Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért ad mindig olyan haszontalan tanácsokat a társkeresést illetően?

Figyelt kérdés

Ugye mantrázzák a "hasznos" tanácsokat sorban. Pl.

"Kitartónak kell lenni, egyszer úgyis rád talál a szerelem!" Mondják ezt úgy, hogy ők két mondat után unmatchelnek, ha nem hengerled le őket six pack hassal meg menő csajozós szövegekkel.

"Legyél kedves, megértő, figyelmes!" ami elég nehéz, ha két mondat után unmatchelnek...

"Ne aggódj, én is egy csomó bunkó pasival akadtam össze, mielőtt megtaláltam az IGAZIT". Na, ebből jön le, hogy a csajoknak fogalmuk sincs a társkeresésről. Egy átlagos férfi még bunkó nőkkel sem "akad össze", mert neki nem lesz napi húsz lájkja, tíz matche, öt beszélgetése. Az átlagjóska el sem jut odáig, hogy hisztikézzen, hogy "hah, milyen sok bunkó nő betalál", mert örül a heti egy matchnek, mint majom a farkának.

"Legyél egyedi!" miközben a bigék 80%-a "travel addict, wine enthusiast, coffee lover" vonalon mozog.

2022. okt. 22. 10:13
 61/106 anonim ***** válasza:
33%

49

AKkor keress olyant, aki nem szeret utazni. Felőlem leélheted az életed a kis falucskádban meg a sarki kocsmában, csak nem kéne ekézni azt, aki szeret.

2022. okt. 22. 13:27
 62/106 anonim ***** válasza:
57%

54

És? Kötelező jobbra húznod?

Semmi logika nincs bennetek. A nők nem húzzákjobbra, aki nme jön be nekik. Ti szinte mindenkit, majd rinyáltok, hogy miért ilyen, miér tolyan. Nem kell jobbra húzni. Ilyen eccerű. Ennyi ésszel szabadlábon!

2022. okt. 22. 13:30
 63/106 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Látom szeretsz utazni, en is szeretek! Mi a következő célpont?

Ennyi lenne bzdmeg

2022. okt. 22. 13:30
 64/106 anonim ***** válasza:
81%

51-es, több mint 25 éve tanítok magyar mint idegen nyelvet és interkulturális kommunikációt, hosszabb-rövidebb ideig eddig 13 országban, ezeken a helyeken egyértelműen sokat és sokszor találkoztam helyiekkel. Sok más országban is találkoztam egykori tanítványaimmal, akiket Magyarországon tanítottam, és hívtak meg otthonukba, mutattak be családjuknak, barátaiknak. A 15-20 évvel ezelőtt a Livejournal-ön vezetett blogomon is számos barátságot kötöttem, akikkel később találkoztam mindenfelé, elsősorban Kelet-Ázsiában, de például idén Glasgow-ban találkoztam valakivel, akivel 18 éve ismerkedtem meg online.

Mivel nyelvészetből doktoráltam, mindig is igyekeztem minél több nyelvet megtanulni. Természetesen annyi nyelven, ahány országban jártam, nem lehetséges, de igyekszem mindenhol elsajátítani az alapkifejezéseket.

2022. okt. 22. 13:44
 65/106 anonim ***** válasza:
3%

61.

Falu, kocsma. :D

Takarítsd le a szemüveged, aztán az üveggömböd, mert sem az értő olvasás, sem a távolbalátás nem működik éppen.

2022. okt. 22. 13:46
 66/106 anonim ***** válasza:
100%

62: Itt egyáltalán nem volt szó jobbra húzogatásról. Viszont él a fejetekben egy olyan tévképzet, hogy tele az ország fiatal, csinos, intelligens szingli nőkkel, akik alig várják, hogy egy számukra kicsit is vonzó férfi próbáljon ismerkedni velük.

Hát nagyon nem így van. Próbálj csak meg férfiként ismerkedni nem a 20 éves insta hercegnőkkel, hanem a 30-35 éves, teljesen átlagos "semmi extra" típusú nőkkel a társkeresőn az általad leírt szöveggel és egy szintén átlagos férfi fotóival. Nagyot néznél az eredményen.:)

2022. okt. 22. 13:46
 67/106 A kérdező kommentje:

"AKkor keress olyant, aki nem szeret utazni. Felőlem leélheted az életed a kis falucskádban meg a sarki kocsmában"

"Nem, mi nők nem vagyunk anyagiasak, de ha nem esel hasra az üres, steril "travel addict"-ságom előtt akkor biztos cskis faluszéli alkesz lehetsz ám!"

De csak égesd magad tovább bátran :D

2022. okt. 22. 13:56
 68/106 anonim ***** válasza:
72%

Óriási anyagiasság egy 50 ezer forintos hosszúhétvége valahol Európában.

Vannak nők, akik otthon szeretnének lenni állandóan. Akkor mi a francnak nézegetitek azokat, akik utazni szeretnek? :D

2022. okt. 22. 14:03
 69/106 anonim ***** válasza:
90%

Nem hogy hálás lennél hogy valaki önként, bérmentve veszi a fáradtságot, hogy megpróbáljon segíteni neked.

Fuh bmeg de gyűlölöm az inceleket. Konkrétan nincs olyan népréteg, akik képesek lennének olyan hatásosan felidegelni az ostobaságaikkal, mint ti.

Ha egy nő nem foglalkozik a hülye, irreleváns problémáitokkal, vagy ha a neten olyan bunkó stílusban ír vissza a panaszkodásaitokra, amilyen bunkón ti magatok is írtatok, akkor juj fúj a nők férfigyűlölő feminista k..rvák. De ha egy nő mutat annyi empátiát felétek, hogy meghallgassa a nyígásaitokat, és próbál is tanácsot adni nektek (de az a tanács nem oldja meg azonnal az összes problémátokat) akkor a nők ostoba kretének.

Hisztis lúzer... Nem érdemelsz te sem tanácsot, sem empátiát.

2022. okt. 22. 14:14
 70/106 A kérdező kommentje:

" Akkor mi a francnak nézegetitek azokat, akik utazni szeretnek? :D"

Édes istenem, és még mindig nem érti... ;D

Hidd el, nem az utazással van baj. (eddig felfogtad? Jó.) Utazni jó. (na, még mindig nem veszítetted el a fonalat? szupi.) Hanem az veszettül ironikus, mikor a kaptafára készült tindermucikák 80%-ának ki van írva a "travel addict", meg az egyenfotó egy beazonosíthatatlan tengerpart egy kis szeletéről, aztán elvárnák, hogy ez alapján írjon a férfi egy lehengerlően egyedi és szellemes kezdeményezést (persze másfél mondatban, mert a csaj nem fog kisregényt olvasni).

És ez akkor is vicces, mikor az ötmilliót hazavivő menedzsercsaj csinálja, meg akkor is, mikor a szomszéd Mancika, aki még mindig azokkal a nyaralós képekkel virítja a travel addict-ságát, amiket öt éve készített, mikor az akkori faszija befizette egy görög társasutazásra.

A szemlélet a nevetséges. Csak ti látjátok bele az anyagias perspektívátokból, hogy "akinek nem tetszik, hogy travel addict vagyok, annak biztos nincs pénze, hogy velem utazzon fapadossal egy noname tengerpartra két napra!"

2022. okt. 22. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!