Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyobb péniszt kedvelő nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek? Ennyire fontos az a húsdarab? Semmiképp nem kötnétek kompromisszumot?

Figyelt kérdés

A problémára egy nagyobb dildó bevetése is megoldás lehet, akár együtt is használhatjátok. Sokféle módja van az örömszerzésnek, lehetne együtt kitalálni új dolgokat, kreatívnak lenni.

Ha valakivel a farokméretet leszámítva minden nagyon jó, akkor miért választotok helyette inkább egy más területeken kevésbé pozitív tulajdonságokkal rendelkező, de nagyobb farkú egyént?

Ennyire fontos lenne a szex tökéletes kimaxolása? Ezen a téren semmilyen kompromisszumot nem vagytok hajlandóak megkötni?

A kérdés monogám kapcsolatokra vonatkozik. Azok légyszi ne válaszoljanak, akik együtt lennének egy balekkal, de közben megcsalnák, vagy rávennék nyitott, cuck, stb. kapcsolatra.

2022. dec. 1. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is az szúrt szemet, hogy te elvárnád a nő részéről a puncit, de ő felszínes, ha olyan párt szeretne magának aki a péniszével IS ki tudja elégíteni.

Maradjunk annyiban, hogy nem a méreted az egyetlen probléma veled.

2022. dec. 1. 22:09
 22/80 anonim ***** válasza:
87%
De te komolyan azt mondod, hogy az részedről a szeretet, hogy használod, mert te vagy a főszereplő a szexben, az ő szerepe mellékes, azt megoldjuk mással? Kuurva megalázó.
2022. dec. 1. 22:09
 23/80 A kérdező kommentje:

Nem, nekem nem lenne megalázó, ha segédeszközt is kellene használnia mellettem. A méretem nem az én hibám, értékelném, hogy így is szeret és velem van, és azt szeretném, hogy kielégült legyen. Persze megértem, ha valakinek nem jó sem a kis farok, sem a dildó, hanem mindenképpen megfelelő méretű hús-vér péniszt akar érezni magában.

Én is láttam azt az epizódot, de ha jól emlékszem akkor Samantha egy 7 centis farok miatt kesergett, ami konkrétan mikrópénisz, te pedig még ennek a dupláját is túl kicsinek tartod. :D

2022. dec. 1. 22:11
 24/80 A kérdező kommentje:

Elmondod, hogy neked mekkora a túl kicsi?

2022. dec. 1. 22:12
 25/80 A kérdező kommentje:

#21 #22

Szerintetek pedig minden kis péniszű férfi dögöljön meg magányosan, mert így született?

Amúgy az előbb leírtam, hogy ha a partnerem valamiért úgy akarná, hogy én pedig ne kapjak puncit, akkor akár abban is benne lennék, és akkor én is más módon elégülnék ki.

Nekem nem a szex a legfontosabb, hanem a szerelem.

2022. dec. 1. 22:16
 26/80 anonim ***** válasza:
91%

Duci nő is jó?

Vagy ennyire fontos az a "húsdatab"?

2022. dec. 1. 22:21
 27/80 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon boldog lennék, ha szeretne egy duci nő, csodás lenne. :D

De mi köze ennek a farkam méretéhez? A nők testalkata tudtommal nem befolyásolja, hogy mekkora farkat preferálnak.

2022. dec. 1. 22:26
 28/80 anonim ***** válasza:
8%

Nők testalkat nem befolyásolja de vannak szintek. Egy vékony vonzó nő nem fog leállni egy olyan férfivel akinek nincs egy átlag 15-17 cm es húsdarabja. 🤣

Akinek kicsi van el kell fogadnia hogy a bulizós “menő” csajoknál nincs esélye. Keressen egy 40 es duci nőt aki megértőbb talán. És jobban előtérben van a szerelem amit te is írsz hogy fontos.

2022. dec. 1. 23:12
 29/80 anonim ***** válasza:
92%

A 14-15 is jó lesz átlagnak. A 17 már nem az.

28

Süt a válaszodból, hogy pasi vagy, és fogalmad sincs a dolgokról.

2022. dec. 1. 23:15
 30/80 anonim ***** válasza:
95%

"Szerintetek pedig minden kis péniszű férfi dögöljön meg magányosan, mert így született?"

Ohm, nem? Mar el is felejtetted, hogy kikhez szolt a kerdesed? Varj, segitek feleveniteni:

"Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek?"

Megis mit akarsz a nagyobb peniszt kedvelo noktol? Minek oket vonod kerdore, amikor egeszen egyszeruen annyi lenne a dolgod, hogy olyat keressel, akinek kevesbe vagy egyaltalan nem szamit a meret. Voila! Latod mennyi hasznos infot rejthet magaban akar egyetlenegy rovidke hozzaszolas is?

2022. dec. 2. 00:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!