Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért meglepő ha egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?

Figyelt kérdés

A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?

Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.

Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike

2022. aug. 30. 17:49
 151/178 A kérdező kommentje:

Lehet van egy kis pocakom viszont más ügyileg és rengeteget nyújtok. Tehát a csaj aki idejön az vagy Ferrarival jöjjön aminek a kulcsát ide adja nekem vagy a kinézetével kompenzáljon.

2022. aug. 31. 18:59
 152/178 anonim ***** válasza:
100%
Láthatóan elég alja fogás vagy, ha rendőrt hívnak rád és azóta is ezen pörögsz. :D
2022. aug. 31. 19:00
 153/178 anonim ***** válasza:
100%
Röffencs emelte a tétet, már Ferrarival jöjjön a karcsú ifjú hölgy ehhez a munkanélküli incelhez, és bocsássa is rendelkezésére a verdát 🤣 Hát bocs, de ehhez tényleg minimum egy harmincas Brad Pittnek kéne lenned 🤡
2022. aug. 31. 19:04
 154/178 A kérdező kommentje:

Ezt a zaklatós példára írtam.. de hát nő vagy , mit is várjon az ember tőled, hogy felfogj egy egyszerű példát..

2022. aug. 31. 19:06
 155/178 anonim ***** válasza:
100%
Hány kapcsolatod volt, ami nem a pénzen alapult? Csak őszintén.
2022. aug. 31. 19:09
 156/178 anonim ***** válasza:
100%

Minek akarsz bármit a nőktől, ha ennyire lenézed az összeset?

Szerintem te tényleg meleg vagy, ezzel a nőellenességgel, ami mellé betársul egy elég erős Brad Pitt mánia. Figyelj, verd ki rá, aztán megnyugszol. ;)

2022. aug. 31. 19:09
 157/178 A kérdező kommentje:

Mert te a kutyát egy szinten tartod magaddal? Gondolom nem. Attól viszont sok ember szereti és akarja a kutyát társának.

2022. aug. 31. 19:11
 158/178 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nekem nem tetszik Brad Pitt. Brendon Urie sokkal klasszabb 😍😍
2022. aug. 31. 19:12
 159/178 anonim ***** válasza:
100%
#154 nagyon is értettem. Neked, őfelségének, a dagadt törpe incelnek csak a legjobb jár. Vagy gazdag legyen, vagy kompenzálja a pénz hiányát a szépségével. Apám mekkora bohóc vagy :D bár igazából sztem csak egy fizetett troll. Ennyire degenerált ember nincs.
2022. aug. 31. 19:13
 160/178 anonim ***** válasza:
100%
Szegény édesanyád, biztos szégyelli, hogy egy ilyen nőgyűlölő senkit szült a világra, akire rendőrt kell hívni, annyira nincs tisztában az illemmel és emberi viselkedés normáival.
2022. aug. 31. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!