Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy túlsúlyos, cukros, beteg derekú férfi milyen típusú nőknél probàlkozhat?
Több ok is tehet róla hogy nem tud fogyni.
Szóval a nők nem elfogadóak igaz? Mint egy bolti vásárlásnál ha 1 Ft hiányzik egy termék megvásárlására azt sem adják úgy oda. Nincs engedmény!
5
Nálam van engedmény! Ha nem 50 kg hanem 60 vagy 65 úgy is kész lennèk ismerkedni ha más dolgokban egyezünk és megvan a harmónia.
Nincs esélye, nem is értem mit képzelsz magadról. Mindenki azt várhat el, amit nyújtani is tud...
Üdv., egy 70 kilós, 170 centis nő
7
Akkor te mit vársz el 170/70 nő? Annak a férfi megfelelője 180/120 kg. Csak mondom…
Én nem vagyok annyi!
9
Nem tudok mások nevében nyilatkozni! Én úgy tapasztalom hogy a női oldal kegyetlenebb! Ha egy férfi pl 180 cm 90 kiló (nem izmos) az egy 170/55 kilós nő szemében undormany férfi.
De ha ott van egy 160/90 kilós nő neki meg a 185/75 kilós sportoló kellene. És magukkal szemben nem olyan kritikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!