Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért ad mindig olyan haszontalan tanácsokat a társkeresést illetően?

Figyelt kérdés

Ugye mantrázzák a "hasznos" tanácsokat sorban. Pl.

"Kitartónak kell lenni, egyszer úgyis rád talál a szerelem!" Mondják ezt úgy, hogy ők két mondat után unmatchelnek, ha nem hengerled le őket six pack hassal meg menő csajozós szövegekkel.

"Legyél kedves, megértő, figyelmes!" ami elég nehéz, ha két mondat után unmatchelnek...

"Ne aggódj, én is egy csomó bunkó pasival akadtam össze, mielőtt megtaláltam az IGAZIT". Na, ebből jön le, hogy a csajoknak fogalmuk sincs a társkeresésről. Egy átlagos férfi még bunkó nőkkel sem "akad össze", mert neki nem lesz napi húsz lájkja, tíz matche, öt beszélgetése. Az átlagjóska el sem jut odáig, hogy hisztikézzen, hogy "hah, milyen sok bunkó nő betalál", mert örül a heti egy matchnek, mint majom a farkának.

"Legyél egyedi!" miközben a bigék 80%-a "travel addict, wine enthusiast, coffee lover" vonalon mozog.

2022. okt. 22. 10:13
 51/106 anonim ***** válasza:
98%

43-as, én a szocializmusban nőttem fel, úgy, hogy hogy a család egyszerre soha nem kaphatott útlevelet. Te talán el sem tudod képzelni, milyen volt, mikor kinyílt a világ, és 1990-ben a kék világútlevelemmel, az 50 dolláros valutakeretem mellé feketén váltott pénzzel először kijutottam nyugatra. Nem gondolom, hogy a személyiségem hiányát jelenti ötven körül, hogy szeretnék személyesen is megtapasztalni más kultúrákat, látni nevezetességeket, természeti szépségeket, megkóstólni a helyi ételeket, egy kis betekintést nyerni a helyiek életébe.

Az eredeti kérdésre válaszolva: én valószínűleg azért adnék haszontalan tanácsokat, ha valaki személyesen tőlem kérne, mert a világ igencsak megváltozott, mióta én párt kerestem a kilencvenes években, és amik akkor jó stratégiák voltak, nem feltétlenül működnek ma, más platformokon. Ezért nem is szoktam beleártani magam ilyen kérdésekbe, csak akkor, ha valaki személyesen kérdez, akkor is kihangsúlyozva, hogy velem, annakidején hogy történt.

2022. okt. 22. 12:42
 52/106 anonim ***** válasza:
87%
Kíváncsi lennék, mi a gond az utazási szokásaimmal... Ráadásul soha nem ettől éreztem magam "valakinek", hanem egyszerűen csak szeretek utazni.
2022. okt. 22. 12:44
 53/106 anonim ***** válasza:
82%
Én a barátomat társkeresőn ismertem meg 21 hónapja, és köszönjük szépen nagyon jól megvagyunk. Együtt vagyunk travel addictek ;)
2022. okt. 22. 12:52
 54/106 anonim ***** válasza:
68%

48: Teljesen nyilvánvaló, hogy értelmes(ebb)/tapasztaltabb nők kapaszkodónak tesznek fel olyan infókat magukról, hogy pl. szeretnek utazni, van egy kedvenc városuk, üdülőhelyük, esetleg tetszik nekik egy adott autómárka vagy akár egy életstílus és ehhez igazodnak a képeik is. Itt nem is erről van szó.

Arról van szó, akik csak úgy felrakják (a témánál maradva), hogy szeretnek utazni, de se egy kép róluk utazás közben, se arról infó, hogy hol voltak eddig. Magyarul kiírtak egy teljesen általános dolgot, ami így nem kapaszkodó, de férfiként azért kerítsünk rá valami frappáns üzenetet. Ráadásul az ilyeneknél sok esetben kiderül, hogy életükben nem utaztak az iskolai kirándulásokon kívül sehova, elképzelésük sem nagyon van arról, hogy mit is szeretnének látni, de talán valaki majd elviszi őket.

2022. okt. 22. 12:53
 55/106 anonim ***** válasza:
86%

54-es

Akkor ilyen nőket minek húztok jobbra?

2022. okt. 22. 12:58
 56/106 anonim ***** válasza:
94%
54, vagy akkor jegyezz meg valamit ami a képeiből kiderül. Akár azt, hogy milyen szép hosszú a haja és milyen jól ápolt, ha épp ahhoz tudsz kötni valamit, akár a fodrászatról, akár a hajápolási termékekről, szokásokról, vagy bármi máshoz, ha már mindenképp arra a nőre akarsz ráírni. A lényeg, hogy ne egy olyan kezdés legyen, amit csak kényszeredetten, fél szavakkal lehet folytatni. Vagy írj valami oda nem illőt. Mondjuk kérdezd meg, hogy melyik szerinte a legijesztőbb kitalált lény, mert szerinted a Jeti (értelemszerűen ahhoz igazítva a kérdést, ami téged érdekel, amiről tudsz írni) mert, erre már lehet reagálni, ha akar. Arra, hogy szia, nem lehet érdemben építeni egy beszélgetést.
2022. okt. 22. 13:04
 57/106 anonim ***** válasza:
26%

51.

Személyesen megtapasztalni más kultúrákat és betekintést nyerni a helyiek életébe?

Tedd a szívedre a kezed, és áruld el, hogy hány helyivel vacsoráztál együtt ezeken az utazásokon, hány ott élőnek jártál az otthonában, mennyiszer töltöttél velük el legalább fél napot nem "ügyfélként"?

Milyen szökincset hoztál haza az ottani nyelvből, amivel legalább minimális dolgokban el tudtál beszélgetni?

Ha mindez rendben van, akkor nagyon nem neked szólt a megjegyzésem.

2022. okt. 22. 13:12
 58/106 anonim ***** válasza:
30%
55-56: Mert ha kiszűröd a kamu profilokat, az évek óta ugyanazzal a ballagási fotóval fent levő (még mindig ugyanígy nézek ki) típust, az egó tuningolókat, a társker oldal által üzemeltetett csali profilokat, akkor már örülsz annak is, hogy találsz olyat, aki tud helyesen írni és ha hiányos adatlapot is csinált, de legalább valami van.
2022. okt. 22. 13:14
 59/106 anonim ***** válasza:
81%
Ez az egész like-bekövetem-ráírok-nemválaszol-match-eket gyűjt, stbk-ből eredő önkritika, önbecsülési és a másik megitélése úgy egy nagy szar, ahogy van. Ebből a megközelítésből biztosan nem lehet közelkerülni, megismerni összejönni.
2022. okt. 22. 13:15
 60/106 anonim ***** válasza:
29%
A lányok 10-15 kérdéssel lecheckolnak-levágják a pasiszintet és már dobnak is, ha alatta vagy.
2022. okt. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!