Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzó a legtöbb nőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzó a legtöbb nőnek a bunkó "rosszfiús" viselkedés és miért taszító a kedves jófiús?

Figyelt kérdés
Kell nekik nagyon a kihívás hog meghódítsanak valakit vagy mi itt a magyarázat?
2022. aug. 26. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
74%
#78 Ez nem azt jelenti, hogy jófiús/rosszfiús alkat lennél. Eddig kb senki sem írta, hogy nem csak a 2 véglet létezik. Van olyan is, aki se nem rosszfiús, se nem jófiús. Továbbá ez nem azt jelenti, hogy a kategóriák közül ne lenne egy olyan, amit a nők jobban preferálnak, mint a többit.
2022. aug. 28. 16:24
 82/85 anonim ***** válasza:
25%

Várjatok, leírok egy élményemet. Vagyis inkább traumámat. Az utolsó esetet, amikor végképp feladtam a csajozásra és a szexuális örömökre vonatkozó álmaimat.

Olyan 25 éves voltam. Egy társaságban összeismerkedtem egy 19 éves lánnyal, hívjuk Barbinak. Nagyon-nagyon tetszett nekem. Nem egy instamodell volt vagy ilyesmi. Egy természetesen szép, szerény, mosolygós, szimpatikus lány - még csak a haját sem festette!

Elhívtam egy kávéra. Mondta, hogy oké, de csak akkor, ha tudomásul veszem, hogy ez kizárólag baráti lesz. Hát belementem, végülis egy próbát megér így is, nem?

Beszélgettünk vagy másfél órát. Tényleg, abszolút az esetem volt emberileg is, értelmes, finom, normális, kedves. Na mondom, igazi feleség-alapanyag.

Ám amikor felvetettem a végefelé, hogy mikor találkozunk legközelebb, rögtön emlékeztetett, hogy ez csak egy baráti találkozó volt. Az ok: van neki valakije, és úgy érzi, neki még "helye van" abban a kapcsolatban.

Na jó, hát elengedtem a dolgot. Gondoltam, biztos sok a 6 év korkülönbség. Amúgy is egy ilyen csajnak biztos van egy 20 év körüli igazi alfahím barátja. Na de sebaj, majd legközelebb. Aha...

Pár héttel később el kellett utaznom. Megyek a vonathoz, és mit látok?

Barbit egy sráccal. Olyan vadul smároltak az állomáson, hogy azt még szerintem a másik peronon is észrevették.

A srác...

Legalább 50 éves. De szerintem inkább 55.

Alacsony. Lóarcú. Varas képű. Kopaszodó.

ÉN NEM HITTEM EL!!!!!!

Ez most komoly!? Azért utasított el, mert inkább szopja azt a ráncos f&szt?! Inkább van egy olyannal, aki még az apjánál is idősebb lehet?

Hát én ebbe belebetegedtem. Azt még meg tudtam volna emészteni, ha valami tipikus szépfiúval lett volna. De hogy ez... komolyan, én ennél is rosszabb vagyok? Ennyit nem érek?

Na akkor döntöttem úgy, hogy elég ebből, dögöljön meg az összes nő. Inkább örülök annak, ami jut, beérem azzal, aki elérhető és jöjjön a komoly életút.

Szerintem a vonzalom egyébként egy genetikailag kódolt "valami". Én hiába vagyok magasabb, normál testalkatú, rendezett megjelenésű fazon. Abban a vén kujonban megvan az a "valami", ami belőlem hiányzik. El kell fogadni. Lehetek én jófiú, rosszfiú, olvashatok önsegélyező könyveket, próbálhatok én fejlődni, járhatok én el edzeni - a büdös életben nem fogom tudni vonzani a nőket.

Csak remélni tudom, hogy a fiam majd sikeresebb lesz a nőknél. Én mindent meg fogok tenni érte, hogy ne kelljen olyan fájdalmas, kisiklott, boldogtalan életet élnie, mint nekem.

2022. aug. 28. 16:46
 83/85 anonim ***** válasza:
25%

81. Tapasztalatból írtam. Hidd el van az a kategória, ami igazából senkinek nem jön be. Nem vagy rosszfiús, de nem is vagy jófiús. A vagányoknak gyenge vagy, a szendéknek meg már sok. Emellett a külsőd sem tetszik senkinek, majd a sorozatos elutasítások miatt már nem is nyomulsz. Majd amikor már azt veszed észre hogy már annyira leadtad a szintet hogy az csak na, és még ott is elutasítanak. Lehetsz te jópofi, rámenős, izgalmas, céltudatos bármi. Ha nem tetszel egy nőnek, kuka, ennyi volt. A zaklatás szó is azokra vonatkozik, akiknek a látványa nem kívánatos. Egy jó pasi nem tud zaklató lenni, mert ő érte olvadnak a nők, neki mindent elnéznek. Ha nem nézel ki jól, még egy bók vagy köszönés is zaklatás kategóriába tartozik.

Persze, netről is randiztam már, de mindnek kudarc volt a vége. Nálam ott vége is volt, amikor megláttam a nők csalódott arcát az első másodpercben, annyira kínos utána. Jaaa, te ilyen vagy az életbe??? Tök mindegy hogy rendezett életed van, saját lakás, autó, munkahely, hobbi, normális stílus. Rád néznek és már le is lépnek. Bárki. Már olyan nőkkel is találkoztam, akik nekem sem tetszettek. Még ők is leléptek 3 perc után. Akkor most?

Akkor most az van hogy berendezkedtem az egyedüllétre, nem érdekelnek a nők, én befejeztem. Ennek már 7 hónapja, természetesen voltam sok helyen, utazás, hobbi, versenyek. Nem vettem észre irányomba sem érdeklődést, sem szimpátiát. Elfogadtam, van egy napirendem, online barátokkal beszélgetek esténként, főzök, pihenek, a kutyámmal kimegyek sétálni, vagy elmegyek motorozni. Persze, hiányzik egy társ, de ez már inkább negatív érzésekkel tölt el, mint hogy ténylegesen vágyjak rá.

2022. aug. 28. 16:49
 84/85 anonim ***** válasza:
66%
Lehoz az életről, ami itt megy "férfi-női kapcsolatok" címszó alatt. Beleszarok az egészbe! Ámen!
2022. aug. 30. 07:52
 85/85 anonim ***** válasza:
22%
57. Pedig ez tényleg így van. Ez nem az ego-ról szól, ez biológia. de ETTŐL még képes vagyok elköteleződni, sőt, ETTŐL még én is úgy vagyok vele, hogy jobb egy nőt megdugni százszor, mint száz nőt egyszer, DE ha alkalmam lenne kipróbálni sok-sok nővel, akkor nem mondanék nemet, mert borzasztóan izgaó már maga a gondolat is, hogy sok nő akar velem kefélni. Csak ugye nincsen, így önmagam életének megkönnyítése érdekében előbbire rendezkedtem be.
2022. aug. 30. 08:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.