Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért ad mindig olyan haszontalan tanácsokat a társkeresést illetően?

Figyelt kérdés

Ugye mantrázzák a "hasznos" tanácsokat sorban. Pl.

"Kitartónak kell lenni, egyszer úgyis rád talál a szerelem!" Mondják ezt úgy, hogy ők két mondat után unmatchelnek, ha nem hengerled le őket six pack hassal meg menő csajozós szövegekkel.

"Legyél kedves, megértő, figyelmes!" ami elég nehéz, ha két mondat után unmatchelnek...

"Ne aggódj, én is egy csomó bunkó pasival akadtam össze, mielőtt megtaláltam az IGAZIT". Na, ebből jön le, hogy a csajoknak fogalmuk sincs a társkeresésről. Egy átlagos férfi még bunkó nőkkel sem "akad össze", mert neki nem lesz napi húsz lájkja, tíz matche, öt beszélgetése. Az átlagjóska el sem jut odáig, hogy hisztikézzen, hogy "hah, milyen sok bunkó nő betalál", mert örül a heti egy matchnek, mint majom a farkának.

"Legyél egyedi!" miközben a bigék 80%-a "travel addict, wine enthusiast, coffee lover" vonalon mozog.

2022. okt. 22. 10:13
 71/106 anonim ***** válasza:
18%

68.

Nem nézegetem, egyből megy balra a travel addict, mivel amikor még hajlandó voltam találkozni velük is, akkor a jelentős többségükről az derült ki, hogy a nagy világlátás kb. ezeket a buszos-fapados városlátogatásokat jelentette, meg valamennyi homokot a strandpapucsban, amit egy izolált tengerparti turistafaluban szedett össze, de tulajdonképpen a leghalványabb fogalma nincs az országról, ahol vendégeskedett.

2022. okt. 22. 14:16
 72/106 A kérdező kommentje:
Azért ma befutott az ultimate tipp is: meg kell dicsérni a csaj haját. Azta... :O :D
2022. okt. 22. 14:20
 73/106 anonim ***** válasza:
40%

Továbbra sem értem, hogy akkor miért nem a 20%-kal foglalkozol, akiknek nincs kiírva, hogy travel addict.

Drága 71-es, képzeld egy hét múlva utazom ismét! Ez még sajnos csak a 23. országom lesz (ugye nem számolom azt, ahol többször voltam), de minden erőmmel azon dolgozom, hogy elérjem a travel addictség azon szintjét amit egy olyan kifinomult, világlátott, tökéletes ember is elismer, mint te!

2022. okt. 22. 14:26
 74/106 A kérdező kommentje:

Ezzel az ismételgetéssel inkább olyan ember benyomását kelted, aki görcsösen ragaszkodik a másoktól kapott visszacsatoláshoz. Ha önmagában az utazást élveznéd, nem kéne azon pörögnöd, hogy mások mit gondolnak róla, vagy egyáltalán, hogy mindenáron mások tudomására hozd újra meg újra a 22. vagy 23. országot.

Olyan ez, mint mikor valaki egyfolytában a szexuális teljesítményével dicsekszik. A hallgatójában előbb-utóbb felmerül a kétely, hogy talán mégsem olyan nagy szexmasina az illető...

2022. okt. 22. 14:32
 75/106 anonim ***** válasza:
90%

Tehát ha ő olt, hogy én fapadostöltelék vagyok, akkor igaza van, ha leírom, hogy nincs igaza, akkor én erőlködöm csak. ÉRTEM!

Majd mikor elutazom a szerelmemmel megbeszélem vele, hogy a gyakorikérdéses incelek szerint üres az életem. Aztán együtt sírunk.

2022. okt. 22. 14:37
 76/106 anonim ***** válasza:
40%

A nok tarskeresesi "tanacsai" egy repedt fingot nem ernek.....

[link]

38F incel

2022. okt. 22. 15:27
 77/106 anonim ***** válasza:
100%

Sok a bla bla, a csapból is ez folyik...

Felejtsd el a társkereső oldalakat, az jóképű fasziknak van kitalálva, te nem vagy az.

2022. okt. 22. 15:43
 78/106 anonim ***** válasza:
95%
72, ha ennyi ment át abból amit írtam, az nem az én szegénységi bizonyítványom.
2022. okt. 22. 15:43
 79/106 anonim ***** válasza:
17%

"több mint 25 éve tanítok magyar mint idegen nyelvet"

MagyarT, mint idegen nyelvet. Latom, az akkuzativ esettel bajban vagy, szegeny tanitvanyaidat szivbol sajnalom :)

38F incel

2022. okt. 22. 16:00
 80/106 A kérdező kommentje:
78 a passzív agresszív kommunikáció sem a te szegénységi bizonyítványod, ugye?
2022. okt. 22. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!