Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért ad mindig olyan haszontalan tanácsokat a társkeresést illetően?

Figyelt kérdés

Ugye mantrázzák a "hasznos" tanácsokat sorban. Pl.

"Kitartónak kell lenni, egyszer úgyis rád talál a szerelem!" Mondják ezt úgy, hogy ők két mondat után unmatchelnek, ha nem hengerled le őket six pack hassal meg menő csajozós szövegekkel.

"Legyél kedves, megértő, figyelmes!" ami elég nehéz, ha két mondat után unmatchelnek...

"Ne aggódj, én is egy csomó bunkó pasival akadtam össze, mielőtt megtaláltam az IGAZIT". Na, ebből jön le, hogy a csajoknak fogalmuk sincs a társkeresésről. Egy átlagos férfi még bunkó nőkkel sem "akad össze", mert neki nem lesz napi húsz lájkja, tíz matche, öt beszélgetése. Az átlagjóska el sem jut odáig, hogy hisztikézzen, hogy "hah, milyen sok bunkó nő betalál", mert örül a heti egy matchnek, mint majom a farkának.

"Legyél egyedi!" miközben a bigék 80%-a "travel addict, wine enthusiast, coffee lover" vonalon mozog.

2022. okt. 22. 10:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
100%
89: Ezek közül a tanácsok közül egyetlen "ultimate" tanács van, ami minden sikertelen férfinél hasznos és működőképes: "gyakorolja a beszélgetést a lehető legtöbb helyzetben, ha úgy adódik neki tetsző nőkkel is, hogy legyen gyakorlata, önbizalma". Ez egy nagyon jó és hasznos tanács, egyrészt mert oldódik a nőkkel szembeni gátlása, másrészt rájön, hogy a nők nem is annyira "más faj" mint eddig hitte. Csak ez az egy tanács önmagában segíteni tud egy rakás sikertelen férfin. Jó, nem azonnal. Hetek, hónapok munkája lesz és szerencse is kell hozzá. De nagyon sok férfi ott vérzik el, hogy nem tud az elején magabiztosnak tűnni. A nőknél pedig nagyon fontos az első benyomás. Biztos láttál már romkomokat, ahol a szerencsétlenkedő, lúzer pasi valamiért mégis megtetszik a nőnek. Na ez az, ami az életben nem történik meg, esetleg tinikorban.
2022. okt. 22. 18:24
 92/106 anonim ***** válasza:
100%
90: Nem úgy indul, ebben igazad van. Úgy indul, hogy az adott férfi a magabiztos, férfias kiállásával leveszi a nőt a lábáról. Ez a beugró szint. Itt még talán semmit nem tud róla a nő, csak érzi hogy bejön neki. Főleg úgy, hogy az általa ismert férfiak jó részét eleve nem tartja elég "tökösnek" vagy vonzónak. Ideig-óráig pedig nem is olyan nehéz előadni a rendes, előzékeny, figyelmes férfit, de idővel lehull a lepel. Viszont amit (szinte) egyetlen nő sem mond ki nyilvánosan az az, hogy nem fognak egyébként tényleg rendes, csendes, szelíd férfiakat választani, ha azok nem elég "férfiasak", vagyis nem látszanak elég magabiztosnak. Tehát a belépő nem a jó természet, hanem a férfias kiállás, viszont ez nem garancia arra, hogy az adott férfi jó ember, csupán férfiként vonzó. Ebből lesz kapcsolat, ahol majd közben derül ki, hogy mégsem az a férfi az igazi. A csendes, rendes férfi ismerősökről viszont hiába tudják hogy ilyenek, ha nem elég vonzóak, akkor férfiként nincs esélyük, tehát ebből nem lesz kapcsolat.
2022. okt. 22. 18:56
 93/106 anonim ***** válasza:
100%

92, egyetértek. Valóban a magabiztosság lenne az első lépés, de ettől még tartom, hogy az, hogy a nő jófejnek tartsa a pasit ugyanilyen fontos. Mert, ha parasztnak tartja, nem fog vele összejönni, legalábbis az értelmesebb réteg.

Azt én mindig leírom, vagy legalábbis régen mindig beletettem, hogy a fellépés, mozgás, kommunikáció (illetve az ezekből sugárzó önbizalom, vagy annak hiánya) döntő. Aztán jöttek az incelek leugatni, hogy nincs kisugárzás, csak ilyen tekintet, meg olyan áll stb. Szóval, mostanában van, hogy kihagyom.

A vonzalom a döntő. Ami nem egy tényezős dolog. Így azt írni, hogy a legyél jófej és figyelj a nőre tanács hülyeség, nem állja meg a helyét. Mert a beetetés időszakában minden férfi ilyen.

Benne van az, hogy a nő elég értelmesnek tartsa a pasit (vagyis ne tartsa butának), benne van a jófejség, vagyis, hogy jó társaság legyen, az önbizalom, a külső, a stílus, a mozgás a verbális és non verbális kommunikáció egyaránt.

Ha röviden akarná az ember megfogalmazni, akkor a kisugárzás és a külső. De, itt a kisugárzás kifejezés olyan, mint a vörös posztó a bikaviadalon.

2022. okt. 22. 19:06
 94/106 anonim ***** válasza:
100%

"De, itt a kisugárzás kifejezés olyan, mint a vörös posztó a bikaviadalon."

Pedig nagyon is az a fontos szerintem is és valóban sok összetevős. Egyébként nőknél ugyanez igaz. Hiába ideális társ papíron és hiába akar mindenben az adott férfi kedvében járni, ha egyszerűen nincs meg az a bizonyos kisugárzás. A másik nő meg csalja a férfit, esetleg érzelmileg zsarolja, drámázik, hisztizik, mégis vele van. Ilyent is sokat olvasni és ilyenkor nagyon sajnálom, hogy ezek az emberek idővel megkeserednek és vagy feladják, vagy férfi/nőgyűlölők lesznek, mert hiába edzenek meg fehérítenek fogat a tanácsok hatására, nem azzal van a baj. Persze ezek meg éppen olyan tanácsok, amik alapvetően senkinek nem ártanak meg, mert egy sportosabb test vagy szebb mosoly biztosan nem negatívum, de hasonló ez, mint amikor nem indul az autó, és ezt úgy akarod orvosolni, hogy új üléshuzatot és multimédia rendszert szerelsz be. Jobb lesz tőle, értékesebb is, de indulni ugyanúgy nem fog.

2022. okt. 22. 19:27
 95/106 anonim ***** válasza:
0%

Miért ne indulhatna úgy egy kapcsolat, hogy a srác megbántja, és semmibe veszi a nőt? Lehet, pont ez fog megtetszeni neki, hogy érzi benne a dominanciát, hogy ez a srác nagy ívben tesz mindenkire, és ez lesz neki vonzó benne. Meg mi van azokkal a pasikkal, akikről köztudott, hogy csak szexre kell nekik a nő? Ők miért sikeresek? :D

Amikor egy szakítás után ültem egy helyen, beszélgettem a pultos csajjal, aki röhögve mesélte el, hogy fúúú... az ő pasija annyira bunkó.

Ez persze nem azt jelenti, hogy minden nővel bunkónak kell lenni, van, aki nem igényli.

De elnézve azt, hogy a bunkó srácok milyen sikeresek a csajozásban, egyszerűen hamis állítás az, amivel a nők vita közben érvelnek, hogy "neked azért nincs nőd, mert bunkó vagy..."

Nem igaz. Nem azért nincs nője, mert bunkó. Azért nincs nője, mert az önbizalomhiányát a bunkósággal igyekszik elrejteni. De ha egy sziklaszilárd jellemző férfi lenne, és úgy lenne bunkó, na úgy sok nője lehetne.

2022. okt. 22. 20:20
 96/106 anonim ***** válasza:
83%

Hmm... Hát ha ezek a tanácsok szerinted haszontalanok, akkor logikusan az következik, hogy ezeknek a tanácsoknak az ellentétei ezek szerint mind hasznosak, nemde? Hát akkor tedd azt!

"Kitartónak kell lenni, egyszer úgyis rád talál a szerelem!"

Ehelyett: nem, ne legyél kitartó! Sőt, add fel már most! Soha ne is próbálkozz! Ülj otthon egyedül, és várd türelmesen, amíg álmaid hercegnője bekopog az ajtódon!

"Legyél kedves, megértő, figyelmes!"

Ehelyett: Legyél bunkó és lekezelő! Ezt a férfitársaidon tudod gyakorolni egészen addig, amíg a várt heregnő meg nem érkezik hozzád, mert ugyebár az első tanács alapján mostantól nem fogsz nőhöz szólni, hanem megvárod, amíg ők keresnek fel téged, ugye?

Sok sikert a fentiekhez!

2022. okt. 22. 20:26
 97/106 anonim ***** válasza:
100%

95: Férfiként mondom, hogy szerintem tévedsz. Illetve mintha lenne egy kis félreértés. Valóban tapasztaltam én is, hogy vannak nők, akik szeretik ha csipkedik őket vagy a jó ízlés határain belül akár picit néha szemtelenek is velük. Főként az olyan nők, akik amúgy magabiztosak, van is mire és így azt szokták meg, hogy a fiúk, férfiak áradoznak róluk. De ez nem egyenlő a bunkósággal. A dominancia viszont valóban jelen van olyan értelemben, hogy ilyenkor azt érzi a nő, hogy na ez a pasi nem esik hanyatt tőlem és/vagy nem behízelgéssel akar bevágódni. Mellette talán az is izgatja, hogy miért nem?

"Nem igaz. Nem azért nincs nője, mert bunkó. Azért nincs nője, mert az önbizalomhiányát a bunkósággal igyekszik elrejteni. De ha egy sziklaszilárd jellemző férfi lenne, és úgy lenne bunkó, na úgy sok nője lehetne."

Ebben viszont teljesen egyetértek, persze az előbbi kitétel figyelembevételébel.

2022. okt. 22. 21:28
 98/106 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted csak interneten lehet társra találni? Járjál színházba, moziba, kiránduljál egyedül akár, vagy menjél biciklitúrákra, vagy még jobb, ha beiratkozol valamilyen sportszakosztályba, ahol vannak lányok is, nem csak az internet létezik. Ha normális lányokra vágysz, akkor a könyvtár a legjobb, vagy menjél múzeumokba, ott vannak egyedülálló nők, akik szintén ott sétálgatnak, ha valamelyik szimpatikus, amikor mentek kifelé,megszólíthatod. Persze, ha elég kulturált vagy ehhez.
2022. okt. 23. 17:41
 99/106 anonim ***** válasza:
18%

Azok, akik itt 50 ezer forintos hosszúhétvégékről beszélnek Európában, azok mit éreznek? Kicsit csekkolnom kellett, hogy nem-e 15 éves a kérdés, mert ma 2022-ben ha egy pár beül egy normális étterembe akkor kapásból a vacsora 100 euro bárhol.

Csak a jobbra-balra taxizásra, Boltozásra egy teljesen átlagos helyen el lehet költeni pár nap alatt 20-30-40 ezer forintokat és akkor még nem beszéltünk olyan kifejezetten drága világvárosokról mint London vagy Párizs vagy mondjuk bármilyen skandináv ország. Persze, fantasztikus, hogy tudtok vadászni 20 ezerért egy fapados repjegyet, amibe még az én poggyászom sem fér bele férfiként (tehát feláras), pedig jó ha 3 alsógatyát rakok be az útra.

Akik 100 ezer forintos utazásokat említgetnek, azoknak vagy fogalmuk sincs az utazásról vagy valami puttó multis mókuskerekesek, akik az összekuporgatott kis pénzükből low-budget kiugranak a szomszédos országokba megnézni kívülről az Effeil tornyot meg a Colosseumot aztán 3 nap múlva hazajönnek a 12 órás kocsiúton, majd felteszik Instára, hogy na ez is kipipálva, megnyugodhatunk, menők vagyunk. Miközben az a valóság, hogy Velencében már csak fagyira 10-20 ezret költöttem el pár nap alatt.

És akkor még nem léptetek ki EU-n kívülre, egzotikusabb helyekre, ahol csak a repülőjegy 200-300 ezer ft, szállás ugyanennyi és ehhez még hozzájön a mindenféle kaja, pia, belépőjegyek. Komoly történelmi városokban a belépőkre el lehet költeni 100 ezret. Egy távolabbi út, mint Izland, Hawaii, Maldív, Japán, Új-Zéland, USA vagy egy óceánjáró hajóút 1 millió alatt nem áll meg - úgy, hogy ez is csak egy kommersz 1 hetes utazás - és ti azt hitegetitek itt, hogy milyen fasza, hogy ti ki tudtatok ugrani 50 ezerből Kolozsvárra meg Pozsonyba, ahol semmi érdekes dolog nincsen Budapesthez képest. Vicc kategória, hogy milyen emberek válaszolgatnak itt, akik nincsenek tisztában a valósággal :D

A rendszeres utazáshoz igenis baromi sok pénz kell, legyen az egy egzotikus backpack túra, vagy egy kényelmes szállodai nyaralás, vagy akár egy wellness hétvége.

Az itteni hőzöngőkkel ellentétben én nem sértődöttségből beszélek, mert nekem bőven van pénzem és jól is nézek ki és pontosan EZÉRT látom a dinamikáját a dolgoknak. Szimpla, egyszerű randikkal is nekem csak az, hogy van barátnőm, havi 200 ezrembe kerül - nyilván magamat is beleszámolva a cehbe egy étterem vagy bár esetében például.

Kérdező, valóban megkeseredett vagy és negatív kisugárzású. Ne tégy úgy, mintha nem értenéd pontosan, hogy mi a helyzet. És ahogy itt valaki megírta, egy vadász nem a szarvastól kér tanácsot, hogy hogyan legyen jobb vadász, hanem a jó vadászoktól. Mégis mit vársz a nőktől? Tudat alatt cselekszenek legtöbbször, mint ahogy a férfiak is a párválasztás tekintetében, nem fognak tudni neked valami magic receptet adni, magadnak kell kikaparnod a gesztenyét. Fejleszd magad, hogy vonzóbb legyél a számukra.

2022. nov. 4. 21:13
 100/106 anonim ***** válasza:
95%

Érdekes én négy napra még télen is befértem a felvihető kézipoggyászba, nem taxiztam, hanem most kapaszkodj meg SÉTÁLTAM ÉS FELÜLTEM A TÖMEGKÖZLEKEDÉSRE WOOOOOOOOOW

Ja és nem a legdrágább belvárosi étteremben kell kajálni. Én a te kommenteden nevettem nagyon jót :D

"Miközben az a valóság, hogy Velencében már csak fagyira 10-20 ezret költöttem el pár nap alatt."

Pont az ilyen idiótáknak árulják, mint te. Remélem utána ment instára, hogy "kicshimmel Velencébe"

Én voltam többek között Tallinnban, Isztambulban, Rigában, Rómában, Párizsban, Prágában, Nápolyban, Athénban mind-mind krva olcsón, normális, belvárosi, saját fürdőszobás szálláson. Igaz nem fagyikáztam 20 ezerért, meg nem a leglehúzósabb turistás helyen ettem:( Rohadt proli vagyok tudom, de ez van.

2022. nov. 6. 13:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!