Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek? Ennyire fontos az a húsdarab? Semmiképp nem kötnétek kompromisszumot?
A problémára egy nagyobb dildó bevetése is megoldás lehet, akár együtt is használhatjátok. Sokféle módja van az örömszerzésnek, lehetne együtt kitalálni új dolgokat, kreatívnak lenni.
Ha valakivel a farokméretet leszámítva minden nagyon jó, akkor miért választotok helyette inkább egy más területeken kevésbé pozitív tulajdonságokkal rendelkező, de nagyobb farkú egyént?
Ennyire fontos lenne a szex tökéletes kimaxolása? Ezen a téren semmilyen kompromisszumot nem vagytok hajlandóak megkötni?
A kérdés monogám kapcsolatokra vonatkozik. Azok légyszi ne válaszoljanak, akik együtt lennének egy balekkal, de közben megcsalnák, vagy rávennék nyitott, cuck, stb. kapcsolatra.
Nekem is az szúrt szemet, hogy te elvárnád a nő részéről a puncit, de ő felszínes, ha olyan párt szeretne magának aki a péniszével IS ki tudja elégíteni.
Maradjunk annyiban, hogy nem a méreted az egyetlen probléma veled.
Nem, nekem nem lenne megalázó, ha segédeszközt is kellene használnia mellettem. A méretem nem az én hibám, értékelném, hogy így is szeret és velem van, és azt szeretném, hogy kielégült legyen. Persze megértem, ha valakinek nem jó sem a kis farok, sem a dildó, hanem mindenképpen megfelelő méretű hús-vér péniszt akar érezni magában.
Én is láttam azt az epizódot, de ha jól emlékszem akkor Samantha egy 7 centis farok miatt kesergett, ami konkrétan mikrópénisz, te pedig még ennek a dupláját is túl kicsinek tartod. :D
Elmondod, hogy neked mekkora a túl kicsi?
#21 #22
Szerintetek pedig minden kis péniszű férfi dögöljön meg magányosan, mert így született?
Amúgy az előbb leírtam, hogy ha a partnerem valamiért úgy akarná, hogy én pedig ne kapjak puncit, akkor akár abban is benne lennék, és akkor én is más módon elégülnék ki.
Nekem nem a szex a legfontosabb, hanem a szerelem.
Duci nő is jó?
Vagy ennyire fontos az a "húsdatab"?
Igen, nagyon boldog lennék, ha szeretne egy duci nő, csodás lenne. :D
De mi köze ennek a farkam méretéhez? A nők testalkata tudtommal nem befolyásolja, hogy mekkora farkat preferálnak.
Nők testalkat nem befolyásolja de vannak szintek. Egy vékony vonzó nő nem fog leállni egy olyan férfivel akinek nincs egy átlag 15-17 cm es húsdarabja. 🤣
Akinek kicsi van el kell fogadnia hogy a bulizós “menő” csajoknál nincs esélye. Keressen egy 40 es duci nőt aki megértőbb talán. És jobban előtérben van a szerelem amit te is írsz hogy fontos.
A 14-15 is jó lesz átlagnak. A 17 már nem az.
28
Süt a válaszodból, hogy pasi vagy, és fogalmad sincs a dolgokról.
"Szerintetek pedig minden kis péniszű férfi dögöljön meg magányosan, mert így született?"
Ohm, nem? Mar el is felejtetted, hogy kikhez szolt a kerdesed? Varj, segitek feleveniteni:
"Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek?"
Megis mit akarsz a nagyobb peniszt kedvelo noktol? Minek oket vonod kerdore, amikor egeszen egyszeruen annyi lenne a dolgod, hogy olyat keressel, akinek kevesbe vagy egyaltalan nem szamit a meret. Voila! Latod mennyi hasznos infot rejthet magaban akar egyetlenegy rovidke hozzaszolas is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!