Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyobb péniszt kedvelő nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek? Ennyire fontos az a húsdarab? Semmiképp nem kötnétek kompromisszumot?

Figyelt kérdés

A problémára egy nagyobb dildó bevetése is megoldás lehet, akár együtt is használhatjátok. Sokféle módja van az örömszerzésnek, lehetne együtt kitalálni új dolgokat, kreatívnak lenni.

Ha valakivel a farokméretet leszámítva minden nagyon jó, akkor miért választotok helyette inkább egy más területeken kevésbé pozitív tulajdonságokkal rendelkező, de nagyobb farkú egyént?

Ennyire fontos lenne a szex tökéletes kimaxolása? Ezen a téren semmilyen kompromisszumot nem vagytok hajlandóak megkötni?

A kérdés monogám kapcsolatokra vonatkozik. Azok légyszi ne válaszoljanak, akik együtt lennének egy balekkal, de közben megcsalnák, vagy rávennék nyitott, cuck, stb. kapcsolatra.

2022. dec. 1. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 A kérdező kommentje:

Miért ne akarnék? Egy kisfarkú férfi legnagyobb vágya általában az, hogy szeresse és elfogadja valaki, úgy ahogy van. Szóval ezt én valóságos csodaként élném meg.

2022. dec. 1. 21:32
 12/80 anonim ***** válasza:
96%
Mindenki olyannal ismerkedik, aki megfelel neki. Nincs mit számon kérned. És valszeg nem egy műpénisszel akar szexelni, hanem a barátjával.
2022. dec. 1. 21:32
 13/80 anonim ***** válasza:
92%
Az nem opció, hogy a nő szeret, de ő dildózik, te meg műpuncizol?
2022. dec. 1. 21:33
 14/80 A kérdező kommentje:

Nem kérek számon senkit. Megérteni szeretném a nőket.

2022. dec. 1. 21:33
 15/80 A kérdező kommentje:

Ha szeret, miért ne dughatnám meg a kis farkammal? Ő is ki lenne elégítve nyalással, kézzel, dildóval.

2022. dec. 1. 21:35
 16/80 anonim ***** válasza:
97%
Mert neked jár az orgazmus a puncija által, ő meg érje be az ujjaddal meg egy játékkal? Ennyire fontos lenne a szex tökéletes kimaxolása?
2022. dec. 1. 21:39
 17/80 anonim ***** válasza:
96%

A 2 és 5-ös tökéletesen leírta, kérdező, mit akarsz még? Én is csak ezt kérdezem, szerinted nem lenne megalázó a pasiknak hogy mellette segédeszközökre szorulunk?

Én nem dobtam soha megalázó módon olyan férfit akinek csalódást okozott a mérete, ezért megalázni nem oké senkit, de nyilván nem maradok olyannal akiért nem őrülök meg. Én szeretem a nagyobb méretet, ahogy szétfeszít, szeretem a látványát, a kezembe fogni, a számba venni, megvan az a rész az általatok annyira gyűlölt Szex és New Yorkból hogy zokogott egyszer Samantha a csajoknak hogy annyira de annyira tetszik neki a pasi de koktélvirslije van?

De még egyszer elmondom hogy soha nem nevettem ki, nem aláztam meg senkit, csak valahogy kifaroltam a dologból máshogy. Egyébként a kicsi az nem a 15 cm ahogy itt írjátok mindig, meg hogy a 17 az átlagos. A kicsi az a 15 alatti, de főleg a vékony. A vastagság jobban számít élvezet szempontjából. Pl 18 centis ceruzával max a méhszájunkat lehet böködni, az se egy nagy élmény.

És nem, nekem nem az okoz boldogságot hogy egy akármekkora szilikon akármit belémnyomnának hanem az hogy a férfi testét érzem.

2022. dec. 1. 21:43
 18/80 anonim ***** válasza:
86%
Nekem megvoltak az elvárásaim belsőt, külsőt, farokméretet illetően és addig nem állapodtam meg, amíg nem ismertem meg azt, akiben minden megvan. Mivel nem szeretem a kicsi farkat, nem kötöttem kompromisszumot kisfarkúval.
2022. dec. 1. 22:00
 19/80 anonim ***** válasza:
86%
Tudod mit? Te se dugd meg. Használj segédeszközt.
2022. dec. 1. 22:02
 20/80 A kérdező kommentje:

Neki van puncija amivel kielégülhetek, nekem önhibámon kívül nincs elég nagy farkam, ami kielégítő neki.

De tudod mit? Ha szeretnék valakit, és egy ilyen fura kikötéssel lenne velem, akkor azt is vállalnám.

2022. dec. 1. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!