Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják vagy írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják vagy írjak olyan sokan egy általuk nem megfelelőnek tartott emberre, hogy "kuka"? Ha nem megfelelő személy próbálkozik be?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon és a való életben is gyakran találkozom vele. Főként nőktől hallottam, de férfiak társaságában is találkoztam ezzel a kifejezéssel. Értem én, hogy mindenkinek megvannak a maga igényei, elvárásai, de azért mégis emberekről beszélünk és nem tárgyakról. Csöppet alantasnak és beképzeltnek találom ebben a formában. Vagy csak én vagyok túl érzékeny?

2022. aug. 6. 16:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

Én is akkor szoktam ezt a kifejezést használni, amikor nyilvánvalóan zátonyra futott a dolog. Pl: randi után nem ír vissza.

Nem magát az embert minősítem, hanem a "projectet".

2022. aug. 6. 18:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, de mégis ott van "burkoltan", hogy nem tartod semmire, mert szemétre való. Tehát azért érződik a tiszteletlenség és az agresszivitás a kommunikációban, bárminek is nem felelt meg.
2022. aug. 7. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!