Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek? Ennyire fontos az a húsdarab? Semmiképp nem kötnétek kompromisszumot?
A problémára egy nagyobb dildó bevetése is megoldás lehet, akár együtt is használhatjátok. Sokféle módja van az örömszerzésnek, lehetne együtt kitalálni új dolgokat, kreatívnak lenni.
Ha valakivel a farokméretet leszámítva minden nagyon jó, akkor miért választotok helyette inkább egy más területeken kevésbé pozitív tulajdonságokkal rendelkező, de nagyobb farkú egyént?
Ennyire fontos lenne a szex tökéletes kimaxolása? Ezen a téren semmilyen kompromisszumot nem vagytok hajlandóak megkötni?
A kérdés monogám kapcsolatokra vonatkozik. Azok légyszi ne válaszoljanak, akik együtt lennének egy balekkal, de közben megcsalnák, vagy rávennék nyitott, cuck, stb. kapcsolatra.
Ha tényleg 15 felett vagy, akkor mi ez a hiszti meg példálózás a 14 és a még kisebb péniszekről, meg számonkérés arról hogy a férjemnek, exférjemnek és egyéb exeimnek mekkora? Ha te 16-17 vagy, az átlagon felülinek számít. Örülj neki.
Ez olyan mintha D-kosárral cirkuszolna itt egy nő hogy miért nem elég a pasiknak az A, igenis fogadják el a kis melleket. Hol érdekli ez őt?
40#
33-as vagyok, ha mar ilyen kedvesen megszolitottal, gondoltam valaszolok.
"15 cm alatt kezdődik a kicsi méret? Ezt remélem viccnek szántad, mert a kutatások, orvosok által igazolt átlagméret 13-15 cm. Ez azt jelenti hogy még a 16 cm is átlag feletti méretnek számít. Mégis mekkora kell neked, 18 centis szamárfarok?"
Hol irtam ezt? Idezd vissza a hozzaszolasombol az a reszt, ahol SZERINTED konkret szamokat irtam, mert hogy en nem latom.
"Elég szomorú ha te ez alapján választasz férfit magadnak. A férfiak alapból nem mellméret alapján választanak, annak ellenére hogy a nagyobb izgatóbb. A férfi pénisze pedig csak akkor derül ki ha már megismerted, és jó esetben beleszerettél."
Meg csak arrol sem irtam semmit, hogy EN mi alapjan valasztok ferfit, pusztan piszkosul zavarja az igazsagerzetemet, hogy itt is a nok a hibasak mindenert. "A pasik jogosan rendelkeznek elvarasokkal, a nok viszont nem" 102330447. fejezete konkretan ez a kerdes.
Raadasul a mellmeretnek semmi koze a te orgazmusodhoz, mig a farokmeretnek igen nagy szerepe van abban, hogy a no mennyire elvezi az aktust. Ez a meret persze egyenenkent valtozik, illetve olyanok is vannak, akiknek nem fontos, mert jobban szeretik pl az oralt vagy egyeb modjat az egyuttleteknek. Viszont minden egyes nonek jogaban all olyan ferfit valasztani, akivel maximalisan kompatibilis szexualis teren IS.
"Én még nem láttam olyan nőt akin egy deka felesleg sincs, és bordakosara van."
Mi van? Te mirol beszelsz? Anatomiat tanultal? : D
Mindenkinek van bordakosara, akinek meg nincs, az reg alulolrol szagolja az ibolyat.
Nem azt irtam, hogy a felsotestemet ellepi a haj, hanem azt, hogy meretes a bordakosaram. Nagy a kerulete es az alja sem szukul be jelentosen, ezert derekam is alig van. Soha nem lesz vekony derekam szeles csipovel muteti beavatkozas nelkul, mert nem ilyen a testakatom. A testalkatnak pedig semmi koze ahhoz, hogy mennyi felesleg van rajtad. Aki korte tipus, az 50 kilosan is korte, aki meg forditott haromszog, az 50 kilosan is forditott haromszog lesz.
Megint a 33-as vagyok.
Meg annyi, hogy milyen jogon vonja kerdore a kerdezo, te vagy barki a nagy meretet kedvelo noket? Egyszeruen nem egymast keresitek, fokuszaljatok az atlagos, vagy kisebb meretet kedvelo nokre, es hagyjatok beken a tobbieket. Erre hoztam fel a sajat peldamat, amiben kifejtettem, hogy ilyen meg olyan testalkatu nokent fura lenne, ha azokat a ferfiakat celoznam be, akiknek a szoges ellentete tetszik. Erted?
"Egy nő ne faroknéret alapján válasszon."
Még jó, hogy te nem döntheted el ki mi alapján válasszon..
És újra kérdezem... Kicsi/átlagos mérettel miért akartok jók lenni a nagyot kedvelő nőknél?
Kis mellem van és nem akarok mindenáron megfelelni a nagy cicit kedvelő férfiaknak. Én elfogadom, hogy nem kellhetek nekik, ti miert nem fogadjatok el?
Az azért elég ritkán fordul szerintem elő, hogy egy nő megmondja, hogy a kis méret miatt nem működik..
"Egy nő ne faroknéret alapján válasszon. Honnan tudja egy 13-15 centivel rendelkező férfi hogy a nőnek 17-19 centis farok kell? Az enyém pl 14-15 cm hosszú (mikor mennyire erős a merevedésem), 4 cm vastag és nagyon nem venném jó néven ha egy nő kidobna a méretem miatt, mintha mikropéniszem lenne. Megértem ha valaki szereti a nagyot, de had ne kelljen szégyenkeznie egy férfinak azért mert átlagos 13-15 centise van, és nem 17-19 cm."
Nem csak farokmeret alapjan valasztanak azok a nok, akiknek fontos a nagyobb meret, de nyilvan szeretnek elvezni a szexet. A jo szex pedig az egyik alappillere egy parkapcsolatnak, akarmennyire sem akarod ezt elfogadni. Nem varhatod el senkitol, hogy lemondjon errol, hiszen a szex lenyege a KOLCSONOS oromszerzes. Megneznem te mennyi ideig maradnal olyan novel, aki mellett nem tudnal kielegulni.
" Ha a férfi elfogadja a kisebb melleket, akkor a nő is fogadja el ha kisebb a pénisz. A mell mérete se kevésbé fontosabb. Vizuális inger, jobb megfogni, szájjal kényeztetni."
De, kevesbe fontos, mert kozvetlen uton nem jarul hozza az orgazmusodhoz, tehat a parhuzamod egyaltalan nem allja meg a helyet. Tudod mi lenne ennek a megfeleloje? Ha behatolaskor alig ereznel valamit, mert annyira tag a partnered huvelye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!