Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért ad mindig olyan haszontalan tanácsokat a társkeresést illetően?

Figyelt kérdés

Ugye mantrázzák a "hasznos" tanácsokat sorban. Pl.

"Kitartónak kell lenni, egyszer úgyis rád talál a szerelem!" Mondják ezt úgy, hogy ők két mondat után unmatchelnek, ha nem hengerled le őket six pack hassal meg menő csajozós szövegekkel.

"Legyél kedves, megértő, figyelmes!" ami elég nehéz, ha két mondat után unmatchelnek...

"Ne aggódj, én is egy csomó bunkó pasival akadtam össze, mielőtt megtaláltam az IGAZIT". Na, ebből jön le, hogy a csajoknak fogalmuk sincs a társkeresésről. Egy átlagos férfi még bunkó nőkkel sem "akad össze", mert neki nem lesz napi húsz lájkja, tíz matche, öt beszélgetése. Az átlagjóska el sem jut odáig, hogy hisztikézzen, hogy "hah, milyen sok bunkó nő betalál", mert örül a heti egy matchnek, mint majom a farkának.

"Legyél egyedi!" miközben a bigék 80%-a "travel addict, wine enthusiast, coffee lover" vonalon mozog.

2022. okt. 22. 10:13
 81/106 anonim ***** válasza:
100%
78-as. Nem tanácsra van szükségük. Ezeket a kérdéseket azért írják ki, hogy a saját nyomorukat a nők köpködésével feledtessék.
2022. okt. 22. 16:13
 82/106 anonim ***** válasza:
81%

Erre van egy igazán óvodás de igaz válaszom : nem én kezdtem 🤷‍♀️

Te kezdtél kötözködni, én csak válaszoltam. És az is tény, hogy, ha csak annyit értettél meg belőle, hogy a haját dicsérd meg, pedig direkt kitértem rá, hogy nem ez a fő motívum, akkor valahol érthető, miért nem megy az online kommunikáció. Ha meg csak a kötözködés volt a cél, az megint nem engem minősít. De, nem szeretem az értelmetlen, sehova nem vezető szócsatát, úgyhogy részemről ennyi.

2022. okt. 22. 16:13
 83/106 anonim ***** válasza:
89%

"MagyarT, mint idegen nyelvet. Latom, az akkuzativ esettel bajban vagy, szegeny tanitvanyaidat szivbol sajnalom :)"

Kedves 79-es incel! Rosszul látod, nem vagyok bajban a tárgyesettel. A "szegény" tanítványaim nem szorulnak a sajnálatodra, több okból sem, de az általad javítandónak vélt részekkel kapcsolatba ajánlanám figyelmedbe a következőket:

Egyrészt a magyar mint idegen nyelvet - a szak, illetve a tárgy neveként is - állandósult morfológiai természetű szókapcsolatként használja az egész szakma, így én is. Ennek következtében csak a nyelv szót toldalékoljuk, a magyar szót nem, ahogy ezt a magyar mint idegen nyelvi tanszékek honlapjain magad is ellenőrizheted.

Másrészt az az AkH. 250. b) alapján helyesen nem teszek vesszőt oda, ahova nem kell. "Ha a mint szó állapotot vagy minőséget jelölő szó vagy szókapcsolat előtt áll, nem teszünk eléje vesszőt: Bátyámat mint tanút (= tanúként) hallgatták ki. Petőfi mint ember nem hazudtolta meg a költőt. Kossuth korábban mint meg nem alkuvó újságíró harcolt a magyar nép jogaiért [de vö. 244. c), 251.]."

2022. okt. 22. 16:47
 84/106 anonim ***** válasza:
100%

És elnézést az eredeti kérdezőtől, hogy eltértem a témától, ráadásul úgy felhergeltem magam, hogy kihagytam egy n betűt, és nem azért, mert keverem az inessivust és az illativust, hanem met gyorsan gépeltem.

Na de visszatérve az eredeti kérdésre. Kedves kérdező, azok a nők, akik a Számodra használhatatlan tanácsokat adják, a Te korosztályod? Hozzád hasonló módon ismerkednek? Frissek a tapasztalataik a párkeresésben? Ahogy korábban írtam, én például tisztában vagyok azzal, hogy a lassan 30 éves tapasztalataim nem feltétlenül relevánsak - de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a nőknek nincsen tapasztalata a társkeresésben, csak azt, hogy férfiként, főként mai fiatal férfiként nincs. Egész egyszerűen a legtöbb ember a saját tapasztalatai alapján tud hozzászólni a kérdéshez, ami az eltérő körülmények miatt, ahogy írod, haszontalan lehet. De semmiképpen nem abból kellene kiindulnod, hogy rosszat akarnak nekik - egyszerűen mások valóságában más módszerek (is) működőképesek lehetnek.

2022. okt. 22. 17:01
 85/106 anonim ***** válasza:
100%

70

Akkor minem foglalkozol velük? Ott a maradék 20%. Még elég jó arány, én kb. 90-ot kiselejtezek.

2022. okt. 22. 17:02
 86/106 anonim ***** válasza:
19%

"Ahogy korábban írtam, én például tisztában vagyok azzal, hogy a lassan 30 éves tapasztalataim nem feltétlenül relevánsak"

Akkor is Chad monopolium volt, foleg a privatizacio alatt megtollasodott kaderek gyerekei slay-eltek.

38F incel

2022. okt. 22. 17:20
 87/106 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb esetben nem rosszindulatból csinálják, sőt, sokszor éppen őszintén segíteni akarnak, viszont nem meglepő módon a nők egyáltalán nem tudnak csajozni. Másod, harmadrendű dolgokat írnak le, amiknek már csak onnan van értelme, ha az adott férfi már eleve bejön a nőknek. A kérdések kiírói viszont egyáltalán nem azért teszik fel a kérdést, mert jobban akarnak tetszeni annak a nőnek, akinek eleve bejönnek, hanem azért, mert egyáltalán szeretnének bejönni valakinek.
2022. okt. 22. 17:54
 88/106 anonim ***** válasza:
22%

Ezzel önmagában semmi baj nincs, de ha valóban olyan intelligensek, mint milyennek hiszik magukat (és ez sok nőre igaz), akkor felismerhetnék azt, hogy nem értenek a témához, ezzel sem vezetnének félre másokat. Már csak azokból az ellentmondásokból is, amiket a saját környezetükben tapasztalnak (pl. legjobb barátnő folyamatosan panaszkodik, hogy milyen bunkó a pasija, de mégsem keres mást. Vagyis nem feltétlenül szükséges pl. "jófejnek" lenni ahhoz, hogy valakinek legyen csaja).

2022. okt. 22. 18:00
 89/106 anonim ***** válasza:
100%

87, én ezt tök elfogadom és értem. De, milyen választ kaphat a Gipsz Jakab, akiről semmit nem tud a nagyérdemű? Milyen egzakt, csak neki szóló válasz jönne, ha nem tudjuk ki ő, mit ront el, hogy, hol csajozik, milyenek a képességei, készségei, hogy néz ki és kit akar levadászni? Ezek hiányában, amit csak a környezete tudhat, maradnak a "sablon" válaszok. Fogyjon, hízzon, izmosodjon, (amelyik neki kell) járjon sokat közösségbe, keressen egy jó férfi fodrászt, cserélje le a szemüvegét, alakítson a stílusán, akár stylis segítségével, próbáljon ki több arcszőrzetet, gyakorolja a beszélgetést a lehető legtöbb helyzetben, ha úgy adódik neki tetsző nőkkel is, hogy legyen gyakorlata, önbizalma, keressen hobbikat, ha szükséges, akkor egy pszichológust is, stb. Olyan "közhelyeket" amik valójában nagyon sokat dobhatnak egy emberen, sőt, gyakorlatilag az emberek többségének meg kéne belőle párat valóban fogadni. De pont ennyit lehet írni. Ezt meg már számtalanszor leírták, sőt könyvek, képzések épülnek erre a témára.

Akkor valójában mit is akar a kérdező, aki idejön? (napjában 3-4x átlagban)

2022. okt. 22. 18:04
 90/106 anonim ***** válasza:
75%

88, egyik kapcsolat se úgy indul, hogy a srác jól megbántja és semmibe veszi a kiszemelt nőt. Márpedig, amelyik nő panaszkodik, az nem boldog.

Az, hogy legyen valaki jófej, jellemzően beugró szint. Azután lesznek csak parasztok, mikor már biztos a fogás. Legalábbis az adott nővel. Másokkal előtte is azok sokan.

Legalabbis én egy olyan nőt se ismerek, aki már akkor egy parasztnak tartotta a srácot, mikor még csak ismerkedtek.

2022. okt. 22. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!