Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?
A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?
Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.
Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike
Hát ez elég hülye példa volt.. ez akkor lenne igaz, ha kitenném a címét én is, hogy prosti hölgy várja a kandúrokat. :)
Hát elég baj ez, látjuk milyen jó a változás minden téren.
De majd ha tényleg beüt a gazdasági válság és az ilyen aktatologató nők, meg kvóta szerint betolt nők ki lesznek téve a munkahelyükről és valahogy meg kell élni akkor majd lejjebb adnak a nagy egoból és visszatérnek a helyükre
Mitől kellett volna megijednie? Akkor nem ijedt meg mikor ő hozott nekem ételt? Akkor se mikor eltette a 20 ezer forintot amit küldtem neki.. ?!
Nem ijesztegettem én, nem is volt célom, normálisan akartam beszélni csak.
Azt, hogy hol a helyünk mi döntjük el.
Mégis hogy képzeled te, meg a magadfajták hogy egy másik ember felett akartok rendelkezni? Húzd ki a kezed a biliből röfi 🐖
Ez elég komplex, hogy itt belemenjek, de nem olyan állásokban ahova csak a feminizmus meg a kvóta miatt vannak bepakolva.
Egy nő nem tud jó vezető lenni pl. így oda nem valóak , hiába erőlteti ezt a modern társadalom (nagyon kevés kivétel van ahogy mindenben, de azok a nők általában férfias tulajdonságokkal rendelkeznek, csak női külsővel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!