Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért meglepő ha egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?

Figyelt kérdés

A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?

Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.

Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike

2022. aug. 30. 17:49
 121/178 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ez a "jó vezető az férfias" bullshit... valamiért mindenki azt hiszi, hogy a keménység, a mikromenedzselés, a könyörtelenség, a "háborúba megyünk és harcolni fogunk mindenáron, hajrá osztag" hozzáállás az a jó vezető ismérve és / vagy férfias... konkrétan ilyen munkakörben dolgozva látom azt, hogy akkor jó a kapcsolat a vezetők és a dolgozók között, ha ilyen tipikus férfiasnak és nőiesnek titulált tulajdonságokkal EGYSZERRE rendelkezik egy vezető - pl. tud empatikus, megértő lenni, nem fenyegetéssel meg csak szabályzatokkal próbál motiválni, hanem kedvességgel, gyengéd biztatással. De persze ahogy ezt Móricka a gyártósoron elképzeli. Jobban ismeri a "kvótás" (röhögnöm kell, jelenleg Magyarországon alig van olyan munkahely, ahol tényleg van kvóta) meg az irodai, vezetői munkahelyeket, mint az, aki konkrétan ott dolgozik.
2022. aug. 31. 18:03
 122/178 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg a férfi dolga annyi pénzt letenni az asztalra, amiből állom havonta a háztartás kiadásait, és a saját kiadásaimat. Körmös, kozmetikus, ruhák, speciális étrend az egészségügyi problémáim miatt, stb. Sőt annyit kell keresnie, hogy évente 1x legalább elmenjünk egy szép helyre nyaralni all inclusive ellátással. Sőt, a kocsimat is fent kell tartani ugye. Na ha ezek megvannak, otthon maradok háztartási cselédnek. Ha nincs, maradok a jól fizető állásomban továbbra is, de akkor a házimunka is közös.
2022. aug. 31. 18:04
 123/178 A kérdező kommentje:

Te zaklatónak hivsz csak mert rendőrt hívott rám az a liba.

Erre mondtam, hogy te is az leszel ha valaki ok nélkül rád hívja?

Én okot nem adtam rá.

2022. aug. 31. 18:17
 124/178 A kérdező kommentje:

Nem jelezte nekem se határozottan se, sehogy, hogy hagyjam békén. A pénzt persze eltette , az jó volt.

20 ezerért más helyeken 1 órás szolgáltatást kapok. Itt nyilván nem ez volt a célzat de azért bosszantó. Nem mintha az a 20-as hiányozna annyira, de akkor miért is nem adta vissza?

Dobjak be neki egy levelet, hogy milyen címre jutassa vissza a pénzt ha már rendőrt hív? Ezen elgondolkozok

2022. aug. 31. 18:19
 125/178 anonim ***** válasza:
100%
123: de, okot adtál rá. Mert felhasználtál róla egy olyan személyes adatot, amit nem ő adott neked meg, nem adott rá neked engedélyt, csak azért, hogy csjozhass. Ez zaklatás, büntetőjogilag is (attól, hogy need nem tetszik, hogy így hívják meg újra akarod definiálni a szót).
2022. aug. 31. 18:19
 126/178 A kérdező kommentje:

Itt nem férfias meg nőies viselkedésről van szó. A férfi vezető (jó vezető nem az általad leírtakról beszélünk, a nagybetűs "A vezető", egy nő sose tud ilyen lenni.

2022. aug. 31. 18:20
 127/178 A kérdező kommentje:

Nem azokról beszélek akinek jól fizető állása van. A legtöbb nő nem rendelkezik ilyennel

2022. aug. 31. 18:21
 128/178 anonim ***** válasza:
100%
#123: csakhogy rád OKKAL hívták, ugyanis ha nem ez lett volna a helyzet, akkor a rendőr a pizzáslányt cs*szte volna le, hogy minek hívta ki fölöslegesen, nem pedig téged figyelmeztetett volna, hogy ilyen többet neforduljon elő. És ahogy valaki itt már megpendítette, a lány polgári pert indíthatna ellened személyes adatokkal való visszaélés miatt, és simán meg is nyerné.
2022. aug. 31. 18:22
 129/178 A kérdező kommentje:

Amikor az utcán vagy bárhol leszolít egy nőt egy férfi arra se adott engedélyt a nő előzetesen, az is zaklatás?

Vagy csak akkor zaklatás ha mondjuk egy pocakos férfi szól hozzá? Ha a jóképű Brad Pitt kinézetű akkor meg egy céltudatos férfi akit az égbe magasztal majd szétteszi a lábait?

2022. aug. 31. 18:22
 130/178 A kérdező kommentje:

Azt hogy kit csesz le a rendőr azt hagyjuk inkább, nem az eszükről híresek. Meg minek kötekedne meg nyomozna ott? Nem egyszerűbb elhajtani engem ha kihívott a nő? Én se kezdtem el taglalni a helyzetet.

Közölte, hogy lépjek le ha nem akarok bajt, ennyi.

Nem akartam magamnak cécót azzal ,hogy belemegyek ott vitába..

2022. aug. 31. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!