Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves férfiként már elkéstem a társkereséssel?
Komoly kapcsolatom még sosem volt, nem azért mert nem akartam volna hanem nem találtam hozzá alkalmas partnert. Eddig csak egy lánnyal voltam randizni de ő átvágott sajnos.
Még behozhatom a lemaradásom és lehet normális kapcsolatom?
Öregnek érzem már magam hogy itt tartsak a nők témában.
"Tök izzadtság szagúak ezek a kapcsolatok, csak, hogy legyen valakije, akivel nem is boldog, de legalább otthon bemutathatja, meg kiteheti facera milyen boldog."
Kulcsmondat :D
Az esetek 90%-ban csak divatból jönnek össze az emberek, mert a szomszédnak, havernak, munkatársnak van csaja/pasija, ő se maradjon le. Egymást hergelik a baromságba a legtöbben: új ájfón kell, mert a szomszédnak is van, a Józsika most vett új autót, nekem is kell, a főnök építkezik én is fogok, a testvér gyereket vár, nekem is kell a gyerek...
Szánalmas, hogy a legtöbben nem maguk miatt csinálják amit csinálnak, hanem mindig mások előtt akarnak csak felvágni, másoknak akarnak megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!