Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai fantasztikusan nagyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fantasztikusan nagyszerű férfiállatok mikor értik meg, hogy nem a kacatok miatt lesznek érdekesek a nők számára?

Figyelt kérdés

Elhiszem persze, énis olvasom dögivel, hogy csak az számit, de nem.

Van egy réteg akiknek csak az számit, és vannak azok akiknek mint ember, mint férfi számitotok, hogy fel tudjon nézni rátok.

Saját példa: 7. kerületi 30m²-es albi, 2003-as swift, gyári meló. 2 évig laktam ott, huszonpár nő fordult ott meg, és nem az alsó kategória.

Nem a kacatok miatt, hanem miattam.

Járt ott a budai villás hölgyemények közül is nem egy, elegük volt a semmitmondó egzisztenciából, mind szeretethiányos volt, és imádták, hogy nőként vannak kezelve.

Egy kicsit elkéne gondolkodni és nem alázni tovább saját magatokat azzal, hogy "ha nincs budai villám akkor selejt vagyok", mert ezzel mint férfi megszüntetitek magatokat, másrészt a nőket is lealázzátok, mert igenis elkeseriti őket, hogy 30 felett is itt tart a férfiállomány nagy része, meg hogy ennyire tartjátok őket. Számtalan értékes nő mászkál fejet lehajtva, mert nincs hova felnézniük.

Nem is tudják lekommunikálni a vágyaikat olyan férfiaknak akik megvannak győződve, hogy nekik ugyis csak a lakás meg a kocsi a fontos.

Állitás helyett kérdésben kellene élni, a megfelelő kérdéseket megtalálni pedig bizonyos érettségi szintet követel.

Köszönöm a figyelmet.

2019. aug. 21. 07:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
83%

"Járt ott a budai villás hölgyemények közül is nem egy"

Aha, jártak nálad. De hogy nem maradtak, az nem véletlen. :)

2019. aug. 21. 08:27
 12/32 anonim ***** válasza:
82%
Azért azt hozzátenném, hogy a nőknek igenis fontos az anyagi biztonság. Az ha van pénzed és mellé egy megnyerő személyiséged (értsd: férfias kiállás), akkor eleve jobb esélyeid vannak, mint egy alkoholista hajléktalannak. És ez így is van rendjén. Ja és férfiként mondom ezt!
2019. aug. 21. 08:36
 13/32 anonim ***** válasza:
72%
Azért nem értik meg, mert pont az a bizonyos réteg érdekli csak őket a nőkből. És most szépen megfognak sértődni, mert ezt lemertem ide írni. 😀
2019. aug. 21. 08:52
 14/32 anonim ***** válasza:
36%
Budai villás hölgyek biztos nem mennek 7.-ik kerületi csóró 30 nm-es albiba egy kis törődésért. Ne is álmodj ilyenről.
2019. aug. 21. 08:57
 15/32 anonim ***** válasza:
27%
13: Az a bizonyos réteg? Ha egy csapzott hajú, szemüveges, esetlen, elhízott, szerény anyagi körülmények között élő nőtől is ezt látom, akkor próbálkozzak inkább fitnessmodell plázacicáknál, ezt akartad mondani?
2019. aug. 21. 09:19
 16/32 anonim ***** válasza:
27%

Cucifijú, és milyen nők fordultak meg nálad, gondolom ilyen 40-es, 130 kilós matrónák, mi?

Vagy vörös hajú vérfeminácik, akiket már a kutya sem dugott meg, de jött mister suzuki swift, és engedve szélső liberális hangerejének, és alázatos nyalimali stílusának, beengedett egy miss borzalmat az egérlukába.

Azért megnézném, egy normális, egészséges lelkiállapotú nőt meddig tudnál fenntartani abban a putriban, amit megengedsz magadnak, de gondolom mind mélydepressziós, és erősen érfelvágás előtti állapotokban tengődik.

2019. aug. 21. 09:30
 17/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meglepődve h mindannyiótoknak átment az amit mondani akartam :D a szintet azt tartjátok az a lényeg.
2019. aug. 21. 09:50
 18/32 anonim ***** válasza:
6%

Az(ok) a budai villas holgyemeny(ek) sem a 25 eves gyermektelen verziobol kerult(ek) ki.

Amugy igen, minden not megkaphatsz, csaknvard meg, mig betolti a 40-et :)

2019. aug. 21. 09:59
 19/32 anonim ***** válasza:
23%

"imádták, hogy nőként vannak kezelve"

Ez is csak frazis, nincs definialva....

2019. aug. 21. 10:01
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennyire ne éld bele magad!
2019. aug. 21. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!