Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek? Ennyire fontos az a húsdarab? Semmiképp nem kötnétek kompromisszumot?
A problémára egy nagyobb dildó bevetése is megoldás lehet, akár együtt is használhatjátok. Sokféle módja van az örömszerzésnek, lehetne együtt kitalálni új dolgokat, kreatívnak lenni.
Ha valakivel a farokméretet leszámítva minden nagyon jó, akkor miért választotok helyette inkább egy más területeken kevésbé pozitív tulajdonságokkal rendelkező, de nagyobb farkú egyént?
Ennyire fontos lenne a szex tökéletes kimaxolása? Ezen a téren semmilyen kompromisszumot nem vagytok hajlandóak megkötni?
A kérdés monogám kapcsolatokra vonatkozik. Azok légyszi ne válaszoljanak, akik együtt lennének egy balekkal, de közben megcsalnák, vagy rávennék nyitott, cuck, stb. kapcsolatra.
A 17 vagyok, a 33 nem.
Tessék csak jobban elolvasni amit írtam. Pont azt, hogy a 15 nem kicsi, a 17 meg nem átlag. (Amúgy a 15 jó, az átlag teteje, a 17 meg nagy.)
Viszont a 15 alatti sokunknak kicsi, nekem is. Bár ha a vastagság rendben van, akkor elég is lehet.
A kérdés a nagyobb méretet kedvelő nőkhöz lett intézve, így nagyobb méretet kedvelő nőként válaszoltam is.
Te viszont eltolhatnád innen a biciklit.
14 vastag okés lenne. De nem az álomkukim. Persze az a lényeg kihez tartozik. Viszont sose találkoztam még ilyennel. Amelyik kisebb volt 14-15-nél, azok vastagságban se remekeltek.
Tudom hogy léteznek átlagos vagy kisebb péniszek dorong vastagsággal, de ÉN személyesen nem találkoztam még ilyennel.
#44 alig érzem a kicsit (legyen ez mondjuk 12 cm és vékony, alkalmi kapcsolatokban nyilván nem tudom leméricskélni, azokét tudom akikkel hosszabb kapcsolatban voltam és vagyok, tehát a két férjem és néhány másik, ők nagyobbak).
Ettől maga az együttlét még lehetett jó, főleg ha már elmentem mástól, de a behatolásos része nem, illetve nem magától a behatolástól lehetett jó hanem mellé a fürgeujjaktól :)
A látványát is szeretem a nagynak, meg mindent amit csinálok vele. Ez izgat, nem tehetek róla. De én egy vagyok a 4 milliárdból. Még itt az oldalon is sokan írják hogy bőven megfelelő és kielégítő nekik az átlag kb 13 cm. Nincs "mindennő eztszereti".
Pasiknak is vannak mindenféle preferenciái a mellmérettel, testalkattal kapcsolatban. Azokat meg mi fogadjuk el. Legalábbis nem szoktam hallani női hisztit hogy miért nem én kellek? Akkor ti miért hisztiztek? Mindenki azt választja akit megkíván.
"azokét tudom akikkel hosszabb kapcsolatban voltam és vagyok, tehát a két férjem és néhány másik, ők nagyobbak"
Hány férfiról van szó, és mekkorák ezek a méretek?
Férj: 2 fő, remélem így is marad a másodikkal :)
Egyéb férfiak: jó néhány. Első etap 20 éves korom előtt, mivel akkor ismertem meg az első férjem, második etap 37 évesen amikor elváltam és mielőtt megismertem a jelenlegi férjem.
Akikkel hosszabb kapcsolatban voltam, és a két férjem, ők rendesen el voltak eresztve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!