Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért meglepő ha egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?

Figyelt kérdés

A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?

Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.

Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike

2022. aug. 30. 17:49
 131/178 anonim ***** válasza:
100%

Mégis minek mentél egy olyan nő után, aki semmilyen módon nem jelezte, hogy érdeklődne felőled és miért kifejezetten bunkó módon tetted ezt (értem ez alatt, hogy pénzt adsz neki, mint egy prostinak és hogy hívatlanul megjelensz az otthonánál). Szerinted ez normális? Szerinted ez tisztelettudó?

Te örülnél, ha csakúgy megjelenne nálad hívatlanul egy nálad nagyobb férfi, és nem megy el, amikor megkéred rá? Örülnél, ha a lányodra szállna így rá valaki?

2022. aug. 31. 18:24
 132/178 anonim ***** válasza:
100%

126: ilyen nincs, hogy "a vezető" típus... azért gondolod, hogy ilyen van, mert a filmek többségében ezt látod meg a környezetedben, főleg 20 évvel ezelőttről, mert akkor a nők azért nem kaptak vezetői munkát, mert " a nő menjen szülni, akkor is, ha nem akarok, és maradjon otthon a gyerekkel, mert akkor meg ki vezeti a céget". De nem is tapasztaltál soha többféle vezetőt valószínűleg. Egy nő is tud jó vezető lenni, én speciel megtapasztaltam, az összes verziót - a borzalmas férfi vezetőt, a borzalmas női vezetőt, a remek férfi vezetőt és a remek női vezetőt is. Egyik sem azért jó vagy rossz, mert a viselkedése, vagy a személyisége férfias vagy nőies. Hanem azért, mert olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami által jó vezető a cég és a munkavállaló részére is. És az nemtől független.

De már hagyom is, mert egy begyöpösödött, '50-es években megragadt hímsoviniszta hernyótól, aki azt hiszi, nála van a Szent Grál, amikor semmit nem mutatott fel, ami arra utalna, hogy egy nagy formátum, csak azért, mert neki kuki van a lába között.

2022. aug. 31. 18:25
 133/178 anonim ***** válasza:
100%
131: szerintem a lányát direkt oda is adná egy ilyennek mosolyogva, ha lenne, mert a "a nő dóga a pasinak való alárendeltség"
2022. aug. 31. 18:25
 134/178 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, szerencsére nem lesz olyan nő, aki gyereket szül egy ilyen elborult jellemnek.
2022. aug. 31. 18:27
 135/178 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ezek után maximum valami féllegális, ténylegesen bűnözésből élő "cégnél" tudnám elhinni, hogy főnöki pozícióbanvagy, máshol nem. De igazából szerintem te egy zárt intézet lakója vagy.
2022. aug. 31. 18:27
 136/178 A kérdező kommentje:

Vajon jelen pillanatban is hány millió ilyen ismerkedés történik a világban? Azért ismerkedés mert általában ismeretelen emberek között zajlik

2022. aug. 31. 18:30
 137/178 A kérdező kommentje:

Azért látom ezt mert én is vezetői pozicióban vagyok és cégen belül is látom, illetve a többi céggel akivel kapcsolatban állunk is látom, hogy ahol az ilyen feminista mentalitás van a tulajdonosoknál azok nem egy szinten mozognak a többivel, nem lehet velük úgy dolgozni mint a többi céggel.

2022. aug. 31. 18:31
 138/178 anonim ***** válasza:
100%

A kérdéseimre válaszolj lehetőleg egy egyszerű igennel vagy nemmel.

139/178 A kérdező kommentje:

Nem különösebben akarnék gyereket, de ha igen akkor se lányt, csak fiút.

140/178 A kérdező kommentje:

Irreleváns a kérdésed, nem összehasonlítható a kettő. Nem vagyok meleg.

2022. aug. 31. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!