Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek? Ennyire fontos az a húsdarab? Semmiképp nem kötnétek kompromisszumot?
A problémára egy nagyobb dildó bevetése is megoldás lehet, akár együtt is használhatjátok. Sokféle módja van az örömszerzésnek, lehetne együtt kitalálni új dolgokat, kreatívnak lenni.
Ha valakivel a farokméretet leszámítva minden nagyon jó, akkor miért választotok helyette inkább egy más területeken kevésbé pozitív tulajdonságokkal rendelkező, de nagyobb farkú egyént?
Ennyire fontos lenne a szex tökéletes kimaxolása? Ezen a téren semmilyen kompromisszumot nem vagytok hajlandóak megkötni?
A kérdés monogám kapcsolatokra vonatkozik. Azok légyszi ne válaszoljanak, akik együtt lennének egy balekkal, de közben megcsalnák, vagy rávennék nyitott, cuck, stb. kapcsolatra.
De, ertelmi fogyatekos vagy. Leirtam 20x, hogy vannak nok, akiknek nem szamit, vannak, akik az atlagos vagy kisebb meretet preferaljak es olyanok is, akik naggyal elvezik az egyuttletet. Ha neked ebbol az jon le, hogy MINDEN no hazudik, amikor azt irja, hogy neki az ember fontos, nem pedig a szerszama, akkor sulyos problemak vannak a felfogokepessegeddel. Az irja, hogy nem fontos neki, akinek nem az, akinek meg fontos, nyilvan azt mondja, hogy fontos.
Kijarhatnad ujra a 8 altalanost, mert a szovegertes szemmel lathatoan kifog rajtad.
A huvelytornas megjegyzesed utan pedig csak annyit tudok mondani, hogy nem a potsod miatt vagy egyedul. Bar mondjuk ez eddig is eleg egyertelmu volt.
Kerd inkabb anyukadon szamon, hogy miert hordott ki abortusz helyett.
A kétszer szült vagyok, aki elsőre tönkrement, másodszorra a renoválás után császáros lettem.
A hüvelyem mindig is szűk volt. Az első borzalmas szülésem után is. Nem azért kellett megműteni mert tág voltam. Sőt. Rettenetesen fájdalmas volt a szex még fél év után is. Tampon se csúszott ki sose, a kisméretű se.
Engedd el ezt. Nincs olyan hogy kötelezhetnél bárkit arra hogy intomtornázzon vagy műttesse meg magát a kedvedért, ha te nem vagy jó neki. Nem. Vagy. Jó. Neki. Hagyd békén. Keress magadhoz illőt.
A nagy farkaktól szétnyúlt hüvely meg annyira szánalmas butaság hogy kommentálni se érdemes.
#75 de nem jó. Lépj túl rajta.
Amúgy meg mit erőlködsz? Azt hiszem öreg is vagyok neked, meg gyerekeim is vannak. Mit számít neked hogy én mire izgulok?
"Minden nőnek elég kellene legyen egy 13-14 centis pénisz. Akinek nem elég az nemiszerv alapján választ párt magának, és nem hajlandó helyrehozni a nagy farkaktól szétnyúlt hüvelyét."
Nem a ferfi nemiszerve alapjan valaszt part, hanem az IS fontos szamara egyeb dolgok mellett. Egyebkent nem nyulik ki huvely egy nagyobb fallosztol, tevedesben elsz. Raadasul undorito stilusban beszelsz a nokrol, en a helyedben emiatt aggodnek es nem a mereteid miatt.
"Az elernyedt izmokat is edzéssel kell helyrehozni, ahogy a szétnyúlt hüvelyt is. Csak tanácsot szerettem volna neked adni a hüvelytornával hogy ha egyszer talán elválsz a párodtól, és összehoz a sors egy olyan férfival akinek pl 14/4 cm akkor tegyél érte ennyi erőfeszítést az élvezetes szex érdekében. Ennyi."
Vagy olyan ferfit valaszt maganak aki minden szempontbol megfelel neki.
Bar abban sem vagyok biztos kinek szantad ez utobbi aranyboffenetet, de igazabol mindegy is.
35-ös:"a legtöbb nőnek nincs is hüvelyen keresztül csiklói orgazmusa"
Most akkor mijük nincs...?
13-14 centi az európai átlag szoval meg lehet nyugodni
. Az a sokk ember aki 18-20 centit mond az vagy tényleg a ritka szerencsés, vagy kamuzik vagy kB a segglyukátol méri a mérőszalaggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!