Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyobb péniszt kedvelő nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek? Ennyire fontos az a húsdarab? Semmiképp nem kötnétek kompromisszumot?

Figyelt kérdés

A problémára egy nagyobb dildó bevetése is megoldás lehet, akár együtt is használhatjátok. Sokféle módja van az örömszerzésnek, lehetne együtt kitalálni új dolgokat, kreatívnak lenni.

Ha valakivel a farokméretet leszámítva minden nagyon jó, akkor miért választotok helyette inkább egy más területeken kevésbé pozitív tulajdonságokkal rendelkező, de nagyobb farkú egyént?

Ennyire fontos lenne a szex tökéletes kimaxolása? Ezen a téren semmilyen kompromisszumot nem vagytok hajlandóak megkötni?

A kérdés monogám kapcsolatokra vonatkozik. Azok légyszi ne válaszoljanak, akik együtt lennének egy balekkal, de közben megcsalnák, vagy rávennék nyitott, cuck, stb. kapcsolatra.

2022. dec. 1. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
97%

30, én is végig ezen agyaltam.

Miért a nagyot kedvelő nőknek akarsz megfelelni?

2022. dec. 2. 01:43
 32/80 anonim ***** válasza:
96%
Vagyis érted.. en egy kis mellű nő vagyok, és nem akarom magam ráerőltetni a nagy mellet kedvelő férfiakra. Nem tetszem nekik és kész, akadnak akiknek megfelel ez is.
2022. dec. 2. 01:44
 33/80 anonim ***** válasza:
98%

31-32

Pontosan!

Igazabol nincs olyan ember, aki mindenkinek tetszene\megfelelne, ezert nem is ertem, hogy minek azokra kell fokuszalni akiket bevallottan mas hoz lazba.

A 165 centimmel peldaul eleve kiesek azoknal, akik a hosszucombu, magas lanyokat prefereljak. Viszont aki meg a pici, torekeny lanyokat szereti, annak meg valoszinuleg tul robosztus lenne a megjelenesem a szeles vallaimmal es bordakosarammal, pedig nincs rajtam felesleg. Azt az egyet kell megtalalni, akinek ugy kellesz ahogy vagy.

2022. dec. 2. 02:22
 34/80 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező beteg elme. Igen ha neki kicsi van akkor olyan nőt keressen akinek az megfelel. Ha az a nő duci hát akk duci. 🤷‍♂️

Miért azon van fel akadva hogy akikben szexuális vonzalmat kelt egy nagy pénisz látványa ; annak ő kevés! Érthetetlen

2022. dec. 2. 04:49
 35/80 anonim ***** válasza:
96%

A legtöbb nő nem akarja, hogy segédeszközzel dugják meg, azzal magukat is meg tudják dugni. Sőt én kifejezetten félek a dologtól, biztos nem akarnám, hogy a kemény vibrátort a barátom mozgassa bennem, még a végén kárt tenne. Dildó is ilyen, a faroknak megvan az az előnye, hogy "jó a fekvése", és ami nekem fáj, az valszeg a másiknak is fog. Szóval én ezt teljese leírom, veszélyesnek és nem izgatónak tartom. A sima közösülésben azt szeretem, mikor feszít a pénisze a másiknak, kitölt, lüktet bennem, nem a reszelést, és a legtöbb nőnek nincs is hüvelyen keresztül csiklói orgazmusa, szóval ezt hagyhatod. Az egyesülésérzés miatt szeretjük és mert ilyenkor nagyon közel van hozzánk a másik.

Ez dildónál, vibrátornál nincs, még a drágák se tudnak ilyet. Feküdtem már le mikropéniszes meg nem elég merev, meg átlagon alul 12 centis péniszű férfival, biztosan állíthatom, hogy ebből a 12 centis volt a legjobb(a többiekhez képest), mert legalább kemény volt, lüktetett, éreztem, hogy kitölt. Minimális különbség volt csak az átlagosokhoz képest. Meg futottam bele hosszú, de vékony farokba, ne annál a 12 centis normál sokkal jobb volt, a másik mintha hegyes bottal döfködta volna a beleim. A merevedési gondosnál meg hegyes rövid bottal döfködte a hüvelyem.

A pénisz első körben 3- 3,5 centi vastag, és kemény legyen, utána jön a hossza, a vibrátorom 11 centi és nem jut be mind, szóval nem tudom, mit rugóztok rajta, 12 centi legyen(ha meghízik is jusson nekem belőle farok) legalább, max 18ig.

Ahogy nézem neked nem mikropéniszed van, csak komplexusod. Amennyiben átlagosan vastag és rendesen merev a farkad, pszichológusnál kezeltesd magad. Nekem a puncimtól a köldökömig kevesebb, mint 20 centi van, 170 cm magas vagyok. Sosem értettem hova akarnak bedöfködni 17+ centit. A 17esnek se megy be a fele.

Kezeltesd magad, nem a farkaddal van gond. HA mégis, mert vékony, akkor találj olyan férfiakat, akik kifejlesztenek extra vastag óvszereket, és olyannal dugd a nőt. De ha jól tudom zsírt is lehet bele fecskendezni, hogy vastagabb legyen. Szóval aki komplexusos valami testi dolga miatt, még mindig választhatja a plasztikát.

2022. dec. 2. 06:19
 36/80 anonim ***** válasza:
26%
Minek olyan ferfival lenni aki meg kielegiteni se tud... Kis kikival sztem hajts a torpekre
2022. dec. 2. 06:41
 37/80 A kérdező kommentje:

És létezik egyáltalán ilyen nő? Vannak olyan nők (leszámítva az aszexuálisakat és valamilyen betegség miatt extrém kis hüvelyűeket), akiknek tényleg nem számít a méret, vagy kifejezetten jó nekik a kis pénisz?

Ha esetleg léteznek ilyen nők, mekkora lehet az arányuk a népességben?

Ezt szerintem elsősorban olyan nők tudnák megmondani, akik sokat beszélgettek őszintén a nőtársaikkal erről a témáról.

2022. dec. 2. 15:22
 38/80 anonim ***** válasza:
100%
Asszem van vmi uruolgusok alltal készített statisztika amiben 13 centi az átlag, és van a bemondásos minta ahol Európában a magyaroknal van a legnagyobb , hehe :D
2022. dec. 4. 14:40
 39/80 anonim ***** válasza:
0%
Egy darab fogpiszkaloval is kelegitegy egy not.
2022. dec. 5. 18:21
 40/80 anonim ***** válasza:
78%

#17 #33

15 cm alatt kezdődik a kicsi méret? Ezt remélem viccnek szántad, mert a kutatások, orvosok által igazolt átlagméret 13-15 cm. Ez azt jelenti hogy még a 16 cm is átlag feletti méretnek számít. Mégis mekkora kell neked, 18 centis szamárfarok? Ha egy férfi pénisze elére a 13 centit az már teljesen jó, és nem számít kicsinek. Ekkora méretre már nem panaszkodhat egy nő se. Elég szomorú ha te ez alapján választasz férfit magadnak. A férfiak alapból nem mellméret alapján választanak, annak ellenére hogy a nagyobb izgatóbb. A férfi pénisze pedig csak akkor derül ki ha már megismerted, és jó esetben beleszerettél. Te azzal kedzed az ismerkedést hogy letolod a férfi boxerét, és leméred neki a kulcstartós mérőszalagoddal? Komolyan kíváncsi vagyok ezek után hogy szerinted mekkora a normális megfelelő méret.

Én még nem láttam olyan nőt akin egy deka felesleg sincs, és bordakosara van. A D kosár pedig nem számít annak.

2023. jan. 23. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!