Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?
A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?
Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.
Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike
Azért dobok be kedves levelet meg pénzt mert felakarom szabdalni, persze..
Akkor nem lenne egyszerűbb semmi jel nélkül megvárni és úgy lecsapni? Hagyjuk már..
Te mennyi ilyet hallasz MO-n filmeken kívül, hogy egy idegen férfi egy másik nőt felszabdalt? Nem sokat, mert nem történik ilyen sok , ha történik is az is párkapcsolaton belül leginkább.
171: feltételezzük, hogy igazat mondasz, és ennyire naiv vagy, ennyire nem ismered az embereket, ennyire tájékozatlan vagy és ennyire nem látod át a környezetedet. Rengeteg férfi van, aki addig mindent megad a nőnek, amíg lát rá esélyt. A visszautasításnál meg átvált vadállatba. Nem egy hasonló eset volt, ami gyilkossággal, savval arcleöntéssel és egyéb "finomságokkal" járt. Nem mindenki kedveskedésből küld pénzt, van, aki csak meg akarja a nőt vásárolni.
Ha egy nálad nagyobb darab emberke cak úgy ott áll, és vár rád, az baromi para, és igenis megfordul ez a fejében egy nőnek.
Az meg, hogy mennyi ilyen esetet hallottál... attól is függ, mennyi ilyen esetnél kapják el a gyilkost / tettest - ott sokkal könnyeb felderíteni a gyilkost, ahol van ismert indíték, ki tudják hallgatni a férjet, exet. De azért bőven nemcsak párkapcsolati vitából származó nőellenes tettek és gyilkosságok történtek Magyarországon. Plusz azért kényelmesen csak a szétdarabolást emelted ki, de azért nemcsak arról írtam, hanem gyilkosságról, egyéb erőszakos bűncselekményekről is. Ami ugyanolyan trauma (engem pl. csak taperolt egy igénytelen undorító vadidegem alak egyszer, amíg be tudtam szaladni a liftbe, olyan sokk volt, hogy 2 napig ki sem mertem menni az utcára).
Kis szemle gyilkosságról / bántalmazásról, kb. 10-12 perc Google-keresés, ha valaki tényleg nekiáll alaposan utánanézni, találni fog többet is
Még fiatalabb koromban történt a következő. Baráti társasággal voltunk kocsmázni. Az egyik illető egész este azt hajtogatta, mennyire tetszem neki, és szeretne meghívni valamire. Kedvesen, de határozottan utasították el mindig. Annak ellenére, hogy ő egyre erőszakosabb lett, és akaratosabb. Hajnali 2-3 felé mielőtt hazaindultam volna odajött, és bocsánatot kért, hogy ennyire nyomult. Békejobbként elfogadtam a meghívását. Jelzem 2 dl kóla és egy feles mézes barack volt, amit fizetett nekem, természetesen megköszöntem neki. Elmentem a mosdóba, mert pisilnem kellett, erre ez a barom ott várt a női weben, ahogy kijöttem, egyből nekib.szott a falnak, apám nyúlt, már tépte volna le rólam a nadrágot. Mit gondolok én, azért fizetett nekem, hogy ne kapjon érte semmit? Na, rólam tudni kell, hogy ugyan alacsony vagyok és utálom az erőszakot, de megvédem magam bárkivel szemben. Hát kétoldalról felpofoztam, az arcát kikarmoltam, kiabáltam. Úgy szedték le rólam, én meg ott álltam félig lehúzott nadrággal, amit el is szakított. A haverjai kivitték és leültették. Én meg összeszedtem apróba azt a pár száz ftot amit rám költött, és hazafelé az arcába vágtam. Csak úgy csattant. 😆😆
Remélem érted, miért meséltem ezt el.
Tehát évente pár eset egy 10 milliós országban, ez aztán a statisztika ami miatt félni kell..
172: mondom, ez 10 perc random 1-2 kulcsszavas Google, és mint írtam, ezek azok az esetek, ahol el tudták fogni a tettest. És az ismeretlen tetteseket mindig nehezebb elfogni, mert nincs kapcsolat közötte meg az áldozat között. + azért olyan országokban is viszonylag sok kb. 10 perc Google alapján felderíthető eset van, ami kulturálisan elég közel áll Magyarországhoz, tehát nem a mélyBalkán meg India. Főleg hogy egyre több magyar incel gyökér is isteníti az Elliot Rodger meg hasonló elmebetegeket.
De ha még "ilyen kevés" is lenne... attól még létezik és potencialitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!