Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyobb péniszt kedvelő nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek? Ennyire fontos az a húsdarab? Semmiképp nem kötnétek kompromisszumot?

Figyelt kérdés

A problémára egy nagyobb dildó bevetése is megoldás lehet, akár együtt is használhatjátok. Sokféle módja van az örömszerzésnek, lehetne együtt kitalálni új dolgokat, kreatívnak lenni.

Ha valakivel a farokméretet leszámítva minden nagyon jó, akkor miért választotok helyette inkább egy más területeken kevésbé pozitív tulajdonságokkal rendelkező, de nagyobb farkú egyént?

Ennyire fontos lenne a szex tökéletes kimaxolása? Ezen a téren semmilyen kompromisszumot nem vagytok hajlandóak megkötni?

A kérdés monogám kapcsolatokra vonatkozik. Azok légyszi ne válaszoljanak, akik együtt lennének egy balekkal, de közben megcsalnák, vagy rávennék nyitott, cuck, stb. kapcsolatra.

2022. dec. 1. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
0%

"És újra kérdezem... Kicsi/átlagos mérettel miért akartok jók lenni a nagyot kedvelő nőknél?"

Nem azt szoktátok mondani hogy nem a farok mérete a lényeg, hanem akihez tartozik? Én azt hittem a nők a farok tulajdonosát szeretik, és nem a nagy méretét a lábai között. Rád férne egy kis hüvelytorna ha neked a 14/4 centis farok már kicsinek számít.

2023. jan. 24. 15:12
 62/80 anonim ***** válasza:

"Számodra pl mekkora az ideális méret? Oké hogy fontos a szex, de ne legyünk már annyira felszínesek hogy egy 13-15 centis farok miatt dobjanak egy férfit ha ez a méret már bőven alkalmasnak számít a jó szexhez. Ezt leszámítva pedig létezik hüvelytorna is, nyalás, újazás."

Teljesen lenyegtelen, hogy nekem mi az idealis meret, mert altalanossagban beszeltem a temarol es nem tertem ki a sajat preferenciaimra.

De nem erted, hogy nem mindenkinek eleg a jo szexhez? Melyik mondatreszt nem tudja feldolgozni az agyad? Meg ha nem is tobbsegben, de vannak olyan nok, akiknek szamit a szex minosege szempontjabol a partneruk merete es ha ok kifejezetten ezen az uton szeretnek orgazmushoz jutni, akkor semmilyen nyalas vagy ujjazas nem fogja kivaltani azt az erzetet amit a behatolasos egyuttlet nyujt. Egyebkent kulon kiemeltem, hogy vannak nok, akik meg pont az oralt reszesitik peldaul elonyben, vagy olyanok, akiknek tokeletes az atlagos vagy akar kisebb meret is. Mi a sz@rert kell itt ertetlenkedni es az aldozatot jatszani, amikor boven van igy is merites? Nincs jogodban rakenyszeriteni senkit sem arra, ami neki nem jo es nem okoz oromet. A kielegito szexualis elet legalabb olyan fontos az emberek nagy reszenek egy parkapcsolatban, mint az, hogy meg tudjanak bizni a parjukban, tudjanak szamitani a masikra, hasonlo jovokeppel rendelkezzenek stb. Remelem vegre felfogod egyszer s mindenkorra.

2023. jan. 24. 16:12
 63/80 anonim ***** válasza:

"Nem azt szoktátok mondani hogy nem a farok mérete a lényeg, hanem akihez tartozik? Én azt hittem a nők a farok tulajdonosát szeretik, és nem a nagy méretét a lábai között. Rád férne egy kis hüvelytorna ha neked a 14/4 centis farok már kicsinek számít."

Ugyan nem az 58-as vagyok, de gondoltam azert valaszolok, mert rad ferne, hogy rendbe legyenek teve a dolgok a fejedben.

Szoval igen, vannak olyan nok, akiknek nem fontos. Ezt leirtam tobbszor is az elozo hozzaszolasaimban. Viszont a teny, hogy vannak ilyen nok nem zarja ki annak a lehetoseget, hogy a nok egy masik csoportjanak viszont szamit. Kezdem azt hinni, hogy ertelmi fogyatekos vagy.

2023. jan. 24. 16:16
 64/80 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok értelmi fogyatékos csak probálom belőletek kiszedni az igazságot. Még hogy nem a méret a lényeg...
2023. jan. 24. 16:31
 65/80 anonim ***** válasza:
100%

A #17 vagyok, aki tegnap este próbált veled zöldágra vergődni, sikertelenül.

Nekem írtad a privátot amire ott se válaszolok mert semmi közöd hozzá, és az itteni ámokfutásod alapján értelme sincs.

Úgy, szóval most már hüvelytornázzunk is :D Eszem megáll. Mi a következő? Varrassuk be magunkat hogy a kispöcsűeknek megfeleljünk? Tényleg? Van itt egó kérem szépen.

Amúgy nekem volt hüvelyplasztikám, az első, rettenetes károkat okozó vákumos szülésem után. De nem azért mert a férjemnek kicsi a farka és nem harangozó teri lettem (sőt...), hanem a rettenetes hentesmunka miatt komoly problémáim lettek.

Így papírom lett arról hogy a továbbiakban javallott a császár. Éltem is vele, eszem ágában nem lenne még egyszer szülni ezek után. Szóval szépen megcsináltak mint új koromban, és az most nem károsodott (holnap lesz 6 hetes a kisfiam).

Nem gondolhatod komolyan hogy bárki ok nélkül hüvelyplasztikai műtétet végeztetne azért hogy megfeleljen olyanoknak akik nem kellenek neki.

2023. jan. 24. 18:39
 66/80 anonim ***** válasza:
0%
Amerikában, és Európaban is 14 cm körül van a hivatalos átlag. Ennyit arról hogy 15 cm alatt kezdődik a kis méret. Az enyém 14.5-15.5 cm között változik, szóval kikérem magamnak a kispöts jelzőt. A hüvelytorna nem egy rossz dolog. Ha egy nő hüvelye olyan mint a vizes harisnya és 18 cm kell ahhoz hogy élvezze a szexet akkor a hüvelytorna hasznos dolog. "Nem a méret a lényeg, hanem a férfi aki hozzátartozik" mondjátok ezt ti. Nem a férfi dolga hogy lómerettel szülessen, és megfeleljen a nagy igényeiteknek. Tessék hüvelytornázni annak akinek csak a 17-20 centis lóméret jó.
2023. jan. 24. 20:33
 67/80 anonim ***** válasza:
0%

[link]

"Egy új, 2022-es kutatás megállapította, hogy az erektált pénisz átlagos hossza 12.9 és 14 centiméter között van. Az elfogultság figyelembevételével a kutatók úgy vélik, hogy az átlag közelebb esik ennek a tartománynak az alsó határához."

Ennyit arról hogy 15 cm alatt kezdődik a kis méret.

2023. jan. 24. 20:41
 68/80 anonim ***** válasza:
100%

#67 nem érdekelnek a hivatalos számok. Azzal kefélek akivel jó. És eszembe nem jutna hüvelytornázni a teljesen normális vaginámmal azért hogy jó legyek olyanoknak AKIK NEKEM NEM KELLENEK. Felfogod végre?

Rengeteg nő van akik nem szeretik a nagyot, itt is írják sokszor hogy direkt elég nekik a 13 mert a nagy fáj. Keresd őket, minket meg hagyj békén.

Engem nem érdekelnek az igényeid, vagy hogy szerinted mivel kéne beérnem. Nem ismerlek, nem is akarlak ismerni. Azért gondolkodj már mert nagyon gáz az egód...

2023. jan. 24. 20:41
 69/80 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis 66, de tulajdonképpen illik a válaszom az azóta érkezett 67-re is :D
2023. jan. 24. 20:42
 70/80 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ha egy férfinak 1-2 centivel 15 cm alatt van a farka (ami bőven átlagosnak számít) akkor kidobod csak ezért? Hiába dúl a szerelem, és a kémia. Gondolom nem mered elmondani neki miért dobod, hanem kitalálsz valami más indokot. Ha a komoly kapcsolataid mind nagyméretűek voltak akkor ez mindent elmond. Ez az amit nem tudok megérteni.
2023. jan. 24. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!