Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért meglepő ha egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?

Figyelt kérdés

A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?

Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.

Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike

2022. aug. 30. 17:49
 161/178 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, Brendon Urie köröket ver Pitt-re, mármint:

https://www.youtube.com/watch?v=Yk8jV7r6VMk

Nem tudom, ki hogy van vele, de ha már énekesek nálam még Hozier és Tamino a befutók:

https://www.youtube.com/watch?v=_uK60pOWHcM

https://www.youtube.com/watch?v=lhkaTegZcQ0

2022. aug. 31. 19:17
 162/178 anonim ***** válasza:
90%

151: most meg átforgatod a példát arra, hogy kivel akarnál ismerkedni... nem arról beszéltünk, cucu, hanem arról, hogy miért ijesztő és miért nem kedves az, hogy a számláról leolvastad a címét, és odamentél várni... ebben a példában nem a ferraris csinibaba a te megfelelőd, hanem egy nálad erősebb és rondácska nő. Mert azért para, hogy ott várogatsz rá, mert amit leírtál arról, hogy te milyen nőkre hajtasz, egy valszeg vasággyal együt 40-45 kilós, védtelen nőre vártál potrohosan, ergo erőfölényben vagy + egyértelműen nem akart tőled semmit.

Az, hogy te az álmaid kire vársz, hogy belibbenjen az ajtód elé, az megint más téma. Valószínűleg a futárlány sem téged vár, hanem egy magára igényesebb, kellemesen izmos lovagot (aki mondjuk nem lelesi a címét sunyi és alattomos módon a számláról, élőben meg nem is mer megnyikkanni).

2022. aug. 31. 19:21
 163/178 anonim ***** válasza:
100%

Az meg, hogy SZERINTED mit tudsz nyújtani... és miért kell neki azt értékelni, amit szerinted nyújtani tudsz? Nem mindenkinek ugyanau a fontos, nem mindenkinek ugyanaz az értékrendje. Te sem dobod magad hanyatt, ha egy 160 centihez 80 kilós nő elkezdené kiverni a díszhisztit, hogy de értékeld már, hogy ő tud sütni meg meghallgatja a sirámaidat.

Belsőre meg egy merő borzalom az összes megnyilvánulásod. Buta vagy, műveletlen, hímsoviniszta, "mindenki hülye, oszt én vagyok csak a helikopter" stílus, aki azt hiszi, a szakértőknél is okosabb és mindent tud, kettős mércével mér mindent... max. pénzt tudnál adni, de nem minden nő aranyásó. Kedvesnek mondod magad, de annyira messze vagy tőle, mint Makó Jeruzsálemtől. Az nem kedvesség, hogy addig nyálaskodsz, amíg van esélyed valakinek a bugyijába bejutni. Aki kedves, az a legtöbb emberrel kedves, nemcsak azzal, aki bejön neki.

2022. aug. 31. 19:26
 164/178 A kérdező kommentje:

Neki az a 20 ezer annyit jelent mintha nekem 200 ezret dobna be egy nő, ha ennyit dobna be akkor azért beszélgetnék vele és nem csak rendőrt hívnék ré még ha nem is jön be a külseje..

2022. aug. 31. 19:27
 165/178 A kérdező kommentje:

Ezt a műveletlent honnan veszed/veszitek? Miből állapítod meg, hogy műveletlen vagyok..?

És, hogy buta lennék? Elég érdekes lenne..

2022. aug. 31. 19:29
 166/178 anonim ***** válasza:
100%

164: de nem mindenki olyan, mint te. A legtöbb ember ezt zaklatásnak veszi. És nem, nemcsak azért, mert "nem tetsző' ", hanem mert ismeretlen vagy, és nem tudhatja, hogy nem gőzölsz-e be, aztán nem erőszakolod-e meg vagy nem nyesed fel apró darabokra. De még egyszer, normális ember nem lesi le más lakcímét sehonnan, és nem megy oda semmit sem csinálni, ha nem az adott embertől kapta, és az nem elég nyomós indok rá, hogy "de hát annyira felállt rá a farkam". Te pszichiátriai eset vagy.

Az meg, hogy te elbeszélgetnél vele... akkor is, ha látod, hogy nagyobb darab, mint te, és benne van a pakliban, hogyha begőzöl, amiért visszautasítod, komoly eü. bajod lehet belőle... a te hülyeséged. De amilyen nőellenes bűntények lefolynak manapság, mindenki óvatos.

És ajándékot, borravalót stb. nem adunk hátsó szándék nélkül - ha ajándék, akkor hagyni kell, hogy úgy használja az illető, ahogyan akarja, elvárások nélkül. Én sem fogom kivágni a díszhisztit, ha valakinek nem tetszik az ajándék, amit vettem neki, és eladja, vagy utána összeveszik velem. Mondjuk én vadidegennek elmebeteg puncsolásért nem is vennék semmit. Legközelebb már az is jobb, ha ott helyben elhívod randizni, akkor legalább van rá lehetősége, hogy elmondja, hogy nem, és békén hagyd... nem az, hogy küldesz neki pénzt, aztán kiforgatod, hogy amiatt le kell veled állnia beszélgetni. Vagy akkor visszaküldenia pénzt (hogyan? menjen fel hozzád ezek után? vagy küldje vissza a Pink Pandának, aztán ők nyomozzanak, hogy melyik gyökér ügyfél volt ez?)

2022. aug. 31. 19:34
 167/178 anonim ***** válasza:
100%
Az, amit a zaklatásról meg az alkoholizmusról, meg a vezetőkről írtál, az műveletlenséget és butaságot mutat. Tipikusan az a helyzet, amikor a buta okoskodik.
2022. aug. 31. 19:35
 168/178 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ők is iszonyat férfiasak 😍😍 na de említsünk magyar férfit is. Nekem ez Vitáris Iván.

Szóval köszi Brad Pitt, de nem kellesz. De a kérdező biztos szerelmes belé 😆

2022. aug. 31. 19:35
 169/178 anonim ***** válasza:
100%
*FoodPandának, javítottam
2022. aug. 31. 19:36
 170/178 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, állandóan róla ír és őt isteníti. Nem ítélem el, nem alaptalan, Pitt tényleg egy szimpatikus jellem, de nem kéne a saját ízlését másokra ráerőltetnie.

A magyarokat annyira nem ismerem, de nálam Tom Hiddleston-t úgyse veri senki:

https://www.youtube.com/watch?v=c6YN5tDAVW4

2022. aug. 31. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!