Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért ad mindig olyan haszontalan tanácsokat a társkeresést illetően?

Figyelt kérdés

Ugye mantrázzák a "hasznos" tanácsokat sorban. Pl.

"Kitartónak kell lenni, egyszer úgyis rád talál a szerelem!" Mondják ezt úgy, hogy ők két mondat után unmatchelnek, ha nem hengerled le őket six pack hassal meg menő csajozós szövegekkel.

"Legyél kedves, megértő, figyelmes!" ami elég nehéz, ha két mondat után unmatchelnek...

"Ne aggódj, én is egy csomó bunkó pasival akadtam össze, mielőtt megtaláltam az IGAZIT". Na, ebből jön le, hogy a csajoknak fogalmuk sincs a társkeresésről. Egy átlagos férfi még bunkó nőkkel sem "akad össze", mert neki nem lesz napi húsz lájkja, tíz matche, öt beszélgetése. Az átlagjóska el sem jut odáig, hogy hisztikézzen, hogy "hah, milyen sok bunkó nő betalál", mert örül a heti egy matchnek, mint majom a farkának.

"Legyél egyedi!" miközben a bigék 80%-a "travel addict, wine enthusiast, coffee lover" vonalon mozog.

2022. okt. 22. 10:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 anonim ***** válasza:
78%
Ja, én is imádom, amikor az utazás valami picsáskodó női hóbortnak van beállítva. :)
2022. okt. 22. 11:11
 22/106 anonim ***** válasza:
80%

21

Nem értem! Imádok wellneselni, utazni, kirándulni, szeretem az egzotikus orszagokat, a tengerpartot.... Azt értem, hogy te nem tudod kifizetni kérdező, de akkor nem egymást keressük! Ennyi

2022. okt. 22. 11:21
 23/106 anonim ***** válasza:
79%
Pont ez a bajuk, hogy nem akartok velük otthon ülni, esetleg lemenni télen sétálni egyet Siófokra.
2022. okt. 22. 11:22
 24/106 A kérdező kommentje:
Szegénykék, még a kérdést sem értik meg, de elvárások vannak... Utazni jó. De mikor az a teljes "személyiséged" (amire lehengerlően kreatív csajozós dumát vártok el reakcióként), hogy "travel addict" - kábé mint a nők további 80%-ának, az minimum... ironikus.
2022. okt. 22. 11:31
 25/106 anonim ***** válasza:
68%
19: Örülök, hogy sikerült megértened a lényeget.:)
2022. okt. 22. 11:32
 26/106 anonim ***** válasza:
5%

A sok frusztrált incelnek pont ez a szöveg a halála… mikor azzal érveltek időnként hogy nem vagytok anyagiasok, aztán jön itt egy ilyen válasz hogy aki nem tud utazgatni azaz nem milliomos; azzal össze se jönnél. Szóval még is csak a pénz megléte a döntő kritérium amit nyíltan tagadtok hogy kellene.

2022. okt. 22. 11:35
 27/106 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagyunk milliomosok a párommal, mégis tudunk utazni.
2022. okt. 22. 11:37
 28/106 anonim ***** válasza:
64%

aki nem tud utazgatni azaz nem milliomos

Egy 20 ezer forintos prágai repjegyhez milliomosnak kell lenni, valóban.

2022. okt. 22. 11:40
 29/106 anonim ***** válasza:
87%
#26, az utazgatáshoz nem kellenek milliók. Fapados megoldással extra csomag nélkül 10.000 ft-os költségből meg lehet fordulni akár tengerparton is, a szállások pedig általában olcsóbbak külföldön, mint itthon. Ha valaki szeretne, az tud utazni, hiszen még ennél is vannak olcsóbb megoldások.
2022. okt. 22. 11:40
 30/106 anonim ***** válasza:
4%

Kit akartok hülyének nézni? Szállás stb egy hétre. 3-600 ezer Ft alatt 1 személyre nem lehet kihúzni. Aki pl mentősként dolgozik havi 250 ezerért annak a barátnője hasra csapással eldönti hogy na jennő indulunk “nyaralni” kapj elő 600 ezret hogy áld a saját részedet!

Nagyon életszerű persze

2022. okt. 22. 11:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!