Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért ad mindig olyan haszontalan tanácsokat a társkeresést illetően?
Ugye mantrázzák a "hasznos" tanácsokat sorban. Pl.
"Kitartónak kell lenni, egyszer úgyis rád talál a szerelem!" Mondják ezt úgy, hogy ők két mondat után unmatchelnek, ha nem hengerled le őket six pack hassal meg menő csajozós szövegekkel.
"Legyél kedves, megértő, figyelmes!" ami elég nehéz, ha két mondat után unmatchelnek...
"Ne aggódj, én is egy csomó bunkó pasival akadtam össze, mielőtt megtaláltam az IGAZIT". Na, ebből jön le, hogy a csajoknak fogalmuk sincs a társkeresésről. Egy átlagos férfi még bunkó nőkkel sem "akad össze", mert neki nem lesz napi húsz lájkja, tíz matche, öt beszélgetése. Az átlagjóska el sem jut odáig, hogy hisztikézzen, hogy "hah, milyen sok bunkó nő betalál", mert örül a heti egy matchnek, mint majom a farkának.
"Legyél egyedi!" miközben a bigék 80%-a "travel addict, wine enthusiast, coffee lover" vonalon mozog.
Tehát Magyarországon ma csak annak van nője, aki 1 millió nettő felett keres, van saját lakása, 180+ feletti, 20+-os a farka, adonisz a teste.
Az átlagos bolti eladók, gyárosok, akiknek családja van? Az utcán az átlagos palik, akik tolják a babakocsit? Ők tuti hologrammok.
Többféle oka lehet.
Az egyik az lehet, hogy a nők (egy része) szándékosan ferdít, mivel félnek a manipulációtól. Tehát ha tudják is, hogy működik is egy csajozási technika, nem fogják azt tanítani, hogy ezt csináljátok, ugyanis a saját maga, és a nőtársai biztonsát félti. Ha feminista, akkor ez duplán igaz.
Éppen ezért ezeket az unalmas, sablonos "légy kedves" stb. tanácsokat adják, ami semmit nem is használ, de legalább mondtak valamit, ha már kérdezik őket.
Ha ezek közül te egyikkel sem rendelkezel akkor légszíves kezdj öltözni! Aztán indulj útnak és próbálj ismerkedni nőkkel random az utcán vagy akárhol. Estére várjuk az eredményt! De nem 5 év múlva este. Mert addigra sem lesz kapás.
"többsége =/= egész nem
De hisztikézz csak tovább,"
Itt egyedül te hisztizel.
A fő kérdésre válaszolva: akikkel te beszéltél, max azoknak a többsége ad ilyen tanácsokat, nem hiszem, hogy több millió nővel beszéltél, akik ezt mondták. Mindenki a saját szemszögéből látja a világot és igen káros, ha ezt kiterjeszti általános szintre. Akikkel én beszéltem, azok többsége nem ad ilyen általános, semmitmondó, egymondatos életmegfetéseket, ami egy tuti recept. Egyrészt én olyan nőkkel ismerkedem, beszélgetek, akikkel hasonlít a világnézetünk, értékrendünk, ha már tanácsot adnak, az személyiséghez, élethelyzethez szól. Mert így egy mondatba, meg bárkinek odalökve nem fognak ezek működni, olyan ez, mint az egótrénerek dumája.
Egyébként tényleg süt a megkeseredett fröcsögés a kifejtésedből, ne csodálkozz, ha nem vagy szimpatikus.
De hogy ne rúgdosódjak, fogadj el egy tanácsot tőlem, boldog kapcsolatban élő férfitól:
Először is magadat rakd rendbe, legyen meg egyfajata lelki békéd, tudd, hogy mit szeretnél az élettől. Aztán keress társat magadat adva, persze szociális érzékkel megfelelően rendelkezve. És keresd azr az EGY nőt, akivel boldog tudsz lenni, ne akarj mindenkinek megfelelni, meg mindenkivel egy hullámhosszra kerülni, mert az csak csalódást és keserűséget hoz.
Az miért baj, ha szeretek utazni????? 😳
En megkeresem rá! A sajat részemet fizetem! Te tudnád a tiédet, ha eselyt kapnál? Csak kérdem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!