Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért ad mindig olyan haszontalan tanácsokat a társkeresést illetően?
Ugye mantrázzák a "hasznos" tanácsokat sorban. Pl.
"Kitartónak kell lenni, egyszer úgyis rád talál a szerelem!" Mondják ezt úgy, hogy ők két mondat után unmatchelnek, ha nem hengerled le őket six pack hassal meg menő csajozós szövegekkel.
"Legyél kedves, megértő, figyelmes!" ami elég nehéz, ha két mondat után unmatchelnek...
"Ne aggódj, én is egy csomó bunkó pasival akadtam össze, mielőtt megtaláltam az IGAZIT". Na, ebből jön le, hogy a csajoknak fogalmuk sincs a társkeresésről. Egy átlagos férfi még bunkó nőkkel sem "akad össze", mert neki nem lesz napi húsz lájkja, tíz matche, öt beszélgetése. Az átlagjóska el sem jut odáig, hogy hisztikézzen, hogy "hah, milyen sok bunkó nő betalál", mert örül a heti egy matchnek, mint majom a farkának.
"Legyél egyedi!" miközben a bigék 80%-a "travel addict, wine enthusiast, coffee lover" vonalon mozog.
Jó, de ha proli vagy, akkor minek mész ki egyáltalán? Hát én pont erről beszélek. Azért, hogy megnézd kívülről a Louvre-t aztán egyél a sarki kebabosnál 3 euróért egy moslékot. Bocs de ez nem utazás, pont ez az ami megy "instára kicshimmel", aztán közben egy ratyi Boltra nincsen pénzed, itthon meg gondolom köhögöd a lakbért meg a kis hiteled. De a lényeg, hogy te voltál Rigában, Tallinban, Prágában, Nápolyban, tehát közép-európai szemmel a kb legközelebbi, legmegfizethetőbb városokban :DDD NÉGY EGÉSZ NAPOT IS! És még te nevetsz rajtam, édes istenem , hát sírok rajtad :DDD Én nem nézem le azokat akiknek nincs pénze, a diskurzus onnan indul, hgy 200-300 ezret átlagfizetéseket kereső embereknek pampogtok, hogy nektek igenis elvárás az utazás, nehogy már ne lehessen, aztán kiderül, hogy ez nálatok ebben merül ki, de egy normális utat már nem tudnátok ti sem kiszenvedni magatokból. Leginkább ez a szánalmas a vergődésetekben.
Figyu, 500 ft itthon egy gombóc fagyi Budapesten BÁRHOL, még csak jó fagyit sem kell nyaljál hozzá. Nálam 4 gombócnál kezdődik egy adag mert nagydarab vagyok és nagy az étvágyam :P Mondjuk ha csajjal megyek, bár pont nem a barátnőmmel hanem az öcsémmel voltam, de akkor neki 2 gombóc. Nyaljunk csak napi kétszer ennyit, az 5-6 rugó :) Szorozd be az általad álomutazásnak titulált 4 nappal. De mondom, ehhez nem kell Velencébe menni, ahol a világ LEGJOBB gelato fagyija van nagyjából 60 féle ízben és fogalmad sincsen hirtelen hogy hogy fogsz minnél többet kipróbálni, elég kimenned a Blaha Lujza térig a Levendula fagyizóba... és még én vagyok elszállva a valóságtól :DDDD
Leglehúzósabb turistás helyek és legdrágább belvárosi éttermek???? Egy egyszerű autentikus tapas barban, a főcsapásiránytól eltérve, helyieknek szóló kis étteremben 36 ezer forintot fizettem, két főre, jatt nélkül. Hogy mi volt benne? Hát nem tudom, én nem laktam jól, de legalább csak spanyolok ültek bent. Mit ittunk? Egy üveg bort sem, kb 4 vermutot, meg 2 pohár pezsgőt. Egy hamburger 5 ezer forint, mégegyszer mondom, bárhol. De persze kimehetsz kocsival, vagy megveheted a legolcsóbb fapados repjegyet ami a szomszédba szól, kibérelhetsz egy szaros-hugyos apartmant a külkerületben egy hétvégére, sétálhatsz be egy órát minden nap és eheted a 3 eurós kebabot, meg nézheted kívülről az épületeket - ez fantasztikus szórakozás, én is erre vágyom, igazad van. De az a poén, hogy még ez sem áll meg 100 ezer alatt két főre, sem egy Horvátország, sem egy Prága. Nevetséges vagy.
Jó reggelt kívánok, az ablakon bekopogott a VALÓSÁG, ébredj fel... :)
Annyit még hozzátennék, hogy...
Egyébként nyilván neked azért furcsa ez, hogy valaki külföldön egy érdekesebb, drágább helyet akar kipróbálni, mert te gondolom itthon is a Laci bácsi konyháját eszed meg a Pléhcsárdát látogatod, aztán csodálkozol, hogy mi ez a nagy urimuri, hogy ennyibe kerül az osztriga a tengerparton. Micsoda lehúzás, biztos csak az ostoba turistáknak szól, inkább bedobok egy 3 eurós mirelit kebabot :P
Amúgy síeléseket, hegyvidéki vezetett túrákat, búvárkodásokat, vitorlásozást, barlangászatot már nem is említem, nyilván te ezeket csak könyvekből ismered, és az ostoba turisták úri huncutsága, majd te lesétálsz Rigában pár utcasarkot megnézni a templom a főtéren és máris világot láttál. :))
Már te se érted hogy miről beszélsz. Most a szomszédba jutok csak ki, vagy Párizsban zabálom a moslékot? Döntsd már el kérlek! Ja és nem nézed le, azt akinek nincs pénze, de aki nem 20 ezerért fagyizik Velencében, az szerinted gyakorlatilag kimegy kukázni. Tipikus újgazdag nyomorult, aki azt se tudja hova megy, hanem beül a főtéren az első étterembe a kacsacsőrű nőjével. MÁR HA IGAZ, mert őszintén szólva, abból, ahogy idehánytad ezt az egészet ebben a gusztustalan stílusban, még azt is kinézem belőled, hogy életedben nem jártál még külföldön. Leírni én is le tudom, hogy két hónapig voltam kint Fijin búvárkodni :S
Ne fáradj nem kell több ilyet írnod, mert nem fogom elolvasni:D Jó utat a "barátnőddel"! Legközelebb remélem a Time Squaren fogjátok nyalogatni a 20 ezres fagyit :)
Az, hogy nem vagy tisztában a valósággal, arról nem én tehetek. További jó szórakozást RIGÁBAN :D Úgy látom 20 gombóc fagyit nem sikerült összeszoroznod, te bajod :) Szerencsére távmunkában dolgozó szoftvermérnök vagyok, onnan dolgozok a világban, ahonnan csak akarok, havi nettó több millió forintért és azt gondolom, hogy még nagyon-nagyon távol állnék az újgazdagságtól akkor is, ha évi 100 milliót keresnék. Sikerült egy jó sztereotípiát kitalálnod, a kacsacsőrű nőmmel, az ilyeneknek biztosan az az No1. prioritás, hogy finom fagyikat nyaljanak és nem az, hogy az első Gucci üzletbe bemenjenek a Vittorio Emanuele-n... Teljesen kevered a szezont a fazonnal sajnos, ebből is látszik, hogy mennyire tájékozatlan vagy.
Ajánlom még az új autók és az ingatlanpiacok böngészését,hogy kicsit jobban képbe kerülj a valósággal, bár nem tudom, lehet valami titkos recept birtokában állsz, vagy valami olyan különleges helyekre teleportálsz, ahol minden nagyon olcsó, ahol megrekedtek a 15 évvel ezelőtti árak :) Taníts mester. Majd küldöm a képet Fijiről, igen egy olyan út nagyjából 2-3 millió forint 10 napra két főnek, de megint csak, jó reggelt kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!