Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják vagy írjak olyan sokan egy általuk nem megfelelőnek tartott emberre, hogy "kuka"? Ha nem megfelelő személy próbálkozik be?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon és a való életben is gyakran találkozom vele. Főként nőktől hallottam, de férfiak társaságában is találkoztam ezzel a kifejezéssel. Értem én, hogy mindenkinek megvannak a maga igényei, elvárásai, de azért mégis emberekről beszélünk és nem tárgyakról. Csöppet alantasnak és beképzeltnek találom ebben a formában. Vagy csak én vagyok túl érzékeny?2022. aug. 6. 16:41
1/12 anonim válasza:
Futószalagos szerelmi élet miatt
2/12 anonim válasza:
Azért berki, sóder norbi meg lófejű utánfutója...stb esetében igen helytálló e minősítés;)
3/12 anonim válasza:
Vannak emberek, akik sajnos megérdemlik. Én ezt az abszolút reménytelen esetekre írom, akikben egyértelmű, hogy semmiféle hajlandóság nincs arra, hogy megváltozzon.
4/12 anonim válasza:
Kérdező kuka 😅 ilyen kérdés után ne csodálkozz
5/12 A kérdező kommentje:
Én azt látom, hogy nem reménytelen esetekre is alkalmazzák. Ha mondjuk nem felel meg egy adott elvárásnak. Amúgy is, a szemét kerül a kukába...
2022. aug. 6. 16:54
6/12 anonim válasza:
Amikor én ezt a szót használom, annak jó oka van, az részemről tényleg annyit is ér.
Voltak normális srácok is, akik udvaroltak, és visszautasítottam őket, róluk nem beszélek így.
7/12 anonim válasza:
#5: én itt ilyennel még nem takálkoztam, linkelnél rá példát?
8/12 anonim válasza:
Ha egy nőnek nem felel meg minden tekintetben az adott férfi, akkor szokták használni.
9/12 anonim válasza:
Ez csak egy szófordulat. Kukázza az ismerkedésből RÉSZÉRŐL a másik embert. Felesleges ezen pörögni.
10/12 anonim válasza:
Kuka , Hapci , és Morgó
A 170cm/110kg sörös törpe miatt 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!