Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?
A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?
Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.
Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike
De az a kutyát nem érdekli, hogy meleg vagy-e vagy sem... a csaj is lehet leszbikus. A lényeg az, hogy valakinek megtetszettél, aztán le sem akar rólad akadni. Olyan szitut érdemes elképzelni, mint a te esetedben, amikor nálad nagyobb darab, erősebb ember "kedveskedik" úgy, hogy vár rád ijesztő módon, és azt sem tudod, hogy elpattan-e benne vmi, mert ha igen, akkor az életed is veszélyben van.
Amúgy nem ér ám a régi érából a neked tetsző dolgokat kimazsolázni, a többit nem, és utána pofázni arról, hogy régen volt az igazi, Igenis, akkor kell, hogy gyereked legyen, mert régen az volt mindennek a rendje, normális férfi vállalt gyereket, nem is egyet, és eltartotta őket legalább 18 éves korukig, a keresetéhez mérten igencsak jól.
De ha nincs a nőnek jól fizető állása, akkor sem kötelező neki ingyen bejárónőt alakítania. 😆
Akkor meg duplán kell a pasinak jól keresnie. De munka mellett senki se fog téged kiszolgálni.
Be is b.szna, ha a pasim 2-3 órával előbb érne haza mint én, és akkor kéne még nekem neki látni mosogatni, meg ruhákat pakolni, porszívózni...
#139 te valszeg tényleg vmi zártosztályról irogatsz, tuti nem vagy vezető sehol. Valami munkanélküli kis rotty lehetsz.
A gyerekkérdésre: neked az életben nem lesz nőd, így szerencsére gyereked sem. Még lány se. Azt azért megjegyezném zárójelben hogy tőled rizikós lenne a gyerek, alacsony és kövér vagy, még ha valami perverzió folytán volna nő aki hajlandó lenne lefeküdni veled, gyereket ő se ilyen selejttől akarna.
Azért arra kicsi az esély, illetve, honnan kéne tudnom, hogy deviáns?
Továbbra sem állja meg a helyét a példád. Egy férfi nővel ismerkedik egy nő férfivel alapvetően. Nyilván vannak deviánsok de ez csak egy kis része a tortának, illetve honnan ítélje meg az ember?
Olyan hasonlatot hozz fel, hogy egy csinos nő jön ide hozzám. Az lenne egyenértékű.
Ja tehát egy 170 centis férfi az selejt nektek? És akkor még én nézem le a nőket.. oké.
Nem, te egy zaklató férfival vagy egyenértékű, jesszusom, vagy egy szánalmas troll vagy vagy egy szánalmas fiú, aki képtelen elfogadni, hogy a világ és annak lakói nem az ő kiszolgálására léteznek.
Se baj, legalább nem lesz meglepő, hogy egyedül halsz meg. :)
#147 te úgy egyben vagy selejt, külső+belső.
Ronda, alacsony, kövér + végtelenül ostoba, faragatlan, hímsoviniszta gyökér. Remek kombó 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!