Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok annyira fantasztikusan érdekes a hölgyek számára mint más?
A legtöbbnek csak a nagyon mozgalmas életet élő menő menedzser férfiak kellenek? Én sem vagyok az az otthonülős típus, csak vidéken élek és itt csak a "nyugodt" vidéki életet lehet élni.
Valamiért engem mindég csak az elvált 30 körüli anyukák találnak meg egy 4-5 éves ovodás gyerekkel vagy az olyan fiatal nők akik nem tetszenek, külsőre nem jön be, habár lehet hogy jó fejek meg jól el tudnánk beszélgetni meg minden, de ezeknek a nőknek nem tudnék őszintén a szemébe nézni, önmagamat meg őt is becsapnám ezzel, ha belemennék vele egy kapcsolatba. Az egyedül álló nők akik tetszenek nem nagyon kapkodnak utánam, bármilyen erősen próbálkozom. Hogyan tovább?
29f(és egyedülálló)
szerintem ez a kisugárzásodtól függ. hol ismerkedsz? hogy nézel ki? milyen a viselkedésed?
ezek mind döntőek..:)
"hol ismerkedsz?"- lényegében bárhol, de leginkább esküvő, eljegyzés, keresztelő, születésnap, névnap, szórakozóhely, bisztró, sörkert, romkocsma.
"hogy nézel ki?"- 174 cm, 70 kg barna haj, barna szem, normális testalkat, normál arc.
"milyen a viselkedésed?"- nem felháborító, kifejező és kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!