Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti járnátok egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti járnátok egy 25 éves sráccal, akinek van egy gyereke az előző kapcsolatából?

Figyelt kérdés
Az exe kitolt vele, azt hazudta, hogy szedi a fogamzásgátló tablettákat. Szegény jóhiszemű srác pórul járt.

2022. dec. 28. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
100%

Nem a korosztályod vagyok, de csak azt tudom mondani, hogy NE!!! Gondolom, te is nax. 25 lehetsz, ebben a korban még vannak pasik gyerek nélkül. Tökmindegy, akarta-e a gyereket vagy nem, az már ott van. Csak bajod lenne vele.

N

2022. dec. 28. 19:16
 12/80 anonim ***** válasza:
100%
*max
2022. dec. 28. 19:17
 13/80 anonim ***** válasza:
93%
Biztos, hogy nem. Az én ideális társam soha nem akarna gyereket, nemhogy legyen is neki. Sajnálom, nem egymást keresnénk.
2022. dec. 28. 19:23
 14/80 anonim ***** válasza:
95%
És nem kell hárítani. Az én teherbeesésemet sem teszem függővé mástól. Az a biztos, amit én teszek az érdekében. Remélem, azért legalább megérte ezért csupasz fasszal dugni.
2022. dec. 28. 19:24
 15/80 anonim ***** válasza:
100%

8: Én egyetlen szóval nem mondtam, hogy mindkettő kell. De a fogamzásgátló sem olcsóbb a guminál, szóval ha egy csomag óvszer árán kiakadsz, akkor gondolom a tabletta ára sem vált ki mást belőled.

10 Te miről hablatyolsz? Önző?!? Az, aki nem akarja más kölykét nevelgetni? Nézz már utána mit jelent egyáltalán az a szó, hogy önző. Egyébként pedig: sokan azért nem jönnek össze gyerekes pasival, mert ő maga sem akar gyereket, ahogy én sem, úgyhogy köszi a Tescos jósgömbből kiolvasott jóslatot, de én aztán biztosan soha nem leszek egyedülálló szülő, sőt semmilyen más sem. Aki gyereket vállal, az fogadja el azt is, hogy nem mindenki fog utána kapkodni, ez van. Nekem is egy életem van, hadd élhessem már úgy, ahogy nekem megfelel, nem vagyok én szeretetszolgálat, hogy boldog-boldogtalannal összejöjjek, mert “jaj vajon, hogy esne neki…”.

2022. dec. 28. 19:32
 16/80 A kérdező kommentje:

#15: "Én egyetlen szóval nem mondtam, hogy mindkettő kell."

Világosan beleírtam a kérdésbe, hogy a nő átkúrta szegény csávót. Nagyon kevés ember ba***a gumiban a barátnőjét, ha az fogamzásgátló tablettát szed. Teljesen abszurd elvárások vannak itt.

2022. dec. 28. 19:36
 17/80 anonim ***** válasza:
10%

16

Ez nekem is furcsa...

Mindek fogamzásgátló, ha van gumi? És minek gumi, ha van fogamzásgátló?

2022. dec. 28. 19:43
 18/80 anonim ***** válasza:
95%

Éppen ezért is jött a javaslat a másik kommentelőtől, hogy akkor a “szegény csávó” húzzon gumit. Biztonságosabb és megbízhatóbb, mint a fogamzásgátló, mert véd a nemi betegségek ellen is, plusz egyértelműen észrevehető, ha kiszakadt, ami ha megtörténik, akkor még mindig ott van az esemény utáni.

Kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy egy nő egy tartós kapcsolatban szánt szándékkal bekamuzza (feltételezem, ha gumi nélkül ment a szex, akkor nem egy éjszakás numeráról van szó és nem is pár napos kapcsolatról), hogy szed bogyót, aztán mégsem. Persze nem tagadom, hogy előfordul sajnos ilyen, én is hallottam már hasonló sztorit és ez kétségek kívül ritka gusztustalan húzás a nőtől, de épp azért, mert ilyen is előfordulhat kell mindentől függetlenül gumit húznia a pasinak, mert akkor legalább biztosan tudja, hogy nem lesz “véletlen” terhesség. Ha szerinte az túl drága, akkor szíve-joga, bízza csak nyugodtan magát a nőre, aztán ha az mégis kamuzott, akkor a GYT-hez képest mindjárt nem lesz olyan drága az a csomag gumi.🤷🏻‍♀️

2022. dec. 28. 19:48
 19/80 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ha én tuti nem akarok gyereket akkor nem bizom masra a vedekezest hanem magam gondoskodok ròlq h igenis magamra huzom a gumit.

A gyogyszer necces, elég egy elfelejtettem ma bevenni vagy egy hasmenés vagy egy màsik gyògyszer közömbösíti/gyengíti a hatàsàt... És kész a baj. A gyogyszer rizikos.

2022. dec. 28. 19:50
 20/80 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj, ő most sajnáltatja magát. Ne dőlj be ennek, mert később nagyon meg fogod bánni. Lehet, hogy tényleg csőbe húzták, de ha összejössz vele, a gyerek meg az anyja megkeseríti az életedet. Nem éri meg.

N

2022. dec. 28. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!