Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért meglepő ha egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?

Figyelt kérdés

A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?

Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.

Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike

2022. aug. 30. 17:49
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/178 anonim ***** válasza:
94%
Meglepőnek nem meglepő. Az a meglepő, amikor a pocakos férfi felszínesezi a nőt, amiért nem cuppan rá... olyan középkori nézetekkel, hogy a "férfinél normális a túlsúly, a nőnél nem"... szerinted, maximum, a legtöb nő szerint nem, így jártál. Az ízlés nem gond, az utána való férfihiszti meg nőgyalázás az.
2022. aug. 31. 11:05
 82/178 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg manapság a nők többsége simán fel tudja mutatni azokat az "extra kuriózumokat", amiket felsoroltál. Egyre több nő megy egyetemre, egyre több nő tartja el magát munkával, és jó lelke nemcsak a férfiaknak van (ez nettó beképzeltség és hímsovinizmus).
2022. aug. 31. 11:06
 83/178 anonim ***** válasza:
100%

Bazdmeeeg Shrek! Tényleg a lépcsőházba menekült előled a pizzafutar lány? Szegény lány hogy félhetett mikor letamadta ez a zavar elme hatalmas sör hasával.

170 cm mellé legyél 60 kg! Utána próbálkozz a vékony nőknèl te lúzer!

2022. aug. 31. 11:51
 84/178 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én se hiszem el, hogy ilyen felfogó és probléma megoldó készségekkel te bárhol is főnök lennél. Hajtogatod a berögződéseid és képzelgéseid, hogy csak pocakod van, hogy a nőnek mi a dolga. Valószínűleg súlyos autizmussal rendelkezel.
2022. aug. 31. 13:37
 85/178 anonim ***** válasza:
100%

#85: "Valószínűleg súlyos autizmussal rendelkezel."

Én is erre gondoltam.

2022. aug. 31. 15:33
 86/178 A kérdező kommentje:
Muszáj hajtogatni ha értetlenkedtek. Illetve ti hajtogatjátok pl. hogy alkoholista vagyok akkor nyilván reagálok rá, hogy nem vagyok az, stb.
2022. aug. 31. 16:57
 87/178 anonim ***** válasza:
100%
86: csak épp az a gond, hogy a SZAKIRODALOM és a SZAKÉRTŐK által behatárolt alkoholizmusba beleesel. Innentől kezdve jogosan mondja rád bárki, hogy alkoholista vagy. Az is jellemző az alkeszekre, hogy nem látják be. Ennyi erővel én is mondtam, hogy az ibolya citromsárga... nem lesz igaz, de attól még hajtogathatom, és hihetem azt, hogy okosabb vagyok mindenkinél, ha nem értek egyet a biológussal és a növényszakértővel.
2022. aug. 31. 16:59
 88/178 A kérdező kommentje:

Az a definíció szerint kb. mindenki alkoholista..

Az az alkoholista valóban aki remeg a piáért és fizikai tünetei vannak ha nem iszik 1 napig. A köznyelv erre használja

2022. aug. 31. 17:05
 89/178 anonim ***** válasza:
100%

"Az a definíció szerint kb. mindenki alkoholista.."

Én például absztinens vagyok, undorodom a piának a szagától is, na, ehhez mit szólsz?

2022. aug. 31. 17:08
 90/178 A kérdező kommentje:

Azt, hogy kivételek mindig vannak.. nagyot mondtál..

2022. aug. 31. 17:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!