Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fantasztikusan nagyszerű férfiállatok mikor értik meg, hogy nem a kacatok miatt lesznek érdekesek a nők számára?
Elhiszem persze, énis olvasom dögivel, hogy csak az számit, de nem.
Van egy réteg akiknek csak az számit, és vannak azok akiknek mint ember, mint férfi számitotok, hogy fel tudjon nézni rátok.
Saját példa: 7. kerületi 30m²-es albi, 2003-as swift, gyári meló. 2 évig laktam ott, huszonpár nő fordult ott meg, és nem az alsó kategória.
Nem a kacatok miatt, hanem miattam.
Járt ott a budai villás hölgyemények közül is nem egy, elegük volt a semmitmondó egzisztenciából, mind szeretethiányos volt, és imádták, hogy nőként vannak kezelve.
Egy kicsit elkéne gondolkodni és nem alázni tovább saját magatokat azzal, hogy "ha nincs budai villám akkor selejt vagyok", mert ezzel mint férfi megszüntetitek magatokat, másrészt a nőket is lealázzátok, mert igenis elkeseriti őket, hogy 30 felett is itt tart a férfiállomány nagy része, meg hogy ennyire tartjátok őket. Számtalan értékes nő mászkál fejet lehajtva, mert nincs hova felnézniük.
Nem is tudják lekommunikálni a vágyaikat olyan férfiaknak akik megvannak győződve, hogy nekik ugyis csak a lakás meg a kocsi a fontos.
Állitás helyett kérdésben kellene élni, a megfelelő kérdéseket megtalálni pedig bizonyos érettségi szintet követel.
Köszönöm a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!