéz párt találni akik vagy nagyon csúnyák (ez férfiaknál sem egyszerűbb akkor) vagy nagyon magasan van a léc és senki nem elég jó nekik mert ilyen "all in one", hibátlan, tökéletes férfit akarnak életük végéig és ezt próbálják keresni.

2018. máj. 3. 10:38
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

,,h a pasik nem akarnak elköteleződni, a szexen van a hangsúly"- MEgint csak általánosítasz. Egy kapcsolatba fontos a szex, de nem az az első. Férfiként mondom, nekem is azok a fontosabbak, amiket írtál: közös programok és hogy magam miatt szeressen.

Honnan írsz és hány éves vagy?

30f

2018. máj. 3. 10:58
 20/25 anonim ***** válasza:
80%
A férfiak nagy részének a párkapcsolat csak a szexről és az állatias ösztönök kielégítéséről szól, és lássuk be, mivel a nők a szebbik nem, ezért nekik sokkal könnyebb ilyen "kapcsolatot" találniuk. Tehát a férfiaknak, akik ezt mondják, igazuk van a (de csak a) SAJÁT szempontjukból. A nők ezt azért nem értik, mert nekik mást jelent egy párkapcsolat. Itt most általánosságban beszélek a nőkről és férfiakról, mert magam is nő lennék, ha ez alapján döntenénk el, hogy ki nő ki férfi. Szerintem ennek az egésznek az az oka, hogy a nők alapvetően intelligensebbek érzelmileg, mint a férfiak. De csak alapvetően. Leszögezem még egyszer, hogy ez általánosítás. Sok a kivétel is.
2018. máj. 3. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!