Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?
A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?
Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.
Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike
Lehet van egy kis pocakom viszont más ügyileg és rengeteget nyújtok. Tehát a csaj aki idejön az vagy Ferrarival jöjjön aminek a kulcsát ide adja nekem vagy a kinézetével kompenzáljon.
Ezt a zaklatós példára írtam.. de hát nő vagy , mit is várjon az ember tőled, hogy felfogj egy egyszerű példát..
Minek akarsz bármit a nőktől, ha ennyire lenézed az összeset?
Szerintem te tényleg meleg vagy, ezzel a nőellenességgel, ami mellé betársul egy elég erős Brad Pitt mánia. Figyelj, verd ki rá, aztán megnyugszol. ;)
Mert te a kutyát egy szinten tartod magaddal? Gondolom nem. Attól viszont sok ember szereti és akarja a kutyát társának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!