Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 éves férfiként már elkéstem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves férfiként már elkéstem a társkereséssel?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatom még sosem volt, nem azért mert nem akartam volna hanem nem találtam hozzá alkalmas partnert. Eddig csak egy lánnyal voltam randizni de ő átvágott sajnos.

Még behozhatom a lemaradásom és lehet normális kapcsolatom?

Öregnek érzem már magam hogy itt tartsak a nők témában.

2021. szept. 14. 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

"Tök izzadtság szagúak ezek a kapcsolatok, csak, hogy legyen valakije, akivel nem is boldog, de legalább otthon bemutathatja, meg kiteheti facera milyen boldog."

Kulcsmondat :D

Az esetek 90%-ban csak divatból jönnek össze az emberek, mert a szomszédnak, havernak, munkatársnak van csaja/pasija, ő se maradjon le. Egymást hergelik a baromságba a legtöbben: új ájfón kell, mert a szomszédnak is van, a Józsika most vett új autót, nekem is kell, a főnök építkezik én is fogok, a testvér gyereket vár, nekem is kell a gyerek...

Szánalmas, hogy a legtöbben nem maguk miatt csinálják amit csinálnak, hanem mindig mások előtt akarnak csak felvágni, másoknak akarnak megfelelni.

2021. szept. 15. 09:07
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
10-es vagyok. A kérdés is felesleges, mert csak magadat keseríted el. Senki nem fog neked itt - talán rajtam, meg 1-2 emberen kívül - olyan választ adni, amilyet olvasni szeretnél, vagy legalábbis jól esne. Nem szabad itt gyakorin túl sokat olvasni, meg ilyeneket kiírni, mert úgy elveszi a maradék ömbizalnad is néhány ember, hogy bottal ütheted a nyomát.
2021. szept. 15. 09:12
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Dehogy késtél el, legjobb korban vagy.
2021. szept. 15. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!