Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "hitelesek" ezek a "nagyszerű" grafikák/táblázatok (gyenge angol tudás szükséges)?
Például ez itt:
vagy ez akár
Az ember életkedve elmegy ezektől. Remélhetőleg ezek csak rossz vicc kategóriáját súrolják.
Azt mindjárt gondoltam, hogy nem egy tudományos esszé, inkább akkor kérdezem úgy, hogy "ezt vajon sokan gondolják még így"? Főleg a nők? Szintén zavaróak a "négeres" képek is ahol azt bizonygatják, hogy csak ők a jók ebben meg ilyesmi.
Ez egy ártó szándékkal készült hülyeség.
Egyébként nem lehet egyetlen péniszt se így bekategorizálni, mert minden nő hüvelyébe másfajta pénisz illik. Valamelyikbe vékony, valamelyikbe vastag. Relatív.
"Tudod, csak a férfiak pörögnek azon, hogy mekkora a farkuk."
True! A nők sosem pörögnek azon, hogy mekkora a farkuk ;)
Ôk inkább a mell/fenék témán rugóznak. Csak amíg egy átlagos/kismellû nöt mindenki vigasztal, tök rendesek vele addig a szóban forgó srácokat csak kinevetik.
Kérdező: azért egy kis mell inkább esztétikai kérdés, és nem is egyértelmű, hogy + vagy - (nekem pl a kicsi jön be).
Egy nagyon kicsi farok viszont akár valóban lehet lehet fizikai probléma a szexualitásban.
(ui: ahogy korábban is mondtam, ez egy vicc. kinyomtatod a legénybúcsúra a menyasszonynak, felrakod a szervíz falára a Pamela Anderson fotó mellé... Nem mondom, hogy jó vicc, de mint az összes fingós, böfögős típus, ennek is megvan a maga közönsége, te viszont véresen komolyan veszed, és pörögsz az egészen.
A kis faroknál csak a kis önbecsölés veszélyesebb a női orgazmusra ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!