Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért ad mindig olyan haszontalan tanácsokat a társkeresést illetően?
Ugye mantrázzák a "hasznos" tanácsokat sorban. Pl.
"Kitartónak kell lenni, egyszer úgyis rád talál a szerelem!" Mondják ezt úgy, hogy ők két mondat után unmatchelnek, ha nem hengerled le őket six pack hassal meg menő csajozós szövegekkel.
"Legyél kedves, megértő, figyelmes!" ami elég nehéz, ha két mondat után unmatchelnek...
"Ne aggódj, én is egy csomó bunkó pasival akadtam össze, mielőtt megtaláltam az IGAZIT". Na, ebből jön le, hogy a csajoknak fogalmuk sincs a társkeresésről. Egy átlagos férfi még bunkó nőkkel sem "akad össze", mert neki nem lesz napi húsz lájkja, tíz matche, öt beszélgetése. Az átlagjóska el sem jut odáig, hogy hisztikézzen, hogy "hah, milyen sok bunkó nő betalál", mert örül a heti egy matchnek, mint majom a farkának.
"Legyél egyedi!" miközben a bigék 80%-a "travel addict, wine enthusiast, coffee lover" vonalon mozog.
30
Ezért nem kezdek mentőssel
Ilyen egyszerü!
🤷♀️
26, két napos buszos utazásra megyek, ami 35 ezer forint szállással, reggelivel, busszal, mindennel együtt. Ehhez hozzá jön a biztosítás és a költőpénz. Ennyiből két ország két gyönyörű városa lesz meg két nap alatt. Országon belül ennél olcsóbban is lehet utazni.
Én speciel nem rajongok sem a repülésért, sem a tengerért, így eleve nem ilyen utakkal számolok. Emellett anyagilag se jönne ki a Hawaii nyaralás. Van ilyen.
Mindig böki a szemem, mikor úgy van beállítva az utazás, mintha csak a gazdagok hóbortja lenne.
Az meg nem anyagiasság, ha valaki nem akar mást eltartani, utaztatni, etetni stb. Ha a saját szinted várod el, mert nem akarsz egy párkapcsolatban szarabbul élni, mint egyedül, az nem anyagiasság.
"Szia, látom voltál Jordániában.
Mi is most készülünk menni két barátommal :D
Aqabába is lementetek, vagy csak Petrát néztétek meg?
"
Ha tetszel, és szimpatikus vagy, elkezd erről beszélgetni veled, ha meg nem, akkor tök mindegy mit írtál.
Tessék így lehet beszélgetést kezdeni egy "travel addict" lánnyal.
Ide jobb ha semmit nem írsz ki nőkkel kapcsolatban.
Teljesen mindegy hogy igazad van-e vagy nincs, nem lehet velük érdemben vitatkozni, mivel nem egyenlőek az erőviszonyok.
Van egy 5-10 fős gyk-s "keménymag" aki egyből neked fog esni, kioktat, lepontoz.
Én ezt látom itt minden ilyen kérdésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!