Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husi lányok! Titeket zavar, ha egy férfi vékonyabb nálatok?
Ne olvasd szomorúan. Ez csak én vagyok. Sok párt látok, ahol a srác sokszor akár fele akkora is mint a nő, mégis szeretik egymást. :)
Én most fogyózok és szépen alakul is az eredmény, amúgy nem nézek ki 80nak. De ha le is fogyok, ettől az ízlésem nem fog változni. Szóval szerintem ez nem testalkat kérdése, bár kicsit tényleg benne van az emberben az is, hogy ne legyen már kisebb darab a pasim nálam.
az nagyon gáz, amikor más a husis lányok is mérlegre állítják az embert és követelik, hogy 100 kiló alatt nincs férfi.
Többet vártam tőletek.
És ezt melyik kiskegyed számban olvastad?
Persze ha a pasi megmondja, hogy egy nő testúlya meg ne legyen 60-nál több, akkor meg fel vagytok háborodva, hogy valakinek a jellemét a külső alapján ítélik meg, ugye?
Ugyan olyanok vagytok, mint a vékony nők....számok és külső. Csalódás.
MÁR BOCS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!